Şimdi Ara

Golf 7 Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Malumunuz 2014 zamlarından golf 7 de nasibini aldı. Size sormak istediğim 2013 model 15.000 km yapmış 1.6 TDİ Highline DSG + sunroof'u olan araca 75.000 tl verilir mi? Ya da hakettiği değer nedir ? Lütfen golf 7 gibi bir araca bu para verilmez tarzı şeyler yazmayın. Sorma nedenim golf 7 internet fiyatlarındaki tutarsızlık.

• Arkadaşlar sizce alayım mı ? Bekliyeyim mi? Karar aşamasındayım yardımcı olun.
  • Arkadaşlar yorum yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer73 E kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    bende sizin gibi golf 7 bakıyorum ama 2013 model 10-20k km deki araçların fiyatları 2014 sıfır fiyatlarından daha yüksek.
    tüm ilanlarda 2 fix bilgi : sıfırı x tl ve 4 ay sıra beklersiniz. ben açıkçası bu tür ilanları direk eliyorum, direk olarak fiyatların ve vergilerin fiyat artışından fırsatçılık yapmak isteyen kişiler.
    sizin baktığınız aracın 2013 liste fiyatı en son 83 bin tl den kapanmıştı ve bu son ötv zammı yansıtılmış değer. yani 2013 te sıfır değeri 79-80 bin tl idi maksimum.
    yani 75bin büyük ihtimalle alacağınız kişinin aracı aldığı fiyattır ama şu an piyasa şartlarında belki 2-3 bin daha düşürürseniz güzel bir fiyat olabilir gibi geliyor.
    bireysel fikrimdir.
  • illakihb İ kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın.2013 te alsak 75 bine sıfırını alıyorduk zaten. Ama zamlarla beraber sıfırı (en dolusu) şuan 88.300 Tl. Yani 12.000 tl zamlandı. Doğal olarak 2. el piyasası da uçmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer73

Arkadaşlar herkese selamlar. Malumunuz 2014 zamlarından golf 7 de nasibini aldı. Size sormak istediğim 2013 model 15.000 km yapmış 1.6 TDİ Highline DSG + sunroof'u olan araca 75.000 tl verilir mi? Ya da hakettiği değer nedir ? Lütfen golf 7 gibi bir araca bu para verilmez tarzı şeyler yazmayın. Sorma nedenim golf 7 internet fiyatlarındaki tutarsızlık.

Bahsettiğin aracın 2014 model yılı sıfır fiyatı 90.000 TL'yi geçiyor. bir yaşındaki arabayı sıfırına nazaran 15.000 TL düşüğe almak gayet mantıklı. Ancak benim gibi düşünüyor ve "biraz zorlasam sıfırını alırım ve 10 sene arkama bakmadan binerim" diyorsan (ki ben böyle yaptım), sıfırından şaşma.
  • Aldığınız malın önceki sahibinin maliyeti neden bu kadar önemli anlamıyorum.Alan kişi nerden bilsin ötv ye zam geleceğini yada dövizin bu kadar yükseleceğini.Bence fiyat gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 3.20d bakım fiyatları
    9 yıl önce açıldı
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orfozum

Aldığınız malın önceki sahibinin maliyeti neden bu kadar önemli anlamıyorum.Alan kişi nerden bilsin ötv ye zam geleceğini yada dövizin bu kadar yükseleceğini.Bence fiyat gayet iyi.
    leon ile kıyaslama şansın oldu mu dostum

10 bin daha ucuz oluyor sanırım leon da
  • quote:

Arkadaşlar herkese selamlar. Malumunuz 2014 zamlarından golf 7 de nasibini aldı. Size sormak istediğim 2013 model 15.000 km yapmış 1.6 TDİ Highline DSG + sunroof'u olan araca 75.000 tl verilir mi? Ya da hakettiği değer nedir ? Lütfen golf 7 gibi bir araca bu para verilmez tarzı şeyler yazmayın. Sorma nedenim golf 7 internet fiyatlarındaki tutarsızlık.

Bence 15 bin km dizel ve bir yaşında bir araç için az bir yol değil. Ben aşırı dolu aracımı 79 bin tl ye aldım. aynı aracı şimdi getirtmeye kalksam 96 bin tl yi buluyor.
    zamlardan sonra arabaya pek binmiyorum çok pahalı bişey olmasın diye :-))

Önerilerim ise ;
    _Benzinli 122 bg modellere yönelmeye çalışın.

_Dizelin arka süspansiyonunun bağımsız olmadığını unutmayın.

_Kesinlikle leon la kıyaslamayın çok çok fark var.

_Sanroofu iptal edip sıfır alın.

_ikinci el yada sıfır audi a3 e göz atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRGaYCa

quote:

Bence 15 bin km dizel ve bir yaşında bir araç için az bir yol değil. Ben aşırı dolu aracımı 79 bin tl ye aldım. aynı aracı şimdi getirtmeye kalksam 96 bin tl yi buluyor.

Önerilerim ise ;

arka süspansiyon olayı nedir hocam?

benzinli versiyonun süspansiyonları daha mı iyi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Orijinalden alıntı: TuRGaYCa

quote:

Önerilerim ise ;

arka süspansiyon olayı nedir hocam?

benzinli versiyonun süspansiyonları daha mı iyi yani?

Alıntıları Göster
    Golf o parayı hakedecek bir araç değil bence,Distribütörlerin fiyat politikası türkiyede ederinden fazla bir fiyata gelmesini sağlıyor.

• yarkan88 kullanıcısına yanıt
    genelde kabul görmüş 2 çeşit suspansiyon vardır. biri hem konforludur hemde yola daha iyi tutunur "bagımsız süspansiyon".
    vw golf 6 da iyi olanı standard sunarken golf 7 itibari ile 105 hp üzeri modellerde sadece bu suspansiyonu sunuyor.
    dizel ve 1.2 tsi motorlar 105 hp oldukları için bagımsız süspansiyon bulunmaz bu modellerde.
  • alkalidenge kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. golf 7 güzel ve ferah bir araba sürüş pozisyonu gayet güzel ama istenen paralar c segment için çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illakihb

kesinlikle katılıyorum. golf 7 güzel ve ferah bir araba sürüş pozisyonu gayet güzel ama istenen paralar c segment için çok fazla.
    peki 2012 golf 7 highline dizel otomatik araacın ederi nedir?

sahibinden.com da bakıyorum ama aynı araca 70.000 isteyende var 80.000 de. anlamadım neyine göre değişiyor.

karar verdim golf almaya ama fiyatları kararsız bırakıyor.

aynı fiyata yine 2012 1.4 tsi comfort otomatik passat almakta mümkün.

aynı paraya d segmenti bi araç almak daha mı mantıklı yoksa tercihe göre değişir mi?
  • quote:

peki 2012 golf 7 highline dizel otomatik araacın ederi nedir?

sahibinden.com da bakıyorum ama aynı araca 70.000 isteyende var 80.000 de. anlamadım neyine göre değişiyor.

karar verdim golf almaya ama fiyatları kararsız bırakıyor.

aynı fiyata yine 2012 1.4 tsi comfort otomatik passat almakta mümkün.

aynı paraya d segmenti bi araç almak daha mı mantıklı yoksa tercihe göre değişir mi?

Alıntıları Göster
    Kasaya bakıyosun dizayn demode(getz i andırıyo bana nedense)
    Golf kullanan 3 arkadaşım var ve araçlarındaki fonksiyon düğmelerinin soyulduğunu görüyorum.Sorduğumda bu araçların kronik hastalığı deniyor.o kadar para vericen ve malzemede kalitesizlik olacak.
    Birçok markanın standart olarak sunduğu özellikler paket adı altında fahiş fiyatlarla sunulup d segmenti araç fiyatına kadar çekilebiliniyor bedeli.
    2 ay öncesine kadar bende düşünüyodum ama BMW 1 veya Audi a3 ü inceledikten sonra golfün bu fiyatla hiç bir cazibesi kalmadı gözümde.Birçok markada bulunabilecek konfor için o kadar para verilmez.
    Bide dikkat ettinizmi Polo ile o kadar boyut ve tasarım olarak yakınlar ki ayırdetmek için bazen yakından bakmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkalidenge -- 9 Mart 2014; 0:07:10 >

• Golf güzel bir araba ancak son dönemdeki gerek vergi gerek dövizin tırmanışı gerekse de fiyat politikaları nedeniyle premium sınıfa yakın değerlerde geziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

Golf güzel bir araba ancak son dönemdeki gerek vergi gerek dövizin tırmanışı gerekse de fiyat politikaları nedeniyle premium sınıfa yakın değerlerde geziyor.
    Aralık ayının ortasından beri bu forum olsun diğer golf forumları olsun bu arabayı takip ediyordum ve piyasayı ezberledim diyebilirim, son 3-4 haftadır tamamen vazgeçtim ve ev almaya yöneldim. Nette gördüğünüz ilanların galeriden satanları direk elersek sahibinden olanların da yarısı aslında aracını satmıyor ego tatmini için aracını sergiliyor. Diğer golf forumlarını gezerseniz görürsünüz adam aracını yeni teslim almış 1 ay kullanmış kullanmamış direk malum siteye şişik fiyatlarla ilan koymuş kesinlikle amaç satmak değil. Ya da aracının fiyatına ocak ayında gelen zamlardan sonra 6-7bin zam yapan satıcılar dolu. Aracını mutlaka satmak isteyen biri bu kadar abartmaz fiyatları. Ayrıca araçlar galericilerin ellerine düşünce fiyatkar daha da şişiyor. Orj bodykit'li dizel comfotline golf 58500tan ilan vardı mesela (şu anda galeriden satılık 62500dü sanırım), 51e 54e hatasız comfortlinelar vardı. Bu tür makul fiyatlı ilanları gördükten sonra diğer ilan sahipleri bana dolandırıcı olarak geliyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 11 Mart 2014; 11:18:17 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu hayret eden ağzı açık kalan arkadaşlar bu özelliklerde hangi marka hangi araç öneriyorlarda böyle düşünüyorlar acaba.
    Arabayı almamış kullanmamış ama kötülemekte üstlerine yok.
    3 arkadaşı almışta hepsinin soyuluyomuş.Ne hikmetse ben o kadar golf gördüm 2.golf 7 mi kullanıyorum hiç soyulan düğme görmedim.
    2.golfümü alırken binmediğim marka araç kalmadı.Hepsinin test sürüşünü yaptım.Bu özelliklerde bu donanımda bu sürüş keyfinde golften iyi araç yok.
    Ha belki 3-5.000 ucuzunu bulursunuz ama oda zevk meselesi.2 ay araştırdım döndüm dolaştım yine golf aldım.
    Çünkü fiyat performans,kalite,marka değeri,2.el satış herşeyi koyup tarttığınız zaman golf 7 hemen öne fırlıyor.

• Golf iyi fiyati kötü

İyiliginden kastım bi tık iyi bi tıka bu para verilirmi diyecem ama satarkende piyasasi oldugu bi gercek zarar etmiyorsun

golf 7 biraz boyutlari buyuk olsa transfer olabilcegim bi arac :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 17 Mart 2014; 4:09:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

Golf iyi fiyati kötü

İyiliginden kastım bi tık iyi bi tıka bu para verilirmi diyecem ama satarkende piyasasi oldugu bi gercek zarar etmiyorsun

golf 7 biraz boyutlari buyuk olsa transfer olabilcegim bi arac :)
    Komik yorumlar var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.