Şimdi Ara

Golf 7 1.2 tsi dsg beklentilerimi karşılamadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taş olursun bak yada taşa tutarlar seni etrafta bunca satıcısı temsilcisi tapanı varken nasıl olurda böyle yazarsın ne kadar gerçek olsada üreten fabrikası kabul eder ama kullanıcıları asla
  • 1.2 tsı 1.6 ya kadarki tüm atmosferiklerden daha performanslı. Turbolara gelince ; 1.2 tsı'ı berbat bulan biri 1.4 tsı ilede doyuma ulaşmaz. Yani arkadaş en az 2.0 turbo ve üzeri bakmak durumunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas adam araci begenmemis dedigi ozellikler ona yetersiz gelmiş. Ne var bunda. Golf siradan bir arac savunmayin bunu su kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 27 Ekim 2013; 19:45:07 >
  • Arkadaş Golf'ü bu şekilde eleştirdi diye niye hemen savunmaya geçilir.

Kişisel beğeniler farklıdır.Değişik görüşlere de saygı duymak lazım.
  • Bu konu tam " yavv he he " denilebilecek bir konu olmuş

• Hacı sen naptın wvcileri yıkar burayı :)

Beklenti ile alakalı tabi bu. Acaba almanya avrupa ya da çinde ürettikleri aynı malzeme kalitesi ile mi sunuyorlar TR'ye merak ediyorum.

WV çinde manyak imkanlar sunuyor. DSG ye 10 yıl garantı falan filan....

Golf 7 kullanmak isterim gerçten daha nasıp olmadı şoför koltuguna oturmak
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Iyi yanlarını söyle ama kötü yanlarını eleştirme. Dediğin gibi beklenti önemli. Benim icin hüsran degil çünkü beklentim cok yüksek degil. Ama bizim biladerin bir nevi iyi oldu.

• Performans algınız nedir bilemiyorum ama 1.2 tsi'a plaka okutacak 1.6 atmosferik motorlar var. ( 0-100, max hız vs...)

Ayrıca da 1.2 tsi'i performans anlamında beğenmedi diye 1.6 ya kadar turboluları beğenmeyecek diye bir şey de yok. ( Mesela 1.4 TSI 180)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu konu tam " yavv he he " denilebilecek bir konu olmuş

Yav he he.
  • Yetiş Cihan Kardeş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Hacı sen naptın wvcileri yıkar burayı :)

Beklenti ile alakalı tabi bu. Acaba almanya avrupa ya da çinde ürettikleri aynı malzeme kalitesi ile mi sunuyorlar TR'ye merak ediyorum.

+ olarak satis temsilcileride diyelim ve tapinakcilari saksakcilari sempatizanlari bunlar yuzunden sevdigim bir marka hatta Sharan gibi Touran gibi ciddi ciddi almayi dusundugum araclar artik midemi bulandiriyor.

Golf kaliteli bir otomobil ama sinifina gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

Diz mesafesi yetersiz ise c sınıfı sizin için bitmiştir, daha büyük d yada e segmente bakın. 1.2 tsı yetersiz ise 1.6 ya kadar (1.6 dahil) tüm turbo ve atmosferikler size yetmez; 2.0 ve üzerine bakın. Ya konu feyk ya golf diye başka bir şey denediniz veya spor araç kullanıcısı olarak yanlış mecralarda geziyorsunuz, 200 bin lira altında size araç yok.

Güner bey
    Testi yapan arkadaşın kriterlerine göre 200 binin altında nasıl araç yok Allah aşkına? yani 199 binlik bir araç ile Golf 7 aynı şeylerimi sunuyor insana? 100 bine ya da 80 bine alınacak bir araç performans olarak, yalıtım olarak, direksiyon tepkisi olarak Golf'ten üstün olamaz mı?
    Kullanıcı kişi iyi direksiyon tepkisi, daha iyi yalıtım ve daha iyi performans istemiş. Piste çıkartıp süre kasacak bir araç mı istedi ben okuyamadım?
    Son olarak Neyin hırsıdır bu? Golf herkesin ihtiyacını karşılayacak mükemmel bir otomobil mi? neden tapıyorsunuz bu kadar vw'ne anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 27 Ekim 2013; 19:53:02 >

• Ben de kısa süre kullanmıştım. Sert süspansiyon ve gaza basınca inmeyen el freni dışında pek şikayetim olmamıştı. 7 kişilik araçtan ona geçmeme rağmen arka diz mesafesi iyi gelmişti. Ama şoför için tavan biraz alçak geliyor haliyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu konu tam " yavv he he " denilebilecek bir konu olmuş

Yav he he.

• Sanziman olarak manuel alinir golf ayri konuda bU elestiriler cok abartili olmus,golfun 1.2 motorlusunu bende kullandim fiyatina gore gayet performansi yeterli ve kaliteside iyi.
    Vurayim demisken oldurmussunuz.
    Golf alt kompakt sinifin en iyi araclarindan biri,ama alt kompakt sinifin,siz baya buyuk beklentiye girmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Ekim 2013; 19:57:54 >
  • Geçenlerde de bir 1.2 tsi kullanıcısı aracın performansının iyi olduğunu ama yüklü ve klima açıkken çok etkilendiğini söylemişti. Öyle bir durum olabilir mi?
  • Forumda en fazla Golf 7 eleştiren insanlardan biriyim ve konu sahibi arkadaşın saçmaladığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Sanziman olarak manuel alinir golf ayri konuda bU elestiriler cok abartili olmus,golfun 1.2 motorlusunu bende kullandim fiyatina gore gayet performansi yeterli ve kaliteside iyi.
    Vurayim demisken oldurmussunuz.
    Golf alt kompakt sinifin en iyi araclarindan biri,ama alt kompakt sinifin,siz baya buyuk beklentiye girmisiniz

Hocam olay golften focustan v40 tan ziyade yapilan bir testin bir elestirinin kabullenememesi.

Yoksa o vale bozuntularinin yaptigi vag arac testlerinide biliyorum ben daha yeni linki sikayet ettim.

Bak ne diyorum Golf sinifina gore kaliteli bir otomobil ama sinifina gore kalkar Giuliettaya odun golfe maybach muamelesi cekersen buna sinirlenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 27 Ekim 2013; 20:01:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Hacı sen naptın wvcileri yıkar burayı :)

+ olarak satis temsilcileride diyelim ve tapinakcilari saksakcilari sempatizanlari bunlar yuzunden sevdigim bir marka hatta Sharan gibi Touran gibi ciddi ciddi almayi dusundugum araclar artik midemi bulandiriyor.

Golf kaliteli bir otomobil ama sinifina gore.

Artık C segmenti o kadar önemli bir pazar ki gözlerinizi kapatıp x markasına bindirseler bu bındığın y markası deseler inanırsınız. Fark inanılmaz kapandı. İddalı temsilcilerden auris-corolla-civic-focus bunlar en fazla yalıtım olarak eleştırılıyordu. Onu da hallettiler. Artık onların da kapıları tok ses veriyor. Eski gibi değil artık hiç bir şey... Artık yeni çocukları da da var bu segmentin... Ceed i30 falan filan...

Neyse eleştiri okları bize de vurmasın da

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

Diz mesafesi yetersiz ise c sınıfı sizin için bitmiştir, daha büyük d yada e segmente bakın. 1.2 tsı yetersiz ise 1.6 ya kadar (1.6 dahil) tüm turbo ve atmosferikler size yetmez; 2.0 ve üzerine bakın. Ya konu feyk ya golf diye başka bir şey denediniz veya spor araç kullanıcısı olarak yanlış mecralarda geziyorsunuz, 200 bin lira altında size araç yok.

Güner bey
    Testi yapan arkadaşın kriterlerine göre 200 binin altında nasıl araç yok Allah aşkına? yani 199 binlik bir araç ile Golf 7 aynı şeylerimi sunuyor insana? 100 bine ya da 80 bine alınacak bir araç performans olarak, yalıtım olarak, direksiyon tepkisi olarak Golf'ten üstün olamaz mı?
    Kullanıcı kişi iyi direksiyon tepkisi, daha iyi yalıtım ve daha iyi performans istemiş. Piste çıkartıp süre kasacak bir araç mı istedi ben okuyamadım?
    Son olarak Neyin hırsıdır bu? Golf herkesin ihtiyacını karşılayacak mükemmel bir otomobil mi? neden tapıyorsunuz bu kadar vw'ne anlamak mümkün değil.

Değerli forumdaşım, bir insan test yapmaya giderken kafasında az buçuk bir şablon vardır. Kimse gidip audi a6, BMW 5, E200 bakarken "dur yav birde clio test edeyim" demez. Eğer bunu yaparsa gelip böyle bir konu açar. Golf c segment bir araba, buna bakmaya giden ehliyetli bir insan ne bulacağını az buçuk kestirir. 1.2 tsı 105 beygir, buna berbat rezalet diyen biri 140 yada 160 hp araçla orgazm yaşamayacaktır. Biri berbatsa öteki en fazla vasat gelecektir. Arkadaş gidip spor araç bakmalı. Konu muhtemelen dalga dümen amaçlı, biz yine de ciddiye alıp görüşümüzü belirttik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.