Şimdi Ara

Golf 7 1.2 TSİ Midline Plus İzlenimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
13.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Fotoda anahtar gorunuyor, anahtarin alt kismi metal degil mi? Tamami siyah gibi guruyor, ya da silikon kilif vb mi var? Merak ettim simdi, bende alt kisim metal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enpisagor -- 18 Kasım 2013; 23:00:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada inceleme icin tesekkurler, gayet eglenceli olmus, gorsel destekleri vb. Hersey tercih meselesi bende gri dekoru daha kullanisli buluyorum, arac asla bosline degil bos olan polo tredlinedir, bu aracta 7 hava yastigi esp, yokus kalkis, elektromekanik el freni, yorgunluk tespit sistemi, standart sunuluyor.
    İyi gunlerde kazasiz belasiz hayirli yolculuklar dilerim.

• Paylaşım için teşekkürler, kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

3. Fotoda anahtar gorunuyor, anahtarin alt kismi metal degil mi? Tamami siyah gibi guruyor, ya da silikon kilif vb mi var? Merak ettim simdi, bende alt kisim metal.

Çektim fotoğraf

Golf 7 1.2 TSİ Midline Plus İzlenimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendidhdmi

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

3. Fotoda anahtar gorunuyor, anahtarin alt kismi metal degil mi? Tamami siyah gibi guruyor, ya da silikon kilif vb mi var? Merak ettim simdi, bende alt kisim metal.

Çektim fotoğraf

Tesekkur ederim, ilginiz icin, demek ki anahtar degisiklik gosteriyor.

• Bende boyle (hmn cektim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enpisagor -- 18 Kasım 2013; 23:09:42 >
  • enpisagor kullanıcısına yanıt
    daha şık.
  • Ergoactiv koltuklara gerek yok bence . Dsg de bazı sorunlar var ancak çat çat atıyor vitesi namussuz. Yazın 1.6 Tdi dsg test etmiştik çok seri atıyordu .

Easytronic ten sonra bana cennet gibi geldi

Demek istediğimi Opel Easytronic sahipleri anlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hayirli olsun ama keske comfortline olsaydi

En full donanim bile yetersiz bunun en bosu kim bilir nasildir

Ben 45.000 ne manuel alacakken DSG ekledim, konfor paketle 56.000 TL oldu, garanti kasko derken 59000 TL oldu. Biliyorsun işin sonu yok.

Sahsi gorusum o paraya agzina kadar dolu 1.2 tsi dsg leon alirdim

Style paket zaten yeterince dolu ustune led paket eklerdim 10 numara olurdu

• quote:

quote:

quote:

Ben 45.000 ne manuel alacakken DSG ekledim, konfor paketle 56.000 TL oldu, garanti kasko derken 59000 TL oldu. Biliyorsun işin sonu yok.

Yalıtım zayıf leonda. Arka arkaya test eden birisi Golf varken leon almaz. a3 varken golf almaz :))
    şaka bir yana benim için AutoHold tercih meselesiydi o faktör olmasa sana katılıyorum.

• quote:

Volkswagen Golf 1.2 TSİ
    105 HP 1400 d/d 175 Nm Tork.
    Tam otomatik dizel C segment alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile bu arabayı yani 1.2 TSİ DSG yi alabilir.

Gerçekten çok güzel ve mantıklı bir tercih yapmışsınız. Vw Golf 7 fiyat/performans dengesini düzel yakaladı. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yalıtım zayıf leonda. Arka arkaya test eden birisi Golf varken leon almaz. a3 varken golf almaz :))
    şaka bir yana benim için AutoHold tercih meselesiydi o faktör olmasa sana katılıyorum.

Yeni leonda yalıtım çok kötü değil AUTO HİLD konusunda haklısınız ama eksikliğini hiç hissetmedim

• C sınıfı Hb araçlar içinde ilk 3'e koyduğum ve çok beğendiğim araçlardan.Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Araç nerdeyse hiç devir çevirmedi.

dizel olsa neyse de benzinli motor bu :)
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Bu arada unutmadan C sınıfı Hb araçlar içinde bana göre f/p zirve aracı Leon'dur.

Halen 42 bin küsuratlara 1.2 tsi Leon reference(golf'te midline plus donanıma muadil gibi) alınabiliyor.49 binlere de 1.6 tdi olanı var.

Buna rağmen bu aracın aylık satışları 300'lü adetlerde.Anlayan varsa beri gelsin durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Bu arada unutmadan C sınıfı Hb araçlar içinde bana göre f/p zirve aracı Leon'dur.

Halen 42 bin küsuratlara 1.2 tsi Leon reference(golf'te midline plus donanıma muadil gibi) alınabiliyor.49 binlere de 1.6 tdi olanı var.

Buna rağmen bu aracın aylık satışları 300'lü adetlerde.Anlayan varsa beri gelsin durumu.

Katılıyorum Leon f/p de zirve.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle. Aracınıza boşline diyenlere aldırış etmeyin. Onlar donanımı sensörlerden ibaret görenler. Sürüş konfor paketinide ekleterek daha bir donanımlı yapmışsınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Ergoactiv koltuklara gerek yok bence . Dsg de bazı sorunlar var ancak çat çat atıyor vitesi namussuz. Yazın 1.6 Tdi dsg test etmiştik çok seri atıyordu .

Easytronic ten sonra bana cennet gibi geldi

Demek istediğimi Opel Easytronic sahipleri anlar

Çok iyi anlıyorum. Hem eadytronic hem dsg kullanan olarak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.