Şimdi Ara

Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pbmax

Egea B segmenttir. B+ bile degildir.

Bu forumda vw aleyhine olsaydi herkes desteklerdi seni.

Fiat olunca herkes toplanmis Egea C segment diyor.

Bende herzaman dedigim gibi.. yanılıyorsunuz. Egea C segment hatta D ye göz kırpan, F den ise neredeyse hallice bir modeldir.. 

Sen A de istersen senin demenle degismiyor.Ayrıca kıyaslanmaz diyenler de haklı sonuna kadar...

Cunku Golf de Sedan yok,SW yok,Atmosferik yok,Dizel Yok,DSG yok,Cross yok.Egea ile dalga gecmeye calısacagına 314-398.5 arasında fiyatları degisen sadece 1.5TSI olan Golf u elestir, o fiyatlarla dalga gec.

Ac Yutup u Smoke Motion var adam da Leon FR Dizel var 5.2 yakıyorum diyor gazlama da 8.5 u gecmiyor diyor.Arkadasında 1.5 TSI Leon FR var 8.2 yakıyor gazlarsam 13 lt yi goruyorum diyor.malzeme kalitesini dusur,Fiyatı sisir,Dizeli bırak,DSG yi zoraki aldır.Bu politikayı elestir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

Egea sahipleri: "egea c sınıfı, golfe rakip, hondayı bitirir"

Ega sahibi olmayan: "Egea dandik bence, parasına göre iyi gibi ama teneke işte ya"

Değil mi?

ege sahibi değilim ama çokkez ticari takside bindim. içi geniş kocaman bir araba.

kendim arabam sandero egea b sınıfıysa sandero ne o zaman, egeaya göre içi çok daha küçük dar. egea kalitesiz olabilir ama hacmi büyük c sınıfı diğer araçlar kadar. hatta c sınıfı olan 3-4 yaşında bir fokusada bindim egea hayli ferah bir araç fokusa göre.

• Kampana frenli Egea
    B veya C segment ne fark eder
  • Araç b sınıfına göre tabiki geniş bir araç amaç da zaten bu. C sedan dan pazar çalmak.

Mevzu sadece iç mekan genişliği değil, sınıflar buna göre belirlenmiyor. Mevzu donanım, güvenlik, şasi, statik, malzeme kalitesi VS.

Ama asıl mevzu her zaman para tabiki. Kimse egeaa sevdasından egea almıyor. Parasızlıktan egea alıyor.

Bu durumu göz ardı etmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4020D9D24

Kampana frenli Egea
    B veya C segment ne fark eder

1.6 mjet 4 disk frendir.

1.3 mjet 1.4 motorlar için disk frene ihtiyaç yoktur. arabanın çapı ne ki disk frene ihtiyaç duysun. keza frenleri de birçok araca göre gayet yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Sen A de istersen senin demenle degismiyor.Ayrıca kıyaslanmaz diyenler de haklı sonuna kadar...

Cunku Golf de Sedan yok,SW yok,Atmosferik yok,Dizel Yok,DSG yok,Cross yok.Egea ile dalga gecmeye calısacagına 314-398.5 arasında fiyatları degisen sadece 1.5TSI olan Golf u elestir, o fiyatlarla dalga gec.

Ac Yutup u Smoke Motion var adam da Leon FR Dizel var 5.2 yakıyorum diyor gazlama da 8.5 u gecmiyor diyor.Arkadasında 1.5 TSI Leon FR var 8.2 yakıyor gazlarsam 13 lt yi goruyorum diyor.malzeme kalitesini dusur,Fiyatı sisir,Dizeli bırak,DSG yi zoraki aldır.Bu politikayı elestir.

Alıntıları Göster

Golf SW yok diyen adama şu yazdığım iki satır bile fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Golf SW yok diyen adama şu yazdığım iki satır bile fazla.

Alıntıları Göster

Sulandırma GOlf de yoksa Jetta ya koy SW,Sedan...

