Şimdi Ara

Golf DSG Arızası- 43.000 TL ŞANZIMAN ÜCRETİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
6
Favori
28.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

25.000 az para değil. Yazık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluefear8

Amerikada cc’ler cok ucuz, alman arabalarının ikinci elleri hiç para etmiyor varsa yoksa japon:)
    kardeşim bir sene amerikada yaşadı, vw tercih eder ama orada 2. elde de en ucuzlar japon-kore idi ve o yüzden elantra aldı, elantra'lar sudan ucuz diyordu. yani öyle fazla da sallamamak lazım.
  • Bir insan daha önce şanzumanı değişmiş bir arabayı niye alır ki. Servis dışında başka yere göstermedin mi.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam kim sallıyor görelim;ailem Amerikan vatandaşı ve beş yıldan beri yaşıyorlar suan ıkı nissan aracımız var(altima ve versa)daha öncede araç alıp sattık yani tecrübemiz bu konuda kardeşinizin yüz katıdır. isterseniz fotograflarıda eklerim araçların.Ben koreyi karıştırmadım japon dedim tam okumuyorsunuz mesajı.Evet kore araçları ucuzdur,ıkıncı el fiyatlarında alman araçları japonlara göre cok deger kaybeder. Tercih edilmez cünkü arac tamiratları cok pahalıdır,3yılı gectimi özellikle alman aracları cok ucuzlar bir accord fiyatına bmw 5 serisi hatta 7 serisi bile bulabilirsiniz.Fiyatlara carsforsale sitesinden bakıp gercek olduğunu göreceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Tamam hocam kim sallıyor görelim;ailem Amerikan vatandaşı ve beş yıldan beri yaşıyorlar suan ıkı nissan aracımız var(altima ve versa)daha öncede araç alıp sattık yani tecrübemiz bu konuda kardeşinizin yüz katıdır. isterseniz fotograflarıda eklerim araçların.Ben koreyi karıştırmadım japon dedim tam okumuyorsunuz mesajı.Evet kore araçları ucuzdur,ıkıncı el fiyatlarında alman araçları japonlara göre cok deger kaybeder. Tercih edilmez cünkü arac tamiratları cok pahalıdır,3yılı gectimi özellikle alman aracları cok ucuzlar bir accord fiyatına bmw 5 serisi hatta 7 serisi bile bulabilirsiniz.Fiyatlara carsforsale sitesinden bakıp gercek olduğunu göreceksiniz.
    İyi de bizde de premiumlar (bmw, mercedes) 2. Elde çok değer kaybeder, tabii ki orda olduğu kadar değil ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

kardeşim bir sene amerikada yaşadı, vw tercih eder ama orada 2. elde de en ucuzlar japon-kore idi ve o yüzden elantra aldı, elantra'lar sudan ucuz diyordu. yani öyle fazla da sallamamak lazım.

Alıntıları Göster
    Ne zaman konuya dahil olacaksınız diye merak ediyordum

• ABD’de VW araçlarına 6 yıl/72k mil garanti veriyor. Tahmin edin neden? Zira performans odaklı araçların haricinde tüm araçlarda tork konvertörlü tam otomatik şanzıman kullanıyor :)

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Vermez ise abdde satış yapamaz bu kadar basit aslında. Ayrıca Amerikada Avrupa'daki gibi hukuken sorumluluktan kaçamıyorsunuz, emisyon da olduğu gibi tüm araçlarınızı toplatır çöllerde çürütürler.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Kime ve neye göre premium hocam?orada gerçek premium, bentley gibi markalardan başlar,ıkı ulke arasında bakış açısı ve algı çok farklı.Oradaki değer kaybı fiyat farkı çok olduğu için değil parça,işçilik bedellerinin pahalı olmasından kaynaklanıyor.

• çok geçmiş olsun bunun adı dsg . aracı aldığınızda böyle bir sorun olduğunu illaki duymuştursunuz bu yüzden pek sızlanmaya gerek yok patlamayan dsg yoktur henüz patlamamış dsg vardır, dsg şanzımanlı araç alanlar dsg nin hatalı olduğunu illaki biliyordur ve bunun maliyetini karşılayabileceğini düşünerek almalıdır ..

• Ben olsam arabanın üstüne pankart hazırlarım artık ne yazarsınız bilmem .internet ortamındada videoları yayarım ..yada buna benzer başka hareketlerde düşünün ..aracı dışarda yaptırırım .

• 8 ay önce sıfır araç aldım. DSG li araçları sırf bu sebeple eledim ve tork konvertörlü tam otomatik bir araç aldım. Ne kadar doğru yaptığımı hem burayı okurken hemde aracı sorunsuz kullanırken daha iyi anlıyorum. Maceraya giremem.

• Doğuş da biliyor 8 yaşındaki golfe kimsenin 25bin şanzuman tamir ücreti vermeyeceğini başından savarak sorumluluktan kurtulma peşindeler.
  • Kronik sorunu olduğunu kabul eden bir sürücü bence dsg kullanmamalı diye düşünüyorum.
  • gareysar kullanıcısına yanıt
    O kadar

• Dsg sorunlu da olsa alır binerim . Çünkü ondaki keyif hiçbirinde yok.
    Sorunsuz Honda binip keyifsiz olacağıma
    Sorunlu dsg ile yağ gibi akarim

• quote:

Kime ve neye göre premium hocam?orada gerçek premium, bentley gibi markalardan başlar,ıkı ulke arasında bakış açısı ve algı çok farklı.Oradaki değer kaybı fiyat farkı çok olduğu için değil parça,işçilik bedellerinin pahalı olmasından kaynaklanıyor.
    Şimdi orada da burada da bentley alabilecek kesim belli. Amerikalı arkadaşlarım var ve onlara göre de bmw premium.

Premiumların burada 2. Eldeki yüksek değer kaybının sebebi belli; 7 serisi alacak adam sıfır alıyor, 2. El almıyor. 2. Elde de 7 serisi tercih edecek adamın bütçesi kısıtlı. Aklı başında ve kısıtlı bütçeye sahip biri 7 serisi almaz. Bu durum 2. Elini daha da düşürüyor. Aslında biraz benzeşiyor

• Neredeyse aracın fiyatının dörtte birini istiyorlar. Yazıklar olsun.
  • Şanzıman uzaya mı çıkıyormuş ne yapıyormuş? benim 1 yaş küçük aracım ile aynı fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 23 Haziran 2019; 14:48:7 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.