Şimdi Ara

golf kullanan yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni vectra aldım fakat kasa büyük olunca eşim süremiyor.golf 5 kasa olarak daha ufak.golf düşünüyorum.özellikle golf 5 e binen arkadaşlar golf 5 performans konfor nasıl? böyle bir araç alırsam simit tüp takabilirmiyim.ilginize şimdiden teşekkürler.

• bir süre kullandım iç ses alması bazen insanı sinir debiliyor tüp takılan motor 1.6 8 v olan ise tam bir benzin canavarı bence alacaksanız düşünün biraz daha
  • Ben kullanmıyorum ama 2 güne bir biniyorum işe bazen arkadaşımın golf 5 1.6 fsi comfortline'ıyla gidiyoruz. Muhteşem bir konforu var. Ses yalıtımı çok başarılı. Süspansiyonları çok konforlu. Opel vectranın klasik hantal motorundan sonra fsi bir golf size kaplan gibi gelecektir. Opel vectra 1.6 0-100ü 13 saniyeyken golf 1.6 fsi 0-100 11.4 saniye. Konfor olarak vectradan aşşağı kalır yanı asla olmaz. Performans olarak daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Ben kullanmıyorum ama 2 güne bir biniyorum işe bazen arkadaşımın golf 5 1.6 fsi comfortline'ıyla gidiyoruz. Muhteşem bir konforu var. Ses yalıtımı çok başarılı. Süspansiyonları çok konforlu. Opel vectranın klasik hantal motorundan sonra fsi bir golf size kaplan gibi gelecektir. Opel vectra 1.6 0-100ü 13 saniyeyken golf 1.6 fsi 0-100 11.4 saniye. Konfor olarak vectradan aşşağı kalır yanı asla olmaz. Performans olarak daha iyidir.
    Golf 5 pek tutmadi 4den sonra.
    Vectra ses,yalitim,konfor v.s.ustundur golften.
    Asiri fark olmaz yakitta opelin 100bg 150nm torktu galiba
    Vectra golften de az tuketir ustelik,1.6 fsi verilerine bakin,inceleyin
    Vectra bence golften daha oturakli,gorunusu daha iyi halen guncel tasarimlarla bas edebilir.Ama Passat olsaydi...Passatin onunu tasarlayanda vw golfude..
    Keske almadan once dusunseydiziniz,ihtiyaca gore secseydiniz...
    Ayrica lpgyle sorun yasarsiniz.
    Lpg montaji pahali,sikintili oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 14 Ağustos 2009; 22:22:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Blue

Vectra bence golften daha oturakli,gorunusu daha iyi halen guncel tasarimlarla bas edebilir.Ama Passat olsaydi...Passatin onunu tasarlayanda vw golfude..

Alıntıları Göster
    golf mü benzın canavarı arkadasımda var 1.6 lpg ile şehir ıcınde 120-140 kuruş yakıyor 90 ile yolda 100 kuruş yaktı ank adana yolunda ses yalıtımı ve konforuda gayet başarılı bence sorunsuz kullanılacak bı araç

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet fsi motora lpg takılması pahalı bir işlem ve uyum sorunu varmış. Vectra ile golf fsi arasında 100kmde 0.4lt tüketim farkı var abartılacak bir fark değil. Vectra bir üst sınıfa ait bir araba olduğu için tabi daha geniş ama pek bir konfor farkı olduğunu düşünmüyorum ben hemen hemen aynı konfor. Normal 1.6 motorlusu alınıp çok rahat simit lpg uygulatılıp mis gibi binilesi bir arabadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 14 Ağustos 2009; 22:30:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

golf mü benzın canavarı arkadasımda var 1.6 lpg ile şehir ıcınde 120-140 kuruş yakıyor 90 ile yolda 100 kuruş yaktı ank adana yolunda ses yalıtımı ve konforuda gayet başarılı bence sorunsuz kullanılacak bı araç

Arkadasim fsi motor icin demistim ben onu,
    1.6 102hplik gayet ekonomik bir motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 14 Ağustos 2009; 22:36:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    SEAT Alhambra kullanan var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ben sana dememıstım kardeş @wenigma arkadaş 1.6 için benzın canavarı demışte

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    fsi ve tsi düşünmüyorum zaten.ilginize teşekkürler.Vectra satıp golf aldığımda pişman olma korkum var.Arabam çok temiz daha 29000 de.kararsızım.sadece sorun kasa büüyük.

