Şimdi Ara

Golf tsi 1.4 140 hp ye çip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abt nin chip tuningi ile 140hp motoru 210 hp ye sorunsuz ve garantili şekilde çıkartıyolarmış.
    yaptıran var mı?
    aradaki fark için 1100€ değer mi?

• %50....????

çıkartılsada...motorun ömrü o kadar uzun olmayacaktır...

standart değerler içinde kalmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal arslan

%50....????

çıkartılsada...motorun ömrü o kadar uzun olmayacaktır...

standart değerler içinde kalmakta fayda var.
    140 Hp kesmiyo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbe2

selamlar,
    abt nin chip tuningi ile 140hp motoru 210 hp ye sorunsuz ve garantili şekilde çıkartıyolarmış.
    yaptıran var mı?

abt'nin vaat ettiği değerler gerçekten çok yüksek...standartlar dışında olan değerler...
    karar sizin ama ben ne 100 euro veririm ne 1100 euro...kısa zamanda motoru bitirirsiniz..bunu bilmiş olun.

1.alternatif
    All Car Racing...Chip Tuning...italyan firması...
    10-18hp güç vaad ediyor...
    bu standart değerlerdir.

eğer All Car Racing tercih ederseniz size 900 ytl fiyat verebilirim...

2.alternatif
    arzu ederseniz yerli yazılımda mevcut yine her türlü garantisi ve desteği var.
    kesinlikle kopya yada kaçak değil %100 yerli bir yazılım.
    yine aynı oranda güç alırsınız.
    fiyatıda 500 ytl olur

düşünürseniz görüşelim

cemal arslan
    chip@harmandali.com
    533 746 07 56

• quote:

quote:

selamlar,
    yaptıran var mı?

abt'nin vaat ettiği değerler gerçekten çok yüksek...standartlar dışında olan değerler...
    karar sizin ama ben ne 100 euro veririm ne 1100 euro...kısa zamanda motoru bitirirsiniz..bunu bilmiş olun.

1.alternatif
    All Car Racing...Chip Tuning...italyan firması...
    10-18hp güç vaad ediyor...
    bu standart değerlerdir.

eğer All Car Racing tercih ederseniz size 900 ytl fiyat verebilirim...

2.alternatif
    arzu ederseniz yerli yazılımda mevcut yine her türlü garantisi ve desteği var.
    kesinlikle kopya yada kaçak değil %100 yerli bir yazılım.
    yine aynı oranda güç alırsınız.
    fiyatıda 500 ytl olur

düşünürseniz görüşelim

cemal arslan
    chip@harmandali.com
    533 746 07 56
    +50hp ve +55Nm ve 450€ servis garantiniz devam ediyorsa aynen geçerliligini sürdürür sorun yaşamazsınız garantinizle.. Yok eğer devam etmiyorsa o zaman da bize güvenirseniz aradaki farkı anlarsınız. Vw ve Renault grubunda iddialıyım. Uygulamadan önce ve sonra arabayı dyno ölçümüne sokarız ve +48-52 hp ile +52-58Nm arasında güç ve tork artışı alırız.. Düşünürseniz özelden de ulaşırsanız daha cabuk dönebilirim. Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: baseltuning

+50hp ve +55Nm ve 450€ servis garantiniz devam ediyorsa aynen geçerliligini sürdürür sorun yaşamazsınız garantinizle.. Yok eğer devam etmiyorsa o zaman da bize güvenirseniz aradaki farkı anlarsınız. Vw ve Renault grubunda iddialıyım. Uygulamadan önce ve sonra arabayı dyno ölçümüne sokarız ve +48-52 hp ile +52-58Nm arasında güç ve tork artışı alırız.. Düşünürseniz özelden de ulaşırsanız daha cabuk dönebilirim. Selamlar

Alıntıları Göster
    cevaplar için tşk. ederim.
    şimdilik kafam karışık 10-18hp ve 50hp den bahsedildi, abt de 70hp de ısrarlı.
    2 ayrı yetkili servise danıştım + bostancı sanayide vw cu abim vardır, ısrarla o motoru +70hp chip tuning ile sorunsuz kullanırsın dendi.
    kararsız kaldım...

140hp yetmiyo mu sorusuna ise; insan oğlu doyumsuzdur demek istiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bbe2

2 ayrı yetkili servise danıştım + bostancı sanayide vw cu abim vardır, ısrarla o motoru +70hp chip tuning ile sorunsuz kullanırsın dendi.
    kararsız kaldım...

Alıntıları Göster
    quote:

kararsız kaldım...

kardeş elbet üst değerler alınır...ve sorunsuz kullanırsın...ancak ne kadar süre kullanırsın ?? 1 ay mı 1 yıl mı 5 yıl mı ??
    ve bu süre sonun da olacaklara razı mısın ?
    yada bana ne ben zaten satarım aracaı alan adam mı düşünsün diyorsun ??

• quote:

quote:

kararsız kaldım...

kardeş elbet üst değerler alınır...ve sorunsuz kullanırsın...ancak ne kadar süre kullanırsın ?? 1 ay mı 1 yıl mı 5 yıl mı ??
    ve bu süre sonun da olacaklara razı mısın ?
    yada bana ne ben zaten satarım aracaı alan adam mı düşünsün diyorsun ??

Alıntıları Göster
    araç vdf den kiralık abi, 2 sene sonra geriye vericem.
    ondan garanti dahilinde olan chip yazılımı düşünüyorum.

