Bildirim
Golf IV 2003
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence 21 civarındadır -
quote:
Orjinalden alıntı: oscarmiller
Arkadaşlar merhaba,
Sizce 2003 Model Golf IV Metalik Gümüş Trendline 110.000 Km de ikinci sahibinden (100 bin bakımları,triger vs. yapılmış) temiz ne civardadır.
Teşekkürler
Ticaretini yapmıyorsan ve servisinden de olumlu izlenim almışsan 24.000 tl de olabilir. Bu Ankara fiyatlarıdır. İstanbul da daha düşük olabilir fiyatlar. -
Teşekkürler arkadaşlar. -
2003 model 2 nesil önceki golf, 110.000 km hem de trendline ve 24.000 TL olabilir mi diyorsunuz:) 20.000'e satamaz bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 8 Ocak 2009; 10:58:57 > -
quote:
Arkadaşlar merhaba,
Sizce 2003 Model Golf IV Metalik Gümüş Trendline 110.000 Km de ikinci sahibinden (100 bin bakımları,triger vs. yapılmış) temiz ne civardadır.
Teşekkürler
Aracımı hiç bekletmeden ertesi günü sattım arkadaşlar, bilgileriniz için teşekkürler. Biraz sabretsem daha iyi fiyatlara satardım ancak 1 günde araç satmak istiyorsanız 500-1000 aramayacaksınız tabi.Hele de araç çok temiz olunca. -
hayırlı olsun, kaça sattın hocam
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
Aracımı hiç bekletmeden ertesi günü sattım arkadaşlar, bilgileriniz için teşekkürler. Biraz sabretsem daha iyi fiyatlara satardım ancak 1 günde araç satmak istiyorsanız 500-1000 aramayacaksınız tabi.Hele de araç çok temiz olunca.
-
Dediğim gibi araya tanıdık ve çok pazarlık girdi, beklemekte istemedim, 19 a verdim, ama araç 1-2 hafta beklense rahat 20 ye giderdi.
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
hayırlı olsun, kaça sattın hocam
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
Teşekkürler
Aracımı hiç bekletmeden ertesi günü sattım arkadaşlar, bilgileriniz için teşekkürler. Biraz sabretsem daha iyi fiyatlara satardım ancak 1 günde araç satmak istiyorsanız 500-1000 aramayacaksınız tabi.Hele de araç çok temiz olunca.
-
quote:
Dediğim gibi araya tanıdık ve çok pazarlık girdi, beklemekte istemedim, 19 a verdim, ama araç 1-2 hafta beklense rahat 20 ye giderdi.
Hayırlı olsun. -
Teşekür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X