Şimdi Ara

golf7 1.2tsi dsg mi cruze 2.0lt at mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlar. bu forumdaki ilk msj ım. baslıktanda anlasılacagı gibi bu iki araba arasında kaldım. fikri olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    biri benzinli biri dizel.

• Yalnız cruze 2.0 motor. Yıllık vergisi her yıl zamlanarak 2.000 TL ye yaklaşacak. Yuvarlak hesap ilk 3 yılda 6.000 TL ye yakın vergi ödeyeceksiniz. Aracın dizel olmasından ettiğiniz tasarrufun da bir anlamı kalmayacak. Ayrıca bu motorun bakım maaliyetleri de yüksek. Bu sebeplerle 2. ele de çok ucuza satacaksınız. Bunları düşündünüz mü ?

Bu işin bir boyutu. Başka bir boyutu da ben olsam 1.2 TSI ıda asla almazdım. Maddi durum müsade ediyorsa 1.4 TSI veya 1.6 TDI en doğru seçim olacaktır.

İyi günler dilerim...
  • Cruze 2.0 dizel, az yakmıyor ama çok keyifli. Golf zaten fenomen ama 1.2 motor soru işareti. 1.2 Jetta kullandım, performans gayet güzel fakat çok yeni bir motor. İki araç birbirinden çok farklı olmakla beraber ben son karar Golf derim. Hem de yeni kasa...

Bu arada 1.6 TDI DSG Jetta kullanıyorum, DSG çok keyifli bir kullanım sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firsttrue -- 11 Kasım 2012; 21:41:27 >
  • isin gercegi gunde 15km yol yapıyorum ben. 1.2 golf icin karar vermistim aslında ama bugun gordumki dizel modellerde indirim var. golf 1.2 parasına full donanım 2.0 motor dizel otomatik cruze alınabiliyor. bu durum da benim kafamı karıstırıyor. yıllık vergi dısında golf un bir avantajı olurmu sizce? bir tarafta golf bir tarafta 163 beygirlik kocaman bir motor.
  • bu arada suan kullandıgım arac ford fusıon 1.6 lux 100 beygir. umarım iki aractan birini tercih etsemde bana ford u aratmaz.
  • o kadar farklı iki aracı sormuşsunuz ki...
  • çok farklı motor seceneklerini sormuşsun diğer arkadaşın dediği gibi 2000 lira vergi dezavantajı var bunu düşünerek seçim yapmakta yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar cvplarınız icin saolun. bende yazıyorum ama onay bekliyor diyor. neden acaba?
  • Cruze sedan olmasına rağmen ne bagajı ne de içi öyle geniş bir araç değil. Yaptığın km'ye bakarak dizel almana gerek yok. Bu arada 2.0 dizel motor Golf'ün 1.2'sinden az yakmaz. Son olarak kalite olarak Golf ile Cruze arasında çok fark var. Cruze 1.6 ile 8 ayda 35.000 km yol yapmış biri olarak yazıyorum. Motor değişse de araba aynı araba. Golf al mutlu ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Yalnız cruze 2.0 motor. Yıllık vergisi her yıl zamlanarak 2.000 TL ye yaklaşacak. Yuvarlak hesap ilk 3 yılda 6.000 TL ye yakın vergi ödeyeceksiniz. Aracın dizel olmasından ettiğiniz tasarrufun da bir anlamı kalmayacak. Ayrıca bu motorun bakım maaliyetleri de yüksek. Bu sebeplerle 2. ele de çok ucuza satacaksınız. Bunları düşündünüz mü ?

Bu işin bir boyutu. Başka bir boyutu da ben olsam 1.2 TSI ıda asla almazdım. Maddi durum müsade ediyorsa 1.4 TSI veya 1.6 TDI en doğru seçim olacaktır.

İyi günler dilerim...

1.2 ile 1.4 arasında 3000lira fark var. cok buyuk bir fark sayılmaz. ancak nie 1.2 asla almazdınız. acıklık getirmeniz mumkunmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: katrasa

quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Yalnız cruze 2.0 motor. Yıllık vergisi her yıl zamlanarak 2.000 TL ye yaklaşacak. Yuvarlak hesap ilk 3 yılda 6.000 TL ye yakın vergi ödeyeceksiniz. Aracın dizel olmasından ettiğiniz tasarrufun da bir anlamı kalmayacak. Ayrıca bu motorun bakım maaliyetleri de yüksek. Bu sebeplerle 2. ele de çok ucuza satacaksınız. Bunları düşündünüz mü ?

İyi günler dilerim...

1.2 ile 1.4 arasında 3000lira fark var. cok buyuk bir fark sayılmaz. ancak nie 1.2 asla almazdınız. acıklık getirmeniz mumkunmu acaba?

1.4 motoru test ettim ve çok beğendim. Dediğiniz gibi 3.000 TL. için bu zevkten ve performanstan ödün vermeye değmeyeceği için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.