Şimdi Ara

GOLF 5 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • golf 5 1.6 fsi almayı düşüyorum bir tane boyasız 2004 sunruflu bir araç buldum en dolusu rengi yeşil 25.00 tl ye fiyatı nasıl

satarken üzülürmüyüm

2. el piyasası nasıl

yakın zamanda satan alan tanıdığınız oldu mu

yakıt durumu nasıl ?

• FSİ motor alırsan tüp taktıramassın hocam çünkü fsi motorlara tüp olmuyor. Diğer modelleri ise gayet iyi. Araç peynir ekmek gibi gidiyor ( Çok tutan bir araç anlamında ) Yol tutusu filan mükemmel , hızlanmasıda frenlemeside bir harika. Şiddetle tavsiye ediyorum ki bende az sürmedim golf 5'leri .

FSİ motor alan bir yakınım oldu tüp taktırılmadıgından arabası ilanda 2 bucuk aydır bekliyor. FSİ motor değilse alacağın araç , hiç bir sıkıntın olmasın . Hadi görüşürük.
  • FSİ 2.eli zayıftır. Çok yakar, performansı da kötüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woswoscuu06

FSİ motor alırsan tüp taktıramassın hocam çünkü fsi motorlara tüp olmuyor. Diğer modelleri ise gayet iyi. Araç peynir ekmek gibi gidiyor ( Çok tutan bir araç anlamında ) Yol tutusu filan mükemmel , hızlanmasıda frenlemeside bir harika. Şiddetle tavsiye ediyorum ki bende az sürmedim golf 5'leri .

FSİ motor alan bir yakınım oldu tüp taktırılmadıgından arabası ilanda 2 bucuk aydır bekliyor. FSİ motor değilse alacağın araç , hiç bir sıkıntın olmasın . Hadi görüşürük.

Getir aracı, ben tüp taktırılmasına yardımcı olacağım.

------------

Yalnız fiyat biraz fazla geldi bana bi 2 bin lira kırptırın bence.
  • Fsi alma usta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsi tüp pek uyumlu olmuyor ama takılıyor orasını biliyorum. Ben benzinle binmeyede razıyım. Aracın motoru yakıtı performansı hakkında da bilgi sahibiyim. Tek merakım fiyatı çünkü 1 sene kadar binip satıcam. Sattığımda 1 ay gibi bir sürede arabayı nakite çevirebilmem lazım. O yüzden satarken büyük ihtimalle ucuza vercem. Dolayısıyla şimdi alırkende arabayı ucuza alam lazım ki zarar etmeyim. O yüzden fiyatı asıl merak ettiğim konu.
  • Satması zor olduğu için fiyat düşük zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    taktırsan bile ancak motoru deldireceksin. Sonuç : Motorda fazladan yağ ve antifriz kaçağı ve alınan güçte eksiklik. Elde var sıfır.
  • golf 5 1.6 fsi var soruların olursa cevaplayabilirim arabayı caddede flan görüp sürmemiş olanları yorumlarından anlıyorum..
    araç 115 bg yakıt km de 50 krş kullanıma göre degişir
    performansı iyidir 2.viteste 110 km görebilirsin
    lpg taktıranlar var sıkıntısız kullanıyolar ama yaklaşık 3000tl geliyo lpg
    aldıgın fiyata satarsın ne kadar sürede satılacagı aracın durumuna göre degişir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.