Şimdi Ara

Golf 5 alacağım öneri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar internetten golf 5 buldum bitae 21000 tl ye 2004 model 115 beygir 1.6 fsi comfortline benzin. aracın sağ ön kapısı değişmiş ve bel altı boyalı. fazla param yok en fazla 22000 tl ye araba alabilirim. sizce bu arabayı almalımıyım. tramerdan baktırdım 5-6 tane hasar kaydı var. rakamları yüksek değil en yüksek hasar kaydı 2500 liralık var bitane. sonuçta 2. el araba illaki hasar olur. arabayı sevdim motoru sağlam içi tertemiz. yardımlarınız bekliyorum. (eşdeğer araba tavsiyesi de alabilirim). şimdiden teşekkür ederim

• 21.000 tl'ye temiz bir Golf bulacağınızı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle pert kaydı vardır,uzak durun bence.
  • Ucuz gibi gözüksede LPG ile uyumlu olmayan motora sahip bir araç.Benzinin fiyatı da malüm.
  • pert kaydı yok araştırdım.
  • fsi dan uzak dur..bizdede var fsi. hem gitmiyor hem çok yakıyor..tavsiye etmem
  • Fiyat düşük geldi bana o bel altı boya dediği komple boya olmasın genelde öyle oluyor?
    Fsı motorlara artık LPG takılıyor bunu arastrabilirsim forumda ne kadar randiman alırsın yada ne kadar uyumlu orasını arastrmak gerek
  • Fiyat ilginç geldi.Ben 2 ay önce 2005 modelini 25e sattım..
  • ucuz malın yahnisi tatsız olur..

bu arada 2. elde hasar veya boya olması illa olan birsey degil. adam akıllı dört dörtlük araçlarda var onlarda iyi para.
    iyi araba iyi para demek..

mesela ben orjinalci oldugumdan en ufak boyayı bile kabul etmem. degiş parca resmen felaket benim icin.
    nediyelim her malın alıcısı mulaka vardır...
  • arkadaşlar birde megane 2 hb 1.6 expression 2008 model var. boya dahi yok diyor satıcı arkadaş. hatasızmış. 43000 de. fiyatı 25.750. bu araca tavisyeniz ne olur. yorumlarınız için teşekkürler.
  • km nedir golfun.Eski bir golf V kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Çok güzel araç.ÖZelliklede iyi bir lastik jant seçimiyle performansı artıyor.(17")
  • Fiyatı cidden düşük gibi geldi bana. Ayrıca 5-6 tane hasar kaydı var diyorsun. Yerinde olsam uzak dururum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

fsi dan uzak dur..bizdede var fsi. hem gitmiyor hem çok yakıyor..tavsiye etmem

bende de vardı sattım kurtuldum, hem gitmiyor hem yakıyor tabirini bende çok kullanırım fsi motor için..
  • 21 lira verim bel altı boyalı değişenli 5-6 adet hasarı olan arabayı neden almak istersinki?
    bence uzak dur,kullananların dediği gibi hem lpgye uyumsuzmuş hemde performansı iyi değilmiş,ihtiyacın ve isteklerin doğrultusundafarklı araclara bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukalla

arkadaşlar birde megane 2 hb 1.6 expression 2008 model var. boya dahi yok diyor satıcı arkadaş. hatasızmış. 43000 de. fiyatı 25.750. bu araca tavisyeniz ne olur. yorumlarınız için teşekkürler.

golf ün fiyatı düşük ama bu kadar kazalı bir araca o para bağlanmaz ayrıca fsi motora lpg takılıyor falan diyorlar ama hikaye.avantajlı olmadığını söylüyorlar bir arkadaşımda vardı golf V fakat boş modeliydi içi çok sıkıcıydı ve araç megane a göre kıyaslarsak hantaldı.ayrıca fsi motorlarda kronik sorunlar var diye biliyorum.megane hb için konuşursak hb in arka kısmını pek beğenmesemde konfor,yol tutuş,donanım vs.. gibi özellikler bakımından çok iyi bir araç lpg ye uyumludur fakat eğer alabilirseniz dynamique tekno+exe paket veya privilege almanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 29 Temmuz 2011; 10:53:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.