• quote:

araç vdf den kiralık abi, 2 sene sonra geriye vericem.
    ondan garanti dahilinde olan chip yazılımı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda Golf TSI var 140lık superchips+filtre+egzoz ve birkaç gizli spec ile 192hp şu anda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Arkadaşımda Golf TSI var 140lık superchips+filtre+egzoz ve birkaç gizli spec ile 192hp şu anda :)

Alıntıları Göster
    arabaları da oc ediyorsunuzya helal olsun valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsalı521992

arabaları da oc ediyorsunuzya helal olsun valla

Alıntıları Göster
    Evet o güç o motordan çıkartılabiliyor..

Golf GT 170 Hp çiplendiğinde nasıl 210 hp alınabiliyorsa Bu motordan da alınabilir..

Motor fiziği aynı çünkü..

Tabi chiplendiği gece turbosu patlıyan TSI ları devamlı duyuyoruz..motor hasarlarına karşı garanti veren chiptuning firmaları tercih edilmeli..

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Evet o güç o motordan çıkartılabiliyor..

Golf GT 170 Hp çiplendiğinde nasıl 210 hp alınabiliyorsa Bu motordan da alınabilir..

Motor fiziği aynı çünkü..

Tabi chiplendiği gece turbosu patlıyan TSI ları devamlı duyuyoruz..motor hasarlarına karşı garanti veren chiptuning firmaları tercih edilmeli..

Alıntıları Göster
    Tüketimde artan güç ile doğru orantıda artar... Dış görünüme harca o parayı güçlü olmasın ama güçlü gözüksün ^^ bence!

• quote:

Orijinalden alıntı: ImBest

Tüketimde artan güç ile doğru orantıda artar... Dış görünüme harca o parayı güçlü olmasın ama güçlü gözüksün ^^ bence!

Alıntıları Göster
    abt chip ben çok araştırdım ama 140hp yi 210 yapmıyor golf gt deki 170 lik motoru 210 a çıkırıyor abt nin 140hp için chip i yok bildigim kadarıyla sitesindede yok ...
    gt deki farklar 50nm tork 40 hp beygir artışı , 0-100 hızlanması fabrika değerine göre 0.7 sn daha iyi ve son hız 235 km olarak belirtilmiş chipten sonra 140 hp tsi için wimmer-rst chip var oda 15hp beygir ve 11nm tork artışı sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

abt chip ben çok araştırdım ama 140hp yi 210 yapmıyor golf gt deki 170 lik motoru 210 a çıkırıyor abt nin 140hp için chip i yok bildigim kadarıyla sitesindede yok ...
    gt deki farklar 50nm tork 40 hp beygir artışı , 0-100 hızlanması fabrika değerine göre 0.7 sn daha iyi ve son hız 235 km olarak belirtilmiş chipten sonra 140 hp tsi için wimmer-rst chip var oda 15hp beygir ve 11nm tork artışı sağlıyor

Alıntıları Göster
    istersen acarlar vw servisi ara, orda abt nin broşürleri mevcut.
    Ayhan bey i iste servis müdürüdür.
    140 hp tsi ve 170 lik gt nin tek farkı yazılım olduğu anlatıldı bana. yürüyen aksam farklılıklarını saymıyorum.
    bu motorun zaten yeni versiyonu 1.4 160hp, fark sadece yazılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbe2 -- 17 Eylül 2008; 12:18:24 >

• quote:

istersen acarlar vw servisi ara, orda abt nin broşürleri mevcut.
    Ayhan bey i iste servis müdürüdür.
    140 hp tsi ve 170 lik gt nin tek farkı yazılım olduğu anlatıldı bana. yürüyen aksam farklılıklarını saymıyorum.
    bu motorun zaten yeni versiyonu 1.4 160hp, fark sadece yazılım.

Alıntıları Göster
    1.4 Motor için 210 bg çok ciddi bir rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanislav Petrov

1.4 Motor için 210 bg çok ciddi bir rakam

Alıntıları Göster
    140hp tsi dan 180hp rahat alınır...her ne kadar aynı motor olsada yazılım ile 140 170 210 olarak piyasaya araçlar sürülsede ...şuan abt den başka kimse 140 den 210 hp ye çıkarmıyor çıkaracağınıda sanmıyorum...
  • quote:

140hp tsi dan 180hp rahat alınır...her ne kadar aynı motor olsada yazılım ile 140 170 210 olarak piyasaya araçlar sürülsede ...şuan abt den başka kimse 140 den 210 hp ye çıkarmıyor çıkaracağınıda sanmıyorum...

Alıntıları Göster
    sadece yazılımla 140 dan 210 a çıkmıyor araç..ABT nin bu paketinde biçok motor parçasıda bulunuyor..
  • quote:

sadece yazılımla 140 dan 210 a çıkmıyor araç..ABT nin bu paketinde biçok motor parçasıda bulunuyor..

Alıntıları Göster
    broşürde yazıyor mu ? yoksa ben mi okuyamıyorum :)

insanların aklında olan ve genel olarak sorulan....abt chip tuning ile 140 dan 210 a çıkartıyor...şunu bunu ekliyor değiştiriyor demiyor...sadece chip tuning ile şu kadar değer alınıyor diyor...
  • quote:

broşürde yazıyor mu ? yoksa ben mi okuyamıyorum :)

insanların aklında olan ve genel olarak sorulan....abt chip tuning ile 140 dan 210 a çıkartıyor...şunu bunu ekliyor değiştiriyor demiyor...sadece chip tuning ile şu kadar değer alınıyor diyor...

Alıntıları Göster
    dorudur hocam ((: dorudur..
  • quote:

dorudur hocam ((: dorudur..

Alıntıları Göster
    abt seatda modifiye ediyor demi yanlış bilmiyorsam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.