Şimdi Ara

Golf 7 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 model golf 7 aracım var arkadaşlar. 2.el almıştım. Ön farları açtığım zaman sinyaller de yanıyor amerikan park deniyormuş buna. benden önceki kullanan yapmış sanırım. orjinal eski haline nasıl getirebilirim? serviste hallederler mi?

2.sorum ise fotoğrafta da görüleceği üzere paslı kısım kötü gözüküyor bunu nasıl halledebilirim? izmirde işini temiz yapan bir yer varsa götürmek isterim. ayrıca bugün lasliğe çivi battığı için

lastikçiye götürmüştüm oradaki çalışan jantlarda eğrilik var tornaya girmes igerekir dedi bunun için de izmir de yine işini iyi yapan yer varsa söylerseniz sevinirim. teşekkürler yanıtlar için.

Golf 7 yardım

Golf 7 yardım

Golf 7 yardım

• Amerikan parkı düzgün bir elektrikçi halleder. Servis randevu vs verir 2-3 gün aracı bağlamaya gerek yok servise

paslı kısım dediğiniz fren diski ise birkaç kere sert fren yapın geçer. göbekten bahsediyorsanız önemli değil

jant konusu için bayraklı volkan öztürk otomotiv kaşif usta var güzel halleder ama jantın gerçekten eğik olduğundan emin olup gidin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paslı kısım için temizlenip boyanması lazım. Vwlerde oluyor kendi aracıma yaptırmıştım. Jantları tornaya sokarsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Göbekten bahsediyorum aynen görüntü amaçlı kötü gözüküyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntü rahatsız ediyor göbekteki ve fren kaliperinin üstündeki paslı görüntü o açıdan sormuştum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Accord 1.8 Yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.