Bildirim
GOLF7 YARDIM (ARAÇ ALINMIŞTIR)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kurtuldun araç bakma daralından nihayet
kazasız belasız iyi günlerinde kullan dostum. golf hiçbir zaman kötü tercih olamaz :)
saygılar -
77 milyar golf...hayırlı olsun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ya takip ettiysen uzun süredir araç bakıyorum hiç pişman değilim ağzına kadar dolu bir golf aldıma ki mart ayına özel indirimle aldım normalde liste fiyatı 83.500 bu aracın inşallah hayırlı olur sağolasın -
Hocam fiyat fazla gelebilir bende öyle düşünüyodum ama araçta aklnıa gelebilicek her şey var ve bu klasman da gayet iyi bir araç olduna karar verdim 2 gün önce 69.900 e comfortline alıcaktım 7.500 daha verip xenon led arka cam tavan ve highline özelliklerini almak gayet mantıklı geldi -
Hayırlı olsun demek düşer bize hocam :) fakat kendi şahsi düşüncem hb araçlara bu kadar para vermek yazık yani bana göre. Ama Rabbim utandırmasın.
İnşallah ama hocam yani 2013 den beri fiyatlar uçtu gitti yapıcak bir şey yok malasef ki sedan sevmiyorum hb daha bi hoşuma gidiyor yaşım genç oldundan olsa gerek :) -
hiç kafanı takma fiyatına falan. highline golf fiyatıyla satılmaz satılırken, highline yine highline fiyatıyla satılır :) ww grubunda ülkemizde zarar edilmez.
tekrar hayırlı uğurlu olsun. git şimdi vw foruma üye ol, yeni arkadaşlarınla tanış. ben de passatforuma üyeyim. güzel dostluklar kurulur sohbet edilir. -
Hayırlı olsun. Güle güle binin. Birisi araba aldıktan sonra 'yazık olmuş, şunu alsaydın, bunu alsaydın, bu para verilirmi' diyenlerin yaptıkları fesatlıktan başka bişey değil. Aldığınız araç, çok hoş, performansı, yakıtı güzel bi araç. Allah kaza bela vermesin.
Çok sağolasın amin :) -
Eyvallah forumu bilmiyodum olurum sağolun :) -
Bu zamanda güzel araç hocam.. Millet neden fazla diyor biliyor musun ? Sadece boyut olarak gözlerine yetersiz ve HB araç oldukları için.. Balina kasa mercedes nesli bunlar. O büyük ya oturmadığın kullanmadığın koltuk ve bagaja ihtiyacın var ya senin . O yüzden bu para verilmez , Peh Cam tavan ve full araç. Tadı gayet damakta kalıcı -
Çok sağolun hocam aslında dedinizi düşününce sedan benim için aptallık olur ben genç biriyim karım yok bir şeyim yok sonuçta ki golfün içi de gayet yeterli benim için sağolun -
Hayirli olsun. Ama c segmenti, boyu 4.30dan kucuk araclara 80 bin ve ustu verilemesine karsiyim. Tabiki sizin karariniz ve isin ilginci c segmenti icin bu inanilmaz miktara karsi bile zarariniz cok az olacak. Degisik bir piyasasi var anlamak mumkun degil.
Normal c sinifi almis olsaniz otomatik cam tavan full donanim yine 70 bini buluyor zaten. 5 bin fazlaya almis sayilirsiniz ama satatken yine zarar etmeyeceksiniz. Hayirli olsun
Sağolun hocam bi de ailem de mercedes benz e 250 4 matic var ciddi söylüyorum o araçta bundaki donanım yoktur -
hayırlı olsun ben hayatta o parayı vermezdim o araca -
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermeden keyifle kullanmayı nasip etsin. U ledler çok hoş duruyor. -
Demek ki ne imiş vw nin de başı sıkışınca sağlam indirim yapıyormuş. F/p açısından iyi olmuş. Dsg tercih meselesi ama iyi seçim olmuş bu fiyata
Hayırlı olsun.Ben 20 gün önce manuel hıghlıne tdı 77,500 e aldım.Çok memnunum araçtan.Arkadaşım 77 bin tl verdi vermedim.Zarar yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- opel grandland 1.2 alınır mi
- atmosferik mi turbo mu
- kia pregio neden tutulmuyor
- karoq mu tiguan mı
- clio 1.3 tce
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik jogger
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X