• quote:

Evet fsi motora lpg takılması pahalı bir işlem ve uyum sorunu varmış. Vectra ile golf fsi arasında 100kmde 0.4lt tüketim farkı var abartılacak bir fark değil. Vectra bir üst sınıfa ait bir araba olduğu için tabi daha geniş ama pek bir konfor farkı olduğunu düşünmüyorum ben hemen hemen aynı konfor. Normal 1.6 motorlusu alınıp çok rahat simit lpg uygulatılıp mis gibi binilesi bir arabadır.

Alıntıları Göster
    Golf5 alıp LPG ile uğraşmak yerine ASTRA 1.3DİZEL almanız daha mantıklı olacaktır.

Ortalama aynı fiyatlarda bu araçları bulabilirsiniz.

Astranın hem yakıtı daha düşük olacak hemde vergisi.

İki araçta genel anlamda aynı sürüş dinamiklerine ve iç hacime sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: proleter1978

fsi ve tsi düşünmüyorum zaten.ilginize teşekkürler.Vectra satıp golf aldığımda pişman olma korkum var.Arabam çok temiz daha 29000 de.kararsızım.sadece sorun kasa büüyük.

Vectraya göre tek dezavantajı bagaj olur zaten siz de eşiniz için küçük araba istediğinize göre o da dezavantaj değil. Lpg ile vectradan az yakar daha çok kaçar. Konfor / yol tutuş / yol ve motor sesi alışı / iç hacim ve ferahlık olarak hemen hemen hiç farkları yok bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: proleter1978

Vectraya göre tek dezavantajı bagaj olur zaten siz de eşiniz için küçük araba istediğinize göre o da dezavantaj değil. Lpg ile vectradan az yakar daha çok kaçar. Konfor / yol tutuş / yol ve motor sesi alışı / iç hacim ve ferahlık olarak hemen hemen hiç farkları yok bence.

Alıntıları Göster
    29000 km de Vectra'yı satıp Golf almanın pek bir mantığı yok bence.Eşinizin daha iyi araç kullanmasını beklemeniz en iyisi olacaktır.Golf ile Vectra arasındaki farkın sadece bagaj hacmi ve boyuttan olduğunu düşünürseniz yanılırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

29000 km de Vectra'yı satıp Golf almanın pek bir mantığı yok bence.Eşinizin daha iyi araç kullanmasını beklemeniz en iyisi olacaktır.Golf ile Vectra arasındaki farkın sadece bagaj hacmi ve boyuttan olduğunu düşünürseniz yanılırsınız.

Anlatın yanılmayalım o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

quote:

Soru bana sorulmamış ancak biraz ben açıklama yapabilirim.

Astra ve Golfe sahip olmuş vede vectrayıda yakından tanıyan biri olarak yanıtlamak isterim.

Ses yalıtımı olarak vectra bariz iyi.

İç hacim olarak vectra dememe gerek yok.

Sürüş konforu uzun yol konforu vs vectra..

Şehir içi pratiklik golf.

Tamam golf güzel araç ama klasmanları farklı.

Kalkıp bir golf ile vectra eşitlemesi pek mantıklı olmaz.

Farklı istekler ve farklı beklentilere göre araçlar üretilir.

D segmentine yakın konforu olsun d segmentine yakın genişliği olsun ama şehir içinde daha rahat park edeyim daha rahat hareket edeyim ama uzun yoldada beni pek yormasın diyenlere C segmenti araçlar çıkarılmış.

Bunun daha ötesi yok.

En azından bu araçları bilenler için durum böyledir.

Ben konuyu açan kişi durumunda olsam bende C segment bir araç bakardım.

Mantıklı olanıda budur...

• quote:

quote:

D sınıfı bir araçtan bahsettiğimizin farkındasın umarım.Konfor olarak aynı olabilirlermi ? Vectranın arka koltuklarına oturduğunda ne hissediyorsun Golf ile aynı konfordamı geliyor sana.Hadi şehir içi kullanımda farkı çok hissetmediğini varsayalım uzun yoldada hissedemiyorsan ne diyeyim. Vectranın motoru sesli çalışır yinede en kötü ihtimalle Golf kadar motor sesi alır. Fsi motoru bilmiyorum ama 1.6 8v motorlu Golften daha az motor sesi aldığı tecrübeyle sabittir. Yol sesi konusunda ise hertürlü Golften daha iyi .Yol tutuş olarak bindiğim araçlar limitlerde kullanılmadığı için kesin bir yorum yapamıyacağım. Golfün üstünlüğü daha hafif olmasından kaynaklı fren mesafesi ve performanstır onun dışında bilmediğim birşeyler varsa birazda sen anlat senden dinleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 15 Ağustos 2009; 0:17:35 >

• quote:

quote:

quote:

D sınıfı bir araçtan bahsettiğimizin farkındasın umarım.Konfor olarak aynı olabilirlermi ? Vectranın arka koltuklarına oturduğunda ne hissediyorsun Golf ile aynı konfordamı geliyor sana.Hadi şehir içi kullanımda farkı çok hissetmediğini varsayalım uzun yoldada hissedemiyorsan ne diyeyim. Vectranın motoru sesli çalışır yinede en kötü ihtimalle Golf kadar motor sesi alır. Fsi motoru bilmiyorum ama 1.6 8v motorlu Golften daha az motor sesi aldığı tecrübeyle sabittir. Yol sesi konusunda ise hertürlü Golften daha iyi .Yol tutuş olarak bindiğim araçlar limitlerde kullanılmadığı için kesin bir yorum yapamıyacağım. Golfün üstünlüğü daha hafif olmasından kaynaklı fren mesafesi ve performanstır onun dışında bilmediğim birşeyler varsa birazda sen anlat senden dinleyelim.

Alıntıları Göster
    ya fiyatlara bakıyorumda vectradanda fazla golf fiyatları.nasıl oluyor bu? dizel astra düşünsem arkadaşın dediği gibi nasıl mantıklı olurmu vectradan sonra?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Tam tahmin ettiim gibi herkes konfor ve ''D'' sınıf farkı demekten öteye gidememiş. Uzun yolda vectranın arka koltuğu nere golfün arka kolltuğu nere biliyorum. Ve ayrıca fottili arkadaşım hangi araç hangi segmente ait bilmiyor olsam bu forumda işim yok. Arkadaşın isteklerine göre cevapladım ben konuyu vectra mı iyi golf mü iyi diye cevaplamadım farkına varamamışsınız. Şehir içinde eşinin park edememesi için vectrayı değiştiriyor arkadaş uzun yolda kilometreler yapmak için değil. Öyle olsaydı benim de tercihim vectra olurdu. Öyle olsaydı zaten değiştirmezdi. Merak etmeyin vectranın da golfünde ne olduğunu en az sizin kadar iyi biliyorum. Şehir içinde konfor olarak ne farkları var diyorum ben vectranın genişliği ferahlığı hariç hiçbir farkları YOK.

• quote:

Tam tahmin ettiim gibi herkes konfor ve ''D'' sınıf farkı demekten öteye gidememiş. Uzun yolda vectranın arka koltuğu nere golfün arka kolltuğu nere biliyorum. Ve ayrıca fottili arkadaşım hangi araç hangi segmente ait bilmiyor olsam bu forumda işim yok. Arkadaşın isteklerine göre cevapladım ben konuyu vectra mı iyi golf mü iyi diye cevaplamadım farkına varamamışsınız. Şehir içinde eşinin park edememesi için vectrayı değiştiriyor arkadaş uzun yolda kilometreler yapmak için değil. Öyle olsaydı benim de tercihim vectra olurdu. Öyle olsaydı zaten değiştirmezdi. Merak etmeyin vectranın da golfünde ne olduğunu en az sizin kadar iyi biliyorum. Şehir içinde konfor olarak ne farkları var diyorum ben vectranın genişliği ferahlığı hariç hiçbir farkları YOK.

Alıntıları Göster
    golfte zaten dar boguk bı araç degıl o konuda sıkıntı olcagını sanmam gayet genış ve ferah mekanı var

• quote:

golfte zaten dar boguk bı araç degıl o konuda sıkıntı olcagını sanmam gayet genış ve ferah mekanı var

Alıntıları Göster
    Benzin içmesinden başka bi sorun olmadı.
  • quote:

o arkadaşlar hiç bitmez :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.