Şimdi Ara

GOLF 7 mi THE BEETLE mı yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2011 yeni kasa 1.4 tsi bmt passat comfortline aracim var 55.000 km ye geldi.dogus otoda the beetle cok begendim.test surusu de yaptim.bu arac icin passat satilirmi?golf 7 tdi higline golf de dusundum.ikisininde full xenonlu sunrooflu maliyeti 70 k civari.golf alirsam higline olmasina ragmen segment dusurmus olacagim ama ikinci el deger kaybetmeyen siradan bir arac sahibi olacagim.beetle alirsam nispeten ayricalikli bir aracim olacak fakat ikinci el degeri zayif bir aracim olacak.passattan cok memnunum fakat manuel vites ve km yukselmesi tek degistirme sebebim.fikir verirseniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani... cok farklı araclar... oncelikleri belirlemekte fayda var bence. beetle alıyorsan 2. eli, yakiti, muadil araci, akari, kokarı fazla dusunmeyeceksin. o bambaska bir tarz. golf-passat karsılastırmasında ise passat bence konforda, iç mekanda, hacimde vs onde. ama yakıt tasarrufu arac yenileme vs diyorsan golf olabilir. yine de bu iki arac da farklı klasmanda bana sorarsan. ama sen diyorsan ki gunluk hayatta işim görülsün, az yaksın, satarken uzmesin... o zaman golf derim. ama ben olsam tarzıma uygun oldugundan beetle alırdım. bu kişisel tercihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolidge

yani... cok farklı araclar... oncelikleri belirlemekte fayda var bence. beetle alıyorsan 2. eli, yakiti, muadil araci, akari, kokarı fazla dusunmeyeceksin. o bambaska bir tarz. golf-passat karsılastırmasında ise passat bence konforda, iç mekanda, hacimde vs onde. ama yakıt tasarrufu arac yenileme vs diyorsan golf olabilir. yine de bu iki arac da farklı klasmanda bana sorarsan. ama sen diyorsan ki gunluk hayatta işim görülsün, az yaksın, satarken uzmesin... o zaman golf derim. ama ben olsam tarzıma uygun oldugundan beetle alırdım. bu kişisel tercihim.

Tesekkurler fikriniz icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Leon FR mi Golf 6 mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.