Şimdi Ara

Golf 6 Silecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da yaşıyorum. Golf 6 sahibiyim. Aracımı 4 yıldır kullanıyorum. 2-3 ay önce ön silecekleri bitme noktasına geldi. Servise sorduğumda 100TL'nin üzerinde fiyat çıkardılar. Ben de Ostim'e gidip ilk gördüğüm büyük bir oto aksesuarcıya girdim. Kaliteli bir mal istedim ve pazarlıkla 25TL verdim. Sonra bu aldığım ürün rezil bir şey çıktı. Geri götürüp kavga etmeye üşendim. Kendime kaliteli bir ürün almaya karar verdim. Forumlardan baya araştırdım ve en iyi markanın Bosch Aerotwin olduğunu öğrendim. İnternet sitelerinde çok farklı fiyatlarından satıldığı için onlara güvenemedim. Oto yıkamacılarda, aksesuarcılarda falan bu markayı bulamadım. Başka bir forumda Metro'da satıldığını öğrendim. Hafta sonu Etlik'teki Metro'ya gidip ön takımı 44TL'ye aldım. Akşam 6'ya kadar ustalar ücretsiz takabiliyor ama ben kendim rahatlıkla taktım. Ücretsiz günlük kart alarak Metro'dan alış-veriş yapabiliyorsunuz.

Üründen çok memnunum. Arabayı aldığımda üzerinde bulunan orjinal silecekten bile daha iyi. Mükemmel siliyor.

Metro'da reyonda çalışan arkadaşa aracınız modelini söylerseniz kataloğa bakıp aracınıza uygun uzunluktaki sileceği çıkarıp veriyor. Diğer marka ve model araç kullanan arkadaşlar da burdan alabilirler.

Verdiğim paraya değdi. Araştırmasını yapan arkadaşlara yardımcı olmak istedim.

İyi sürüşler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puprst -- 9 Ekim 2013; 11:43:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio 1.6 sensör
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.