Şimdi Ara

Golf 7 ile yeni astra takas, yapmalı mıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bendeki araç 2015 golf tsı conf.suruş k.paketli 15 bin km de,kazasız boyasız....
    Çalıştığım kurum da arkadaştam şöyle bir teklif geldi.yani astra dizel oto.2017 model.13 bin km de ..üzerine 15 bin ver takas edelim dedi..
    Kararsız kaldım iki gündür düşünüyorum.takas yapmalı mıyım?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.3 dizelse yapma 1.6 dizelse üstüne 10bin ver

• 2014 Golf 7 1.4 Tsi 122Hp manuel Highline + cam tavan aracımızı 2016 Astra K 1.4 Turbo 150Hp otomatik Dynamic ile değişmiştik, Golf sıfır km idi ancak ciddi yağ eksiltiyordu ve Dsg almak istememiştik sonradansa otomatik vites ihtiyacı doğmuştu.

Golf ten sonra Astra alınca neler daha iyi; sürüşü daha keyifli, arka diz mesafesi daha fazla, motoru daha güçlü, servisleri daha ekonomik, tasarımı bize göre daha şık.

Nesi kötü; ergonomisi, yol sesi yalıtımı, ergonomisi, detay kalitesi, ufak pürüzlerde daha sert yürüyeni, 1 litre fazla tüketimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 29 Nisan 2018; 23:26:46 >
  • Astra Dynamic ise tereddütsüz yapılabilir

Ama Golften daha sert arabadır, içeri daha çok rüzgar ve yol sesi alır, iç mekandaki çıtırtıları da golften fazladır. Bunların bilincindeyseniz sorun yok.

Artı olarak yol tutuşu ve direksiyon tepkileri Golften iyidir, motor performansı ve tüketimi de yine yüzünüzü güldürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 29 Nisan 2018; 23:34:24 >
  • Sizdeki araç golf tsi da hangi tsi?

1.2 tsi mı 1.4 tsi mı? 1.4 tsi ise 122 mi 125 mi?

Manuel mi, DSG mi?

Astra dizel otomatik de donanımı ne?

Bunları belirtirseniz daha detaylı yorumlar gelecektir. ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki 1.2 tsı manuel.astra 1.6 dizel 136 b.enjoy paket. Oto.dizel.

• dizelin ekonomikliği çok kalmadı otomatik ihtiyacınız yoksa boş yere macera aramayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tatum kullanıcısına yanıt
    Burda yazilacak mesajlara bakip aldanmayin cogu astranin veya golfun surucu koltuguna oturmamis fanboylardan fazlasi olmayacak iki aracida kullanmis biri olarak size tavsiyem beklentilerinizi belirleyip ona gore bir plan yapmaniz olacak eger cok yol yapan biriyseniz astra mantikli olacak fakatbkonfor bekleyen biriyseniz golf cok daha mantikli olacaktir surus limitlerinde astra sert suspansiyonunun avantajini yasatsada arada daglar kadar fark yok kalite olarakta denk araclar diyebiliriz golfun malzeme kalitesi daha ust seviye olsada tasarimsal acidan eskidigi icin goze pek hitap etmiyor arac test eden kanallara kanipta arabanin sacma sapan yerlerini oksayip sevmeye gerek yok

• Arkadaşınız baya akıllıymış... Elindeki astrayi size kakalayacak hemde üstüne para alarak.. Karşılığında 2. El piyasası çok daha iyi olan ve çok daha çabuk değerlenen golfü elinizden alacak. Yerinizde olsam böyle bir takasa girmezdim. Bugüne kadar 6 tane volkswagen aracım oldu 3 tanesi Gofl 7 di , 1 tanede opel aracım oldu yeni insignia grandsport. Şunu net olarak söyleyebilirimki İki markanin 2. El piyasasi arasinda dağlar var..

• LiteraryN kullanıcısına yanıt
    Yeni Astrada 1.3 dizel yok.

Konuya cevaben performans açısından 1.4 125 e kadar olan motorları değiştirmenizde sıkıntı yok. Astranın iç mekan daha geniş ve ferah. Arka yolcular daha rahat yolculuk yapıyor.

Sizi üzebilecek detaylar, daha zayıf işçilik ve yol sesi. Ayrıca malesef trim sesi problemi var. Gerçi serviste hallediliyormuş. Rüzgar sesi bakımından ise golf ile aynı geldi bana. Motor sesi Astra daha az alırken yol sesinde golf daha iyi.

Bence değişim verdiğiniz fiyata göre mantıklı olabilir. Yeni Astra nın otomatiği de çok iyi. Üzmez kesinlikle.
  • Enjoy'u boşverin bence
  • Arkadaşınızın değiştirme sebebi ne ? Eğer gerçekten güveniyorsanız kesinlikle degistirin. 2 yıl daha yeni, sorunsuz otomatik ve dizel bir araca geçmiş oluyorsunuz. Bu arada 4 yıl 1.2 tsi golf kullanmis biri olarak yazıyorum. Halen de Seat leon 1.2 tsi manuel kullanıyorum.

• Arkadaşınız neden böyle bir teklifle geliyor bence bunu sorgulayın, durup duruken size teklif sunmuş. Otomobilde beğenmediği bir unsur mu var? Elinizdeki aracı istediğiniz zaman satıp, elinizdeki nakit parayla istediğiniz otomobili alabileceğinizi unutmayın. Sonuçta Golf 7 bu ölüsü dirisi altın gibi bir araç 2. elde satma yada müşteri sıkıntısı yok.
  • Bahsı gecen astranın sıfırını 99bın tl ye verıyorlar.. Kendı aracınızın sıfırı daha pahalı.. Aracınızı satıp 20bın tl koyarsanız sıfır astra alabılırsınız. Hesap ortada, arkadasınıza selamlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.