Şimdi Ara

Golf 7 1.2 TSİ Midline Plus İzlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
13.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mangalay

Araba seçiminizden memnun olduğunuz ve keyif aldığınız belli, hayırlı sürüşler dilerim fakat fırçalanmış bilmemne dediğiniz o konsol kaplamasının Piano Black'ten iyi olduğunu iddia etmek komik ve fanatikçe açıkçası. Birkere çok kötü gösteriyor konsolu. Ne düşünürseniz düşünün, ne söylerseniz söyleyin bunlar aracınızın Boşline versiyon olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir. Bu cümlem de aracınızın gayet kaliteli ve güzel bir araç olduğu gerçeğini değiştirmez tabi ki...

Kazasız belasız eskitin

Hocam yorumunuzdan anlasildigi uzere fotografla yorum yapiyorsunuz. Yakindan gorseniz araci daha ferah gosterdigini anlardiniz.

Fanatik lafi biraz agir olmus. Malesef forumda her begenilmeyen yorumun sahibi fanatiklikle itham ediliyor.

Bende piyano blackten hazzetmeyen biriyim. Hem aracin icini boguyor hemde cizik ve toz cabasi. Sizin bosline dediginizden araca sahip olamadiginiz anlami cikariyorum. Buda kedi ciger iliskisini cagristiriyor. Bosline dediginiz aracin ozelliklerine birdaha bakin. Hersey gorsellik degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: monoto

quote:

Araba seçiminizden memnun olduğunuz ve keyif aldığınız belli, hayırlı sürüşler dilerim fakat fırçalanmış bilmemne dediğiniz o konsol kaplamasının Piano Black'ten iyi olduğunu iddia etmek komik ve fanatikçe açıkçası. Birkere çok kötü gösteriyor konsolu. Ne düşünürseniz düşünün, ne söylerseniz söyleyin bunlar aracınızın Boşline versiyon olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir. Bu cümlem de aracınızın gayet kaliteli ve güzel bir araç olduğu gerçeğini değiştirmez tabi ki...

Kazasız belasız eskitin

Hocam yorumunuzdan anlasildigi uzere fotografla yorum yapiyorsunuz. Yakindan gorseniz araci daha ferah gosterdigini anlardiniz.

Fanatik lafi biraz agir olmus. Malesef forumda her begenilmeyen yorumun sahibi fanatiklikle itham ediliyor.

Bende piyano blackten hazzetmeyen biriyim. Hem aracin icini boguyor hemde cizik ve toz cabasi. Sizin bosline dediginizden araca sahip olamadiginiz anlami cikariyorum. Buda kedi ciger iliskisini cagristiriyor. Bosline dediginiz aracin ozelliklerine birdaha bakin. Hersey gorsellik degil.

işin tercih meselesi olduğunu anlamadı arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: monoto

quote:

Kazasız belasız eskitin

Alıntıları Göster
    Aracınız hayırlı olsun maşallah çok güzel. bende bugün 1.2 tsi comf. teslim aldım ve ilk izlenim mükemmel 90 100 km hız aralığında 4.9 litre yaktı ki araba daha 50 km de. park sensörünü kaça taktırdınız acaba fabrika çıkışlımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: escepto

Aracınız hayırlı olsun maşallah çok güzel. bende bugün 1.2 tsi comf. teslim aldım ve ilk izlenim mükemmel 90 100 km hız aralığında 4.9 litre yaktı ki araba daha 50 km de. park sensörünü kaça taktırdınız acaba fabrika çıkışlımı ?

Hocam bendeki fabirka çıkışlı. Ender takıyor 1400 sanırım. Aracınız hayırlı olsun kazasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

sağlık olsun ergo aktive koltuklarda çok insanın canını çektiriyor. kim olmasını istemez ki ergo aktive koltuk değilde adaptif hız sabitleme standart olsa güzel olur -du
    Ki vw yapmaz.
    araç her yönden tatmin edecektir sıkıntı olmaz tekrardan kazasız belasız sürüşler.
    Hocam hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.
    Aynı motor-şanzıman ikilisinin Jetta versiyonu var bende.
    Ben Yoğun trafikte 100 kmde 10litrenin altına düşemedim ne yazık ki.
    Ama açık trafikte 6,5'a kadar düşüyor. Performansı yeterli. TSI+DSG keyifli bir kombine.
    Ama trafikte litre yükseliyor ve ekonomikliği kalmıyor. Gerçi benim motorda Bluemotion yok.
    Ne kadar ekonomi sağlar bilemiyorum.
    Keyifli günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Ama açık trafikte 6,5'a kadar düşüyor. Performansı yeterli. TSI+DSG keyifli bir kombine.
    Ama trafikte litre yükseliyor ve ekonomikliği kalmıyor. Gerçi benim motorda Bluemotion yok.

Teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin.
    Sizdeki motor 8v olan golf 7 de 16 v var ama jetta daha ağır olabilir.
    ben 1.6 dizel ile kıyasladığımda (kendi araçlarım) litre bazında tüketim aynı. ayrıca Mersin faktörü var burası düzlük hep.
    İstanbul gibi yerlerde 8-10 litre normal c segment için.

• quote:

Alıntıları Göster
    bir tarafta 10 litre şehir içi deniyor bir tarafta 6-7 litre . Bir gün kiralayıp 250 km yol yapıp ölçüm yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

bir tarafta 10 litre şehir içi deniyor bir tarafta 6-7 litre . Bir gün kiralayıp 250 km yol yapıp ölçüm yapacağım.

Hocam mersin için 6-6.5 yakıyor bu araç (Mersinde en yoğun yerde ve zamanda kullanıyorum) , İstanbul' da böyle yakmaz mutlaka çıkar 9-10 bandına.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Allah kaza bela vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: splendidhdmi

quote:

Hocam mersin için 6-6.5 yakıyor bu araç (Mersinde en yoğun yerde ve zamanda kullanıyorum) , İstanbul' da böyle yakmaz mutlaka çıkar 9-10 bandına.

Gelecek yıl okadar çok istiyorum ki comfortline düz vites golf almayı. Mersinde söylediğiniz güzergahı biliyorum çok ama çok iyi değer bence. Uzun yolda 110 km hızla kullanırım aracı eğer fırsatınız olursa otobanda 110 km hızla bir video çekerseniz sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Gelecek yıl okadar çok istiyorum ki comfortline düz vites golf almayı. Mersinde söylediğiniz güzergahı biliyorum çok ama çok iyi değer bence. Uzun yolda 110 km hızla kullanırım aracı eğer fırsatınız olursa otobanda 110 km hızla bir video çekerseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    Hocam Aracınız Hayırlı Uğurlu Olsun , Kazasız Belasız İyi Yolculuklar Dilerim.Benim Kardeşe'de Alacağız Bunlardan Seneye Bakalım

• splendidhdmi kullanıcısına yanıt
    15" lastiklerle araç yol sesi alıyorsa
    highline da 17" lastiklerle çok daha fazla yol sesi alır.
    üstelik lastiklerin bazılarının hankook ve pirelli olduğunu düşünürsek...
  • Ekskalibur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

İnşallah gönlüne göre alırsın. Sabah 7.30 Akşam 5.30 trafiği. Marina - Taksim oteli arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ffate

15" lastiklerle araç yol sesi alıyorsa
    highline da 17" lastiklerle çok daha fazla yol sesi alır.
    üstelik lastiklerin bazılarının hankook ve pirelli olduğunu düşünürsek...

Hocam lastik sesi önemli değil. Ben 15" golfle konforun dibine vurrum diye beklerken süspansiyonların sert çıkması çok şaşırttı beni.
    Süspansiyon öyle çok sessiz değil orta sertlikte darbelerde ses var ama öyle lukurtu değil daha tok bir ses veriyor.
    Passat gibi sönümleme yapmıyor, arkada torsiyon var diyebilirsiniz ama önde aynı :))
  • splendidhdmi kullanıcısına yanıt
    size katılıyorum

ben de adanada yaşıyorum ve yoğun trafikle çok nadir karşılaşıyorum

15000 km yol yaptığım 1.4 jettamla 15000 km nin ortalaması 5.5 - 6 lt arası çıktı

5000 km si uzun yol seyahatleri idi.

ama istanbul gibi yerlerde bu değerleri yakalamak çok zor tabi
  • Hayirli olsun ama keske comfortline olsaydi

En full donanim bile yetersiz bunun en bosu kim bilir nasildir

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hayirli olsun ama keske comfortline olsaydi

En full donanim bile yetersiz bunun en bosu kim bilir nasildir

Ben 45.000 ne manuel alacakken DSG ekledim, konfor paketle 56.000 TL oldu, garanti kasko derken 59000 TL oldu. Biliyorsun işin sonu yok.
  • Mantikli bir opsiyon almissiniz. Acikcasi piano black kaplamayi bende pek sevmiyorum, suan kullandigim aracimda var ve cok fazla toz kir belli ediyor ayrica uzu zaman sonra orjinalligini koruyacagini da sanmiyorum.

Araciniz tasarruf anlami ile cok iyi bir arac. Ozel olmazsa toplam ne kadara aldiniz yazabilir misiniz buradan veya pm ile..

Kazasiz guzel gunlerde kullanin, hayirli olsun.

Edit: ben mesaji yazarken fiyata cevap vermissiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 18 Kasım 2013; 22:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Mantikli bir opsiyon almissiniz. Acikcasi piano black kaplamayi bende pek sevmiyorum, suan kullandigim aracimda var ve cok fazla toz kir belli ediyor ayrica uzu zaman sonra orjinalligini koruyacagini da sanmiyorum.

Araciniz tasarruf anlami ile cok iyi bir arac. Ozel olmazsa toplam ne kadara aldiniz yazabilir misiniz buradan veya pm ile..

Kazasiz guzel gunlerde kullanin, hayirli olsun.

Edit: ben mesaji yazarken fiyata cevap vermissiniz :)

bir üstte yazdım. 1.2 Mid+ Hız Sabitleme + Ön Arka Park Sensörü 56.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splendidhdmi -- 18 Kasım 2013; 22:50:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.