Sırf oraya niye indirgiyorsun ki zaten fiyat pahalı Dizel Yok,Atmosferik Yok,Manuel Yok,Full Dolu paket Yok,Cogu bosline ustune aynı fiyata ya da cok daha ucuza Dunya araba var.Egea da hem model hem motor yelpazesi cok genisken GOlf de bu yok.neyini anlamak istemiyorsun?

Ha yaz yazma benim de cok umrumdaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Sulandırma GOlf de yoksa Jetta ya koy SW,Sedan...

Sırf oraya niye indirgiyorsun ki zaten fiyat pahalı Dizel Yok,Atmosferik Yok,Manuel Yok,Full Dolu paket Yok,Cogu bosline ustune aynı fiyata ya da cok daha ucuza Dunya araba var.Egea da hem model hem motor yelpazesi cok genisken GOlf de bu yok.neyini anlamak istemiyorsun?

Ha yaz yazma benim de cok umrumdaydı.

Alıntıları Göster

Golf SW yok dedin.

Bende var dedim.

Bu da yeni kasası.. Sana harcadıgım su ıkı dakıkaya yazık

Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.)

• quote:

Golf SW yok dedin.

Bende var dedim.

Bu da yeni kasası.. Sana harcadıgım su ıkı dakıkaya yazık

Alıntıları Göster

Kime tavır yapıyon?Hani nerde Golf SW lar adamlar 20 yıldır satıyor 1 nedne goremiyoruz.Tavırlara bak ya harcama 2 dakikanı ne bu ustten bakıs...

Egea da her model ve motor var diyoruz.Golf de yok diyoruz.2 satıra yazık 2 dakikaya yazık bu tepeden bakma hakkını nerden goruyorsun?

Gitmissin bir tane SW koymussun hani nerede?Adamlar 1.0 bosline Manuel 235 1.5 TSI DSG ler de 314 398.5 arası demis.

Nerede bu SW Golf ler?Yok iste burada...

Usluba bak ya...

• huso kullanıcısına yanıt

Dünyayı Türkiye den ibaret sayan birine yine zamanımı harcayacam..

Arkadaş Türkiye de yok diye dünyada da mı yok. Git bak autoscout24 e git bak elinin altındaki internetten Golfün SW lerini incele..

Amerikada zibille golf sw var.. Avrupada keza öyle.. Türkiyede yok diye ben ne yapayım.

Sende dizel yok diğer ülkelerde var. sende sw yok diğer ülkelerde var. Sende gti yok diğer ülkelerde var. sende R yok diğer ülkelerde var..

Yazayım mı daha ?

• Off yordun be kardesim ben Turkiye dim gitmis Amerika da SW koymus, yok Cİn de atıyorum Dizel koymus bana ne?Ben Dogus un listeye ve fiyatlara bakarım.

Daha da cevap yazma...

Honda 1.0 127BG Turbo su var.Burada olmadıktan sonra bize ne?muhtesem jazz ın once tipini mahvettiler sonra da TR ye getirmeyi bıraktılar.ustune Fabrikayı da kapattılar.İng. deyi de kapattılar.Japonya da varsa bana ne?

bana ne faydası var?Dunyayı TR den ibaret saymakla alakası da yok.Ben Turkiye deyim.Meksida ki Modelden bana ne?

• VAGBotlar FIAT ile başedemeyen VAG'a kızacağı yerde nedense Egea'ya sarıyor... C sınıfı olduğunu hala kabullenememişler...

• quote:

Araç b sınıfına göre tabiki geniş bir araç amaç da zaten bu. C sedan dan pazar çalmak.

Mevzu sadece iç mekan genişliği değil, sınıflar buna göre belirlenmiyor. Mevzu donanım, güvenlik, şasi, statik, malzeme kalitesi VS.

Ama asıl mevzu her zaman para tabiki. Kimse egeaa sevdasından egea almıyor. Parasızlıktan egea alıyor.

Bu durumu göz ardı etmemek lazım.

Hocam segmenting donanim, güvenlik, sasi,statik, malzeme kalitesine gore belirlendigini nerden ogrendiniz? Ya da nerde buna bir ornek gordunuz.

