Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

golf tsı manuel yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni golf tsı manuel vitesli araç almayı düşünüyorum.ama tek korkum yakıt tüketimi.şehir içinde ortalama tüketimlerinizi ve bir depo benzinle kaç km yaptıgınızı yazarsanız beni aydınlatmış olursunuz.tşk ederim.

• Vw tsi konusunda mutlaka bu gibi sonuçlar açıklanmıştır,araştırın.
  • dünya kadar bilgi var VW bölümünün TSI başlığı altında.
  • TSI bölümünde istemediğiniz kadar bilgi var.7-7.3 lt/100 km civarında yakar diye düşünüyorum.
  • çok zekisiniz de 200 sayfa arasında bulmak zor oldugu ıcın yeni mesaj attım
  • armut piş, ağzıma düş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alihaydarcelik

çok zekisiniz de 200 sayfa arasında bulmak zor oldugu ıcın yeni mesaj attım

Sizin kadar zeki değil tabi o mesajları atanlar.Her soru için ayrı konu açmayı düşünememişler.

İyi o zaman,her soru sormak isteyen gelip konu açsın.

Hadi o konuda arama yapmayacak kadar üşengeçsiniz,bari sorunuzu orada sorun.Konu kirliliği yapmayın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 17 Mart 2009; 16:35:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.6 tdi dsg yakıt tüketimi
    10 yıl önce açıldı
    Golf 1.2 tsi dsg yakıt tüketimi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 den fazla yakıyor tsi motorda yakıt tüketimi 1600 normal motorlara göre daha fazla benim bildiğim kadarıyla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alihaydarcelik

çok zekisiniz de 200 sayfa arasında bulmak zor oldugu ıcın yeni mesaj attım

evet,herkes aptal,bir biz zekiiyiz,o yüzden bize soru sordun
  • quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

7 den fazla yakıyor tsi motorda yakıt tüketimi 1600 normal motorlara göre daha fazla benim bildiğim kadarıyla....

%100 yanlış biliyorsunuz.
  • tsı da hangi tsı , 122 bg mi 140 mı 170 mi nedir yanii? 122 olan 1.6 atmosferikten daha az 140 lik 1.6 kadar 170 lik bayaa yakar desem yalan olmas sanki
  • 170lik TSI, 102bg 1.6 motor kadar yakıyor...
  • tsi konusunda herkezde TSI ya karşı bir sempati var... ancak

forumdan okuduğum kadarıyla. vw ciler, yada vw ile yakından ilgili arkadaşların hiç biri fsı motoru önermiyor. kaldıki siz fiyasko olarak tabir etdiniz.

ancak TSI=turbo FSI dir. FSI zaten benzini püskürterek patlatan sistemdi.(dizel mantığı)

bu durum zaten audi de TFSI olarak geçiyor.

bu düşünceyle ve mitsubishinin yıllar önce denediği GDİ teknolojinin de tutmadığını hatırlayarak. tsi nin geleceğini parlak görmüyorum. saygılar... nacizane kendi görüşümdür. yanlışım varsa düzeltelim paylaşalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oquzdag

tsi konusunda herkezde TSI ya karşı bir sempati var... ancak

forumdan okuduğum kadarıyla. vw ciler, yada vw ile yakından ilgili arkadaşların hiç biri fsı motoru önermiyor. kaldıki siz fiyasko olarak tabir etdiniz.

ancak TSI=turbo FSI dir. FSI zaten benzini püskürterek patlatan sistemdi.(dizel mantığı)

bu düşünceyle ve mitsubishinin yıllar önce denediği GDİ teknolojinin de tutmadığını hatırlayarak. tsi nin geleceğini parlak görmüyorum. saygılar... nacizane kendi görüşümdür. yanlışım varsa düzeltelim paylaşalım...

Volkswagen,Mitsubishi değil.O tutmadı,bu da tutmaz demek yanlış.

Eğer daha iyisi geliştirilmezse,TSI motor daha çoook kullanılır.Çok başarılı çünkü.FSI'da çıktığında güzeldi,adam daha iyisini geliştirmiş,tabi ki koyacak.Bu FSI motorun sorunlu,hatalı olduğunu göstermez.

• quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

tsi konusunda herkezde TSI ya karşı bir sempati var... ancak

Volkswagen,Mitsubishi değil.O tutmadı,bu da tutmaz demek yanlış.

Eğer daha iyisi geliştirilmezse,TSI motor daha çoook kullanılır.Çok başarılı çünkü.FSI'da çıktığında güzeldi,adam daha iyisini geliştirmiş,tabi ki koyacak.Bu FSI motorun sorunlu,hatalı olduğunu göstermez.

hocam tsi motorların turbosunu mitsubishi yapıyor. mhi'dir turbolarının markası, açılımıda mitsubishi heavy industrys'dir.

• sayın magnat hi-fi,

mıtsubishiyi küçümseyen deserthawk arkadaş için çok güzel bir bilgi olmuş... saygılar
  • ayrıca gdi'nin tutulmadığını kim söylüyor. türkiyede tutulmayan her araba ve motoru kötü değildir. ve türkiyede tutulmamasının bir nedeni de o zamanlar gdi'ye yani direk püskürtmeye lpg takılamamasıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: idemo

ayrıca gdi'nin tutulmadığını kim söylüyor. türkiyede tutulmayan her araba ve motoru kötü değildir. ve türkiyede tutulmamasının bir nedeni de o zamanlar gdi'ye yani direk püskürtmeye lpg takılamamasıdır.

asılnedeni 1.8 olması ve vergi dilimini aşması
  • quote:

sayın magnat hi-fi,

mıtsubishiyi küçümseyen deserthawk arkadaş için çok güzel bir bilgi olmuş... saygılar

Benim canımı sıkmayın.Ben Mitsubishi dandik marka mı dedim?Pazarlama stratejileri farklıdır demek istedim.Yok Mitsubishi daha önceden yaptı,biri kalktı Renault önceden yaptı,sonra biri çıkıp Nissan'da vardı bu dedi.Vay anasını olaya bak herkes yapmış meğerse bu motoru.

İyi de nerede o zaman bu motorlar?Madem Volkswagen geriden geliyor,niye bu motor üstüste ödüller aldı?

Demek ki onların beceremediği bir şeyler var.Diyelim ki,o markalar yıllar önce bu teknolojiyi geliştirdi?O zaman hani nerede bu motorlar şu anda?KAYIP mı oldu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.