Şimdi Ara

Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B premium diyelim de herkesin gönlü olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JNG90ı dikkate almanıza gerek yok, fiat yanlışlıkla bedava araç verirse bütün forum bitti ozaman egea vs bugatti veyron gelir.Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) 

• 1.6 120 hp 320 tork buna güldü :)
  • Egea babalar gibi c segmentidir.

• Yorumlara bakiyorsun kendi segment cikaranlar mi dersin, hakaret eden tipler mi dersin ki ne haklari varsa inanilmaz yorumlar var.

Egea sahibi degilim.Hic egeam da olmadi.Ne yazarsan yaz Arac C Sinifi senin aracinda olmayan perf var, motor secenegi var, model var.Neyini küçümseme derdindesin.

1.0 Bosline Golfe binip Egea yi kucumsemek, 1.5-1.6 Atmosferik tupsuz binmek istemedigin Corolla,Civic e binip Egea ya laf atmak ilginc...

Aracta Cross var sen de var mi yok, Aracta SW var sen de var mi yok, 1.0 Turbo var sen de var mi yok, 1.6 130Bg Dizel var sen de var mi yok,Lounge Plus,Sport dolu modeller var sende var mi yok , Comfortline bos pakete biniyorsun, Dizel i olsaydi da alsaydik diyorsun, DSG ocagima incir agaci diker mi diye cekiniyorsun, Cirolla ya tüpsüz binemem diye isyan ediyorsun, 255 e bayiden Atmosferik Civic alabilir miyim diye bakiyorsun, 255-260 a tuplusunu alabilsek diye bakiyorsun bir de gelmis Egea savunanlar diyen kitle var.

Adam Trend X 1.5 Blue Dizel Focus u 190 a ,8 Tam Otomatik Focus u 219 a veriyor hadi Focus ile kiyaslasan anlayacağım , 25 yillik Atmosferik 286 liste fiyati olan Civic i ovup full donanimli Egea yi yerme cabasi, Dizeli olmayan bosline ve DSG riski olan Golfu ovup Egea yi gomme cabasi, 7 hava yastığı var ama tupsuz binilmez dedigin Corolla ile kiyasi binemedigin aracta 14 hava yastığı olsa ne olur?

Megane de, Focus de,Fiyat olarak Corolla de kiyasla ama digerleri de olmuyor.

Bugun Corolla,Civic,Golf gidip 1.3,1.6 Mjet motorları 200 bin civarinda listeye koysa ülkenin cogu siraya girer.Kimse kimseyi kandirmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

sonunda biri üşenmeden şunları yazıp açıkladı ya daha ne diyeyim.

helal olsun, emeğe saygı.

egea B olarak dizayn edildi, üretildi ve B olarak satılıyor net.

1.6 mjetci tayfa savaş çıkarır birazdan burada orası ayrı.

Üşenmeden yazmış ama tamamen boş yazmış Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) 

Egea b segment olarak üretildi ve satılıyor demek, fiat'ın bundan haberi var mı ?

Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.)

Kompakt sedan ne demek biliyorsundur umarım...

Bu ülkenin en büyük sorunu zaten bu. Bi konu hakkında bilgi sahibi olmayan, araştırıp okumayan insanların fikir beyan etmesi ve buna gerçekten inanması...

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Üşenmeden yazmış ama tamamen boş yazmış  

Egea b segment olarak üretildi ve satılıyor demek, fiat'ın bundan haberi var mı ?

Kompakt sedan ne demek biliyorsundur umarım...

Bu ülkenin en büyük sorunu zaten bu. Bi konu hakkında bilgi sahibi olmayan, araştırıp okumayan insanların fikir beyan etmesi ve buna gerçekten inanması...

Alıntıları Göster

Hocam begendigi modellerde dizel yok, dolu paket yok olsa da erismesi zor,sporu yok,crossu yok,sw yok yok da yok,servis desen pahalı parcasi ates pahasi ,1.0 turbosu yok, atmosferigi 100 e cikana kadar 130 luk egea el sallayarak geciyor.Sonra Egea A sinifi,B sinifi,B plus plus vs

• 25 senedir otomobil sahibiyim, son bir senedir de şirket aracım egea. Egea kalite olarak vasat bir araç, hatra vasatlık bandının en altında. Bu başka bir konu. Yazılanları çizilenleri geçtim. Egeanın içine oturup da o hacme rağmen egea c sınıfı değildir diyen arabadan anlamıyordur net. B sınıfında o çapta tekerlek bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Hocam begendigi modellerde dizel yok, dolu paket yok olsa da erismesi zor,sporu yok,crossu yok,sw yok yok da yok,servis desen pahalı parcasi ates pahasi ,1.0 turbosu yok, atmosferigi 100 e cikana kadar 130 luk egea el sallayarak geciyor.Sonra Egea A sinifi,B sinifi,B plus plus vs

Alıntıları Göster

Bu arada C-HR de santim milim farkiyla C sinifina giriyor.Ama ondan bahsedilmiyor.

