Şimdi Ara

Golf 7 1.2 tsi dsg beklentilerimi karşılamadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı motorlu leon 1.2 tsi dsg kullandım.Gayet güzel gidiyordu hacmine göre.Şimdi bir 530 d den inip buna binince yada ona göre bir beklenti olunca elbette kötü olur ama ama motoruna göre iyi olduğunu düşünüyorum...
  • O muaeleyi cekenlerin ne rezil durumlRa dustugunu defalarca kere gorduk zaten dostum,yine ayni tavri sergilerlerse yine rezil olurlar
    Fanatiklikle,sempatizanlikla hareket edenlere bu forum her donemde kahkahayi basmis,bu sahislarinda cogu yorum dahi atamaz olmustur
    Ben elestiriye karsi degilim,sadece fikrimi beyan ettim okadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Giu testinden sonra c sınıfını beğenmez oldu.

• Arkadaş bi yanlışlık olmasın. 308- C4- Megane falan fransız aracıdır o. Golf'te olmaz öyle şeyler.
    Golfün 105 beygirliği bile esasen 150 beygir gücündedir. Üstün Alman teknolojisi ne yaparsa doğrusu odur. Kapı fitilinden ıslık sesi gelmesi gerekiyorsa ondan geliyordur. Sen ne yapacan kapı fitilini kapının tok kapanma sesine odaklan. Odaklan, kaporanı yatır ve sıraya gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu konu tam " yavv he he " denilebilecek bir konu olmuş

Yav he he.

Bana mı konuya mı dedin anlamadım ?

• quote:

quote:

quote:

Yav he he.

Size dedim. İnsanların fikirlerine, yorumlarına " yav he he " demenin sizin için sorun teşkil etmediğini gördüm. Bu yüzden ben de bu çerçevede yorumumu belirttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Sanziman olarak manuel alinir golf ayri konuda bU elestiriler cok abartili olmus,golfun 1.2 motorlusunu bende kullandim fiyatina gore gayet performansi yeterli ve kaliteside iyi.
    Vurayim demisken oldurmussunuz.
    Golf alt kompakt sinifin en iyi araclarindan biri,ama alt kompakt sinifin,siz baya buyuk beklentiye girmisiniz

Hocam olay golften focustan v40 tan ziyade yapilan bir testin bir elestirinin kabullenememesi.

Yoksa o vale bozuntularinin yaptigi vag arac testlerinide biliyorum ben daha yeni linki sikayet ettim.

Bak ne diyorum Golf sinifina gore kaliteli bir otomobil ama sinifina gore kalkar Giuliettaya odun golfe maybach muamelesi cekersen buna sinirlenirim

Amacım polemik yaratmak yada sizinle tartışmak değil ama Giu' nun Golf' ten kaliteli olduğunu söylüyorsanız cidden artık " pes " diyorum. Golf eleştirilir tabi ama bu kadar atmasyonla değil. Giu' yu test ettikten sonra C segmentini görmüyormuş arkadaşımız. Giu' nun diz mesafesini beğenip, Golf' ün beğenmemek art niyettir. Giu' nun yalıtımını beğenip Golf' ün beğenmemek art niyettir. Adamlar fındık kadar motordan böyle bir performans veriyor, beğenmemek haksızlıktır ya da beğenmeyen 2.0 Turbolu spor bir araçtan inmiştir. Dersiniz ki arkada torsiyon var, tasarımını beğenmedim, fiyatı pahalı, dsg şanzımanı arıza yapma olasılığı yüksek, bunlara eyvallah derim geçerim haklılık payı vardır ama aracın çok iyi olduğu yönlerini eleştirdiğinizde art niyet ararım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he.

Size dedim. İnsanların fikirlerine, yorumlarına " yav he he " demenin sizin için sorun teşkil etmediğini gördüm. Bu yüzden ben de bu çerçevede yorumumu belirttim.

O zaman sizede " yavv he he "

• Arka kapılardan bolca gicirti sesi geliyor düşük hızla gidilen hafif bozuk yolda. Arka suspansiyon gurultulu çalışıyor.

• Offfff of yine yanlis anlamissin.Bahsettigim olayin senle burayla acilan konu ile alakasi yok.Bahsettiklerin senin gorusundur seni baglar.

Bir test programinda tabi test adi altinda saklabanlik desek daha dogru olur.Bir markayi odun olarak tanitip digerini maybach ilarak lanse edersen isin rengi degisir.

Maksadinin polemik cikarmak olmadigi konusunda samimiyetine guveniyorum.Dedigim gibi bu konu ile senle alakasi yok

• birazda kişisel beklentiye bağlı hak veririm
    ben ne olursa olsun 120 ps altı araç almam bundan sonra mesela araçlar ağırlaştı
  • Fanatiklik ile yola çıktıktan sonra, hiçbir şeyden zevk alamazsınız.

Eleştirileri de abartı olarak görüyorum, Golf'ü inceleme imkanı buldum, sınıfına göre de oldukça kaliteli ve geniş bir iç hacme sahip olduğunu söyleyebilirim. Kimiler de bu otomobile karşı çok fazla değer yüklüyor, bu nedenle bazı insanlarda da hayal kırıklığı oluşuyor. Aynı şey Passat içinde geçerli, kendi kafasında Mercedes E Serisi kalitesini oluşturduktan sonra, Passat'a binenlerde aynı şeyi söylüyor.

Bu konuyu dile getirmek için üye olmanızı da ilginç buldum, daha gerçekçi bahaneler bulmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Ben de sasirdim gercekten.Farkli bir arac kullaniyorum sanirim.

Aynen, buradaki tespitlere bakınca, bende aynı şeyi söylüyorum.
  • Şu durumda c segmentinin en berbat, en kalitesiz, en dar, en hantal aracının golf olduğu ortaya çıkıyor.
    Biz millet olarak böyleyiz işte ne eleştirmeyi nede nede övmeyi beceremiyoruz.
    Bizim için bir şey ya iyi yada kötü ortası yok.
  • vosvosun arabaları eskiden daha kaliteliydi

2005 den sonra ordan burdan yonta yonta bugünlere geldiler

sorunlu ve ne zaman nerde yolda kalacağı belli olmayan sıradan arabalar bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

Arkadas adam araci begenmemis dedigi ozellikler ona yetersiz gelmiş. Ne var bunda. Golf siradan bir arac savunmayin bunu su kadar.

Golf'ü abartanları zaten ayırıyorum da, bu konununda elle tutulacak bir yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

vosvosun arabaları eskiden daha kaliteliydi

Katılıyorum, 2005 sonrasında ciddi anlamda kalite düşüşü meydana geldi.
  • quote:

Hocam kalite konusunda asinan direksiyon kapi kollari ve vites topuzlari var dedigin tarihten once

• golf 7 nin arka koltuğuna 5 kişi sığdık. bırakın onu diz mesafesi muadillerine göre oldukça iyiydi. dış ses konusunda da katılmıyorum. bence konforlu bir araç ve dsg şansızam ile iyi bir ikili oluşturmuş.
    üst sınıf araç kullandığım için bir arabanın direksiyon tepkileri ve dengesi nedir bilirim. golfün tepkileri gayet hoş ve sportifti bana göre dengeli ve atik bir arçtı benim test ettiğim. ancak malzeme konusunda haklısınız insan biraz daha deri görmek istiyor veya kromaj.
    vw yi ve vw bayilerinin şımarıklığını sevmesem de bence bu aracın bu denli kötü olduğunu söylemek yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Hocam kalite konusunda asinan direksiyon kapi kollari ve vites topuzlari var dedigin tarihten once

Ben olaya sadece plastik kalitesi olarak bakmıyorum

mekanik parçalar da önemli

2005 den sonra sorunlar arttı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.