Mesela Punta 0 yildiz alinca B yerine A sinifi mi oldu?

Mercedes A, ile Megane da ayni sinif mesela Ya da civicle A3 vs. Bir ornek verin boyutu baska sinkfta ama kalitesine ile ust sinifa gecirilmis Ya da alt sinifa indirilmis Ya da guvenlik veya donanim sebebiyle alt sinifa indirilmis. Eger Hariri tabiiki:)

Zaten soylediginiz mumkun degil kim.karar verecek sasiye malzeme kalitesine bakip sinifa? Otomobil dergileri mk? Youtuberlar mi? Ureticinin kendisi mj?

O yuzden premium c sinifi deniyor mesela. Ya da ekonomik C sinifi falan. Sinif yuzde 99 boyutla. Ki tuketici icin cok da bir onemi yok ne oldugunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 18 Mart 2021; 5:54:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Bu karar zaten verilmiş

International Organization for Standardization. "ISO 3833:1977 Road vehicles – Types – Terms and definitions"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ~Anor~ kullanıcısına yanıt

Onun icinde A,B,C,D,E,F diye ayiriyor mu?

Kalitesine gore guvenligine gore mi demis?

Sadece basligi vermisisniz. Malzeme kalitesine ve guvenligine gore siniflandirilir dedigi kismi paylasirsaniz okuruz.

Google a yaz aç oku arkadaş, burada sana birşey ispatlamak zorunda mıyız?

Ha yok ben bunu kabul etmem dersen o da ok. İstersen egea e sınıfı olsun benim pek bir tarafımda değil.

• quote:

Google a yaz aç oku arkadaş, burada sana birşey ispatlamak zorunda mıyız?

Ha yok ben bunu kabul etmem dersen o da ok. İstersen egea e sınıfı olsun benim pek bir tarafımda değil.

Zorunda degilsiniz tabiiki.

Siz bir sey yazdiniz, ben de o bilginin dogru olmadigini soyledim. Ben zaten google'a yazdim o siniflandirmada oyle bir sey goremedim, o yuzden size sordum.

Paylassaydiniz hepimiz okur ogrenirdik. Forumun amaci bu degil mi zaten. Tabi sizin tercihiniz. Siz bu sekil kaba bir cevap vermeyi tercih ediyorsaniz diyecek bir sey yok.

Hala da sozumun arkasindayim segmentler guvenlige ve malzeme kalitesine gore belirlenmez.

Bak ben oraya kanun adı ne numarası vermişim orada resmi alınan bir karar var İSO standartı konmuş bu standartların içine aks mesafesinden tut güvenliğine, yolcu sayısına kadsr bir sürü kriter konmuş.

Hala bilgi doğru değil diyorsun ama doğrusunu bilmiyorsun!?! Bu insanla alenen taştaş geçmektir. Ciddiysen durum zaten vahim.

Aga İSO deyiyem niye anlamisen

• quote:

Bak ben oraya kanun adı ne numarası vermişim orada resmi alınan bir karar var İSO standartı konmuş bu standartların içine aks mesafesinden tut güvenliğine, yolcu sayısına kadsr bir sürü kriter konmuş.

Hala bilgi doğru değil diyorsun ama doğrusunu bilmiyorsun!?! Bu insanla alenen taştaş geçmektir. Ciddiysen durum zaten vahim.

Aga İSO deyiyem niye anlamisen

Cunku o ISO maddesini kendin daha okumamissin, o yuzden anlamiyim.

A,B,C,D,E,F diye segmentlerden bahsediyoruz. O verdigin ISO numarisinda bu segmentleri guvenlige ve malzeme kalitesine gore ayiran bir sey yok diyorum. Baya da basit bir dille yazdim aslinda.

Zaten olsa bu kadar mesaj yazip lafi dolandirmak yerine buraya kopyala/yapistir yapardin simdiye kadar.Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 18 Mart 2021; 23:1:30 >

Mobilde copy paste işkence gşr Wikipedia da var en basiti

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.