Şimdi Ara

GOLF 6 1.6 TRENDLİNE ALDIM AMA!(VAZGEÇİP FOCUS İÇİN ANLAŞTIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almamakla en iyisini yapmissiniz.o paraya o araba alinmaz.verdiginiz paraya bir suru sifir araba var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar para verdikten sonra golf 7 kovalarım
  • Arkadaşlar araba için anlaştık focus sedan trendx makyajlı kasa 2015 model 2.5 aylık metalik gri 1800 km de çizik bile yok 53900 tl. Diğer golfe göre bence çok mantıklı oldu aracın sıfırı 61900 hadi düşsünler 59500 e yine sıfır gibi araba alıyorum sonuçta. Burdan yardımcı olan bütün forumdaşlarıma teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozborme -- 13 Aralık 2015; 17:19:05 >
  • Güzel araba hayırlısı olsun. Eski golfe göre çok mantıklı bir tercih olmuş. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Güzel araba hayırlısı olsun. Eski golfe göre çok mantıklı bir tercih olmuş. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim sizlerin sayesinde daha mantıklı bir tercih yapmış oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozborme

2012 model 1.6 102 ps trendline + çelik jant + sis farı + hız sabitleyici 41.000 km de lpg takılı sıfır hasarlı bir araba için 49 bin tl ye anlaştım sizce fazla mı vermişim acaba yardım ederseniz sevinirim

Acele ediyorsun çok. Focus ilanını atarsan yardımcı olalım.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    İlanı kaldırdı arkadaş araç bu hocam

GOLF 6 1.6 TRENDLİNE ALDIM AMA!(VAZGEÇİP FOCUS İÇİN ANLAŞTIM) GOLF 6 1.6 TRENDLİNE ALDIM AMA!(VAZGEÇİP FOCUS İÇİN ANLAŞTIM)

• quote:

Arkadaşlar araba için anlaştık focus sedan trendx makyajlı kasa 2015 model 2.5 aylık metalik gri 1800 km de çizik bile yok 53900 tl. Diğer golfe göre bence çok mantıklı oldu aracın sıfırı 61900 hadi düşsünler 59500 e yine sıfır gibi araba alıyorum sonuçta. Burdan yardımcı olan bütün forumdaşlarıma teşekkür ederim

Şimdi gördüm süper tercih olmuş hayırlı olsun. Sıfır araç resmen. Hem sedan geniş geniş binilir.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam hepimizin gönlüne göre inşallah
  • 50k az para değil.gidip bir önceki nesil bomboş araba almak inanın gereksiz.madem boş alıyorsunuz gidip sıfır alın.eş değer değil ama bugün Hyundai i20 1.2 elite + cam tavan 50 bin tl fiyat aldım.öğretmen arkadaş vs ve ek pazarlıkla bi 1000 lira daha düşer herhalde.sıfır tertemiz araba,b segmenti ve Kore malı orası ayrı.57'den de yine boş golf 1.2 satıyorlar.eşten dosttan dilenin ya da gidip direk bankadan ihtiyaç kredisi çekip sıfır alın,valla bi size bi de 'efsane' kasa corollacıların verdiği paraya üzülüyorum .

• Konuyu okumadan başlığa göre, gerçi başlık da değişti ona rağmen, cevap yazan çok. Güzel tercih oldu focus, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Lpg taktıracağınız zaman da focus bölümünden yardım alabilirsiniz.

• doğru tercih yapmanızda bir nebze katkım olduğuna sevindim, güle güle kullanın.
  • Tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız umarım üzülmem bu tercihimden dolayı. Arkadaşlar başlığı okumuyorsunuz sanırım Ggolf almaktan vazgeçtim. Onun yerine Ford Focus 2015 Benzinli Trendx için anlaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozborme -- 13 Aralık 2015; 20:21:38 >
  • ozborme O kullanıcısına yanıt
    Aracı aldınız mı hocam?

• Yanlış karardan vazgeçmek önemli. Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Aracı aldınız mı hocam?

Aldım hocam expertiz yaptırdım hiç bir problem çıkmadı 550 tl ye sigortasını yaptırdım şimdi kasko bakıyorum ama en uygun teklif 2100 tl bu gidişle yaptırmayacağım
  • Hayırlı olsun sıfır 1.6 Astra j doğrudur de alabilirdiniz 50 bine veriyorlar...fakat bu saatten sonra bize laf dusmez güle gule kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Hayırlı olsun sıfır 1.6 Astra j doğrudur de alabilirdiniz 50 bine veriyorlar...fakat bu saatten sonra bize laf dusmez güle gule kullanın.

Teşekkür ederim hocam focus aldım daha mantıklı geldi
  • quote:

Valla aklıma girdiniz ben de adamı aradım söyledim saolsun anlayışla karşıladı zaten ailemde sıcak bakmamıştı babam falan şimdi yeni araba bakmam lazım doğu bölgesinde satılan

Adamla ne konustunuz ? Kapora verdiniz mi ? Meraktan soruyorum kimse kimseye zorla mal satamaz,parayi vermedikten sonra yol yakınken donun.O paraya yuksek model premium fransiz araclari laguna,508 veya mondeo... rahatlikla alinabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Valla aklıma girdiniz ben de adamı aradım söyledim saolsun anlayışla karşıladı zaten ailemde sıcak bakmamıştı babam falan şimdi yeni araba bakmam lazım doğu bölgesinde satılan

Adamla ne konustunuz ? Kapora verdiniz mi ? Meraktan soruyorum kimse kimseye zorla mal satamaz,parayi vermedikten sonra yol yakınken donun.O paraya yuksek model premium fransiz araclari laguna,508 veya mondeo... rahatlikla alinabilir.

hocam zaten golf almadım vazgeçtim focus aldım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.