Bildirim
GOLF 6 1.6 TRENDLİNE ALDIM AMA!(VAZGEÇİP FOCUS İÇİN ANLAŞTIM)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o paraya yeni kasa golf 7 1.2 tsi almak varken hitler motorlu eski kasa araca kadar para vermek niye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 12 Aralık 2015; 22:50:01 > -
Çok bence, bir sürü sıfır kampanyası var bu ara o fiyatları etmez bence. -
Arac dizel degil sanirim. 50 bin tl ye 1.6 astra j 0 km alinabiliyor. Bosline golfe o parayi vermezdim sahsen -
Neeeyyy Hocam, 57-58 bin tl ye 0 km 1.2 TSI veriyorlar. -
bence tercih 0 km egea 1.4 urban yada 1.6 astra j olmalıquote:
Orijinalden alıntı: Donald Draper
o paraya yeni kasa golf 7 1.2 tsi almak varken hitler motorlu eski kasa araca kadar para vermek niye?
2012 trendline hitler golfe 49 çok geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunluuu55 -- 12 Aralık 2015; 22:54:35 > -
dostum harbi 5 bin fazla vermişsin.....quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Neeeyyy Hocam, 57-58 bin tl ye 0 km 1.2 TSI veriyorlar. -
Paranıza yazık. Arkadaşların da dediği gibi astra j 1.6 benzinli varken golf ü almayın sakın. -
Neden Turkiyede insanlar parasinin dusmani gibi veya parasinin degerini bilmiyormus gibi hareket ederler anlamiyorum. Parayi kolay kazanan bir kesim var sanki ... -
Muşta öğretmenim buralarda araç bulmak sıkıntı bir de lpg li istiyorum sıfır alsam bir de lpg takamicam garanti bozulacağı için dizele param yetmiyo zaten astra focus golf arasında gidip geldim ama şimdi söyledikleriniz kafamı karıştırdıquote:
Orijinalden alıntı: jasd
Paranıza yazık. Arkadaşların da dediği gibi astra j 1.6 benzinli varken golf ü almayın sakın. -
Passat 1.6 hitler + lpgquote:
Orijinalden alıntı: jasd
Paranıza yazık. Arkadaşların da dediği gibi astra j 1.6 benzinli varken golf ü almayın sakın.
A3 1.6 hitler + lpg
Golf 1.6 hitler + lpg
Şunu söyleyebilirim yukarıda belirttiğim araçlar lpg sayesinde her zaman değerinin üzerinde alıcı buluyor.
Çünkü gebermeyen bir motor ve sorunsuz lpg uyumu. -
gerçekten çok kazık olmuş en kötü mk6 1.4tsi highline alınırdı -
Hiçbir meziyeti yok aracın 1.6 Atmosferik Gitmiyip çok ykatıktan sonra 0 Km 1.6 Astra J Alınıyor aynı paraya.Ayrıca o aldığınız araç 0 Km iken 39.000 TL'ye satılıyorduquote:
Orijinalden alıntı: ingeniarius
Arac dizel degil sanirim. 50 bin tl ye 1.6 astra j 0 km alinabiliyor. Bosline golfe o parayi vermezdim sahsen -
**quote:
Orijinalden alıntı: MKVll
gerçekten çok kazık olmuş en kötü mk6 1.4tsi highline alınırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozborme -- 13 Aralık 2015; 18:47:16 > -
Hayırlı olsun . -
O paraya dizelini veriyorlardi 42 bine 6-7 ay once almadim ustelikte 80 bin km de. Bence fiyat fazla. Ederi max. Abartisiz 40 bin lira.
Gidin o km Araç alin tertemiz miss gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozborme
Araç bu arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-temiz-boyasiz-40-bin-km-lpg-li-2012-golf-247348849/detay
Golf 6 zamanında oldukça meraklı olduğum ve incelediğim bir araçtı,
Bana göre kalite, sessizlik ve konforda premium harici c sınıfının zirve noktasıydı
Tek önerim üzerinde gelen kocaman aracı yoran jantları söküp atmanız.
-
Teşekkür ederim -
1.2 tsi alin. Normal benzinliler kadar cok yakmaz. Cidden paraniza yazik. Umarim almazsiniz. -
Golf mk6 en sevdiğim kasadır ama 50k vericeksemde dizeli geçtim trendline almazdım. Ama bundan sonra hayırlı olsun demek düşer.
Benzer içerikler
- mavi antifiriz hangi araçlarda kullanılır
- kiralık araç teslim ederken dikkat edilmesi gerekenler
- bridgestone blizzak lm005 yorum
- yabancıdan yabancıya araba nedir
- yağ seviyesini kontrol edin uyarısı
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
- mercedes eqb 250 yorum
- dacia jogger otomatik vites
- mazda cx 60
- superb fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X