• huso kullanıcısına yanıt

Klavyesi olan yaziyor iste, ne yazdığının önemi yok...

Adam geliyor 2+2=5 eder diyor bunun doğru olduğuna ikna etmek için bi sayfa yazı yazıyor, diğeri de gelip helal olsun adam emek vermiş diyor Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) 

Durum bundan ibaret.

• quote:

Klavyesi olan yaziyor iste, ne yazdığının önemi yok...

Adam geliyor 2+2=5 eder diyor bunun doğru olduğuna ikna etmek için bi sayfa yazı yazıyor, diğeri de gelip helal olsun adam emek vermiş diyor   

Durum bundan ibaret.

Corolla 1.6 Mjet Dizel Dream 240.000

Civic 1.6 Mjet Dizel Elegance 230.000

Golf 1.6 Mjet Dizel Highline 250.000

Seçenekleri olsa siraya girecekler Egea gomme derdinde...

• Vay arkadaş foruma ne dert oldu egea'nın sınıfı. Adam bayağı bayağı sayfalarca yazı yazmış.
    Egea egea işte tam bir f/p arabası, neyin kavgası bu...

• Ben de C-eko diyeyim bari.
    Egea hb yi düşününce clio, i20, polo, corsa vs sınıfına indirgemek te mantığı zorluyor.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

kaynak olarak koçun sitesini göstermek...

blokluyorum, iyi günler.

• Üşenmedin mi bunları yazarken? 1.6 dizel sedan sahibiyim parasına göre muhteşem bir aile aracı düne kadar springe e190 a binen beni çağ atlattı.

• Araba b sınıfı olarak dizayn edildi üretildi satılıyor diye yalan söylüyorsun, ben de dizayn edip üretip satan adamların açıklamasını koyuyorum ne yapayım?

Onlara inanmıyorsun, uluslararası kuruluşlara inanmıyorsun yalan dolan yazılara emek var tebrikler diyorsun...

Forumda seviye ne hallere düşmüş her gün yeni bi örnekle karşılaşıyoruz...

Konuyu açan adam bile kaçıp gitmiş mesajlara cevap veremiyor, sen hala ne diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Mart 2021; 18:0:22 >
  • quote:

Araba b sınıfı olarak dizayn edildi üretildi satılıyor diye yalan söylüyorsun, ben de dizayn edip üretip satan adamların açıklamasını koyuyorum ne yapayım?

Onlara inanmıyorsun, uluslararası kuruluşlara inanmıyorsun yalan dolan yazılara emek var tebrikler diyorsun...

Forumda seviye ne hallere düşmüş her gün yeni bi örnekle karşılaşıyoruz...

Konuyu açan adam bile kaçıp gitmiş mesajlara cevap veremiyor, sen hala ne diyorsun

Valla hocam inanın insanlığın önündeki en büyük tehlike bu bence.Kanıtlanmış bir gerçeği sırf sevmediği için önyargısı var diye kabul etmemekte direnmek.Gerçekten böyle insanları görünce hayattan soğuyorum vallahi.Öyle insanlar var ki vallhi billahi 2+2=5 demekte haklı çıkmanın peşinde.Mesajlar altında kendisine yazılan onca cevaba karşı hala bazı kişiler utanmadan sıkılmadan herkes tarafından bilinen bir gerçeği sanki yokmuş gibi davranması insanı çileden çıkarıyor.Yani ünlü bir söz vardı aynen bu konuya uyan

Cahille tartıştım hep ben kaybettim,alimle tartıştım hep ben kazandım.

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Biz gerçekleri yazınca ağır fan oluyoruz ama Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) 

Millet yalan dolan seviyor, istiyorlar ki kimse gerçekleri konuşmasın

Çok beklerler Golf ile Egea kıyaslayanlar- Fia Egea B segmenttir- Değerlendirme(Tofaş'ta B segment sedan demiş.) 

• MetuEs kullanıcısına yanıt

tarafsız yorumun için teşekkürler dostum, keşke herkes bu bakış açısıyla bakabilse.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.