Şimdi Ara

Golf 7 hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim 2016 model bir golfüm var. Araçta yeni yeni fark ettiğim bir şeyler var bunlar hakkında bir kaç sorum var veyakında ilk servisine girecek araba orada bilmeyen elemanların muhabbetlerine kanmak istemediğimden bunları size de sormak istedim. Öncelikle geri vitesi atıldığında aşağı inen aynalar bende sadece sağ ayna aşağı iniyor. Ancak çevremde 2015 model golf ü olan arkadaşlar onlar sol ayanında aşağı indiğini söylüyorlar ancak ben aya ayar kısmı L ye getirmeme rağmen inmiyor. Çevresinde benim gibi olan var mı?

Diğer sorum ise shark anten benim araçımda shark anten bulunmakta ancak çevremdeki 2015 model golflerde bu yok (Aynı donanım ve opsiyonlu araçlarda dahi) acaba 2016 da bir sistem değişikliğine gidip 2016 model goflere mi koydular. Yine benim gibi 2016 golf ü olan arkadaşlarda da var mı?

• 2016 model midline plus aracımız var, ama ben denemedim sol aynayı. Şu anten meselesini ben de merak ediyorum, güzel duruyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam.
    2015 golf kullanıcısıyım ben de. Geri viteste sadece sağ ayna aşağı bakar. Sol ayna aşağı bakmaz. Sol aynanın otomatik aşağı inmesini ne gördüm ne de duydum. İniyor diyenden video rica edin :)

Shark anten, eskiden sadece discover pro navigasyon opsiyonu olan araçlara beraber geliyordu. Navigasyon alıcısı bu antene entegredir. Radyo anteni ise arka cam rezistansına entegredir. Bu hiç bir golf modelinde değişmez. Önce sadece cam tavanlı golflere koymaya başladılar. Sonra tümüne koymaya başladılar. Tamamen görüntü amaçlı. Zira navigasyon opsiyonunuz yoksa o anten tamamen kozmetik amaçlar ile orada duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sol ayna asagi inmez, inmemeli de zaten. Amaci park sirasinda kaldirimi gostermek oldugu icin sol aynaya ihtiyaciniz varsa eger zaten ters yonden hatali park yapmaktasiniz :)

• Stainless Hardness kullanıcısına yanıt
    Banada mantıklı gelmiyorsol ayananın inmesi ya arkadaşların arabada var bir terslik yada beni yiyorlar
  • Sol ayna aşağıya inmez... ineni ne gördüm ne de duydum.

2016 golflerde shark anten standart olarak var. Fonksiyonu var mı bilmiyorum, zira radyo anteni arka cama entegre. Aracımda navigasyon da yok.

• sol aynayı aşağı indirenler kodlamayla yaptırıyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geri viteste sol ayna sadece sağdan direksiyonlu Golf modellerinde aşağı iner, onları da zaten Türkiye'de satmıyorlar.
    Belki kodlama ile inmesini sağlamış olabilirler ama emin olun hiç bir işinize yaramaz, azıcık öne doğrulsanız sol ayna ne var ne yok gösterir zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.