Şimdi Ara

Golf DSG Arızası- 43.000 TL ŞANZIMAN ÜCRETİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
28.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wacd

DSG şanzımanlı araç alacaksanız SIFIR alacaksınız. Garantisi bitmesine yakın satıp kurtulacaksınız.

İkinci el ve özellikle garantisi bitmiş DSG Powershift EDC S-Tronic bunların hepsi piyango.

Patlama olasılığı en yüksek olan şanzıman grubu çift kavramalılar.

Golf filan hikaye.Yerine baba gibi 308 var.Gidin alın AT6 - EAT6 tam otomatik tork konvertörlü şanzımanı olan araçlar. Alırken de gerekli testleri yapın. EŞEK GİBİ BİNİN.

VW benim gözümde çöpün de çöpüdür. Kimse de bana aksini kabul ettiremez.
    308'i o kadar da vurmasaydın, kötü araba ama eşek gibi demek de ne bileyim. golf de hikaye gibi araba aynen, tam bir efsane, sınıfının kralı.

dsg konusuna gelince, dsg'deki en kral arızayı 5bine yaptırırsın doğru yere gidersen.

• Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam. 4 yıldır kullanıyorum, hiç bir sorunumuz olmadı kendisiyle.. Olursada çözülür. Servisler hep böyle, geçenlerdede 10.000TL lik turbo arızasını 300TL ye çözen birinin konusu vardı. Aynı mantık, sorun DSG'de değil. Servislerde.
  • En meshur konular desen herhalde 1.TSI 2.DSG ya da 1.DSG 2.TSI gelir.EDC de ilk 3 girmese de ustlerde yer alır.

Ne DSG mis arkadas yaz yaz bitmiyor.43.000 nedir abi arac parası kadar DSG ucreti olur mu?Bunlar gercek mi ne kadar gercek bilemiyoruz.

100.000 KM de Duster satıp 60.000KM de Megane 4 Sedan EDC aldı Yegen , EDC icin de efsaneler var bakalım agır bakımında ya da arızasında gorecegiz ne kadar tutacagını yok 20.000 ler yok 43.000 ler yok artık Lebron...
  • hiç acımadım. millete araç kullanmayı bilmiyor,köylü falan filan diye giydiriyordunuz.
  • millet cahil dsg kullanmayi bilmiyor yoksa bozulmaz hele hele golf gibi premium arac mumkun degil bozulmaz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.