merhaba arkadaşlar. geçen yıl aldığım golf altı aracımın bakım zamanı geldi aslında yıl olarak geldi. aracımın ilk bakımı 15000 km de ama ben daha 7000 km yapabildim bir yılda. bu durumda bakıma gitmesini ben gereksiz görüyorum bakım ücreti 420 tl aracım 1,6 105 hp dizel bu hususta sizlerinda fikirlerini öğrenmek isterim
Servis zamanında gitmediğiniz için garantide sorun çıkartabilirler mi ?
bakım zamanı her yıl yada 15 bin km hangisi önce gelirse o zaman yaptırılır
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
bakım zamanı her yıl yada 15 bin km hangisi önce gelirse o zaman yaptırılır
+10000
Sana göre gereksiz ama servise göre gerekli. Götürüp bakım yaptırmaktan başka çare yok..
Bir araca bakmıştım Eylül 2010 trafiğe çıkışlı 2011 model Auris, +3 yıl uzatılmış garanti satın almışlar. Kilometresi 8000 civarıydı ve nasılsa km dolmadı diye 2 senedir bakım yaptırmamışlar. Araç garanti kapsamında değerlendirilmez haberiniz olsun dedim ama pek dikkate almamış gibi görünüyordu
bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar ama 2 yıl garanti araç ve bir yılı gitti, inşallah kalan bir yıldada başımıza bir iş gelmez, diyeceğim şu ki bakım yaptırmaya niyetim yok parayı havadan verecekmişim gibi geliyor, 15000 olunca yaptırır ve yeniden garanti başlatırım diye düşünüyorum bu nasıl fikir.
kaskoyada bir balya para veriyorum zaten. geçtiğimiz yıl 1000 tl ye kasko yaptırdım ve bu yıl yeniden yaptıracağım tabi hasarsızlık indirimi ile bu işi 800 e kapatırım derken kaskoyada zama gelmiş yine aynı fiyata 1000 tl ye yaptırmak zorundayım hay ben böyle hasarsızlık indirimine limon sıkayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme