Şimdi Ara

Golf 7 1.2 TSİ Midline Plus İzlenimler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
13.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fotoyu simage olarak eklerseniz daha iyi olacaktır, böyle görmek imkansız gibi.
  • Auto Hold dediğiniz şeyin , bildiğimiz yokuş kalkış desteği olduğunu sanıyorum. Artık otomatik çoğu araçta bulunan bir özellik. Belki 10 sene öncenin teknolojisi... Bu segmentte yalnızca Golf'de mi bulunuyor? Bu aracı seçmenizdeki en önemli sebenim bu olduğunu söylemenize şaşırdım çünkü. (Not: Ben de Golf kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Querorz -- 10 Aralık 2013; 15:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Querorz

Auto Hold dediğiniz şeyin , bildiğimiz yokuş kalkış desteği olduğunu sanıyorum. Artık otomatik çoğu araçta bulunan bir özellik. Belki 10 sene öncenin teknolojisi... Bu segmentte yalnızca Golf'de mi bulunuyor? Bu aracı seçmenizdeki en önemli sebenim bu olduğunu söylemenize şaşırdım çünkü. (Not: Ben de Golf kullanıyorum)

Hocam yanlış sanıyorsun. Auto Hold durduğunuz zaman sizin yerinize fren yapar.(hillholder ise frenden ayağınızı çekince 3 sn.) Işıklarda beklerken ayağınızı frende tutmanıza gerek yoktur. Hareket etmek isterseniz gaza basar gidersiniz. Boşuna hillhollder adını auto hold yapmıyor vw.böyle bir sistem segmentinde sadece golfte var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splendidhdmi -- 10 Aralık 2013; 17:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendidhdmi

quote:

Orijinalden alıntı: Querorz

Auto Hold dediğiniz şeyin , bildiğimiz yokuş kalkış desteği olduğunu sanıyorum. Artık otomatik çoğu araçta bulunan bir özellik. Belki 10 sene öncenin teknolojisi... Bu segmentte yalnızca Golf'de mi bulunuyor? Bu aracı seçmenizdeki en önemli sebenim bu olduğunu söylemenize şaşırdım çünkü. (Not: Ben de Golf kullanıyorum)

Hocam yanlış sanıyorsun. Auto Hold durduğunuz zaman sizin yerinize fren yapar.(hillholder ise frenden ayağınızı çekince 3 sn.) Işıklarda beklerken ayağınızı frende tutmanıza gerek yoktur. Hareket etmek isterseniz gaza basar gidersiniz. Boşuna hillhollder adını auto hold yapmıyor vw.böyle bir sistem segmentinde sadece golfte var.

Bilmiyordum.Neyse ki bir hata yapıyor olma ihtimalime karşı çok kesin konuşup kendimi rezil etmedim . Bilgilendirme için çok teşekkürler.

• Querorz Q kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.