Şimdi Ara

Gom player komut dizisi hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
10.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gom player bu ara durduk yere hem geç açılıyor(yaklaşık 3 dk buluyor) hem de resimlerde ki komut dizisi hatalarını veriyor. gom playerı silip tekrar kurmama hatta diğer tüm playerları silip tekrar ayrı ayrı kurmama rağmen düzelmedi.( gom player hızlandırarak izleme özelliğinden dolayı benim için vazgeçilmez olduğundan) Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler Gom player komut dizisi hatası Gom player komut dizisi hatası
     Gom player komut dizisi hatası Gom player komut dizisi hatası

• Aynı sorun bende de var. Ne yaptıysam olmadı.

İnternette bununla ilgili bi cevapda bulamadım...
  • bende de aynı sorun var çok uyuz bi durum yardım pls
  • yok biri bu problemi çözecek...
  • Merhaba arkadaşlar. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve yaklaşık 3 saattir uğraşmama rağmen çözemedim.
    Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan yada fikir üretebilecek arkadaşlar varmıdır acaba.?
  • bir ihtimal ama tarayıcılarınızın geçmişini ve ön belleklerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
  • bendede aynı sorun var deli oluyorum kmplayerde aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wmp Sunucu hatası
    11 yıl önce açıldı
    VLC player altyazı ileri almak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütün browserları sıfırladım sildim ve güncelledim ama en sonunda vlc ye geçtim gom un tüm kısayollarını ezbere biliyordum ama yapacak bişey yok galiba şu an için gözdem vlc player hızlandırmasıda süper ki hozlandoronca sesler bebek sesine dönmüyor ...
  • Çözüm var mı arkadaşlar çok kötü bi durum değilde insanı uyuz ediyor.
  • Dünden beri benim de başıma geldi bu can sıkıcı durum ve nette anlatılan ne kadar yöntem varsa denememe rağmen sorun çözülmedi. Netteki çözüm önerilerinin geneli internet explorer' in ayarlarının değiştirilmesi ile ilgili fakat bu ayar değişiklikleri sorunumuzu çözmüyor. Çünkü sorunun kaynağı GOMPlayer' in çalıştırıldığında gösterilecek reklamlarla alakalı, yani sorunun kaynağı adobe flash player!!! Resimlerdeki gösterdiğim adımları uygulayarak bu lanet hatadan kurtuldum. umarım sizinde işinize yarar.
     Gom player komut dizisi hatası Gom player komut dizisi hatası

• arkadaşlar bu hatayı kaybetmek için bende çok uğraştım en sonunda başardım :)combofix programını indirin kurun bütün virüs programlarını kapatın internetin açık olması şart tabii program virüsü bulup siliyor sonrasında pcyi yeniden başlatın hata kayboluyor....
  • arkadaşlar olay skinden kaynaklanıyor ayarlara girin ilk 3 skin default biri müzik için. diğer iki defaulttan birini seçin kapatın.ben bu skinlerle sorun yaşamadım.kendi kurulumundna bildiğimiz gom player rengi olan skin ise sürekli komut dizini hatası veriyordu.
  • aylar önce açmıştım konuyu ben çözümünü buldum...bence sorun skinde değil.... yandex toolbardan kaynaklanıyor internet exploreri sıfırlayınca düzeldi bende sizde bi deneyin
  • bende internet explorer ile ilgili geçmişi , yandexi falan sildim düzeldi
  • Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyordum gom yazan başlıktan ayarlara girdim general bölümünden güncellemeleri ve mesajları kapattım sorun düzeldi hata vermiyor artık diğerlerini yapmama gerek kalmadı yani denemenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar ben bir problem yaşamıştım.Sanırım sizde gom player'de bir problem yaşamışsınız.Bunu internette bir çok kaynakta bulabilirsiniz.Ben şu sitede çözümünü buldum
    >>
    gomplayercim.blogspot.com
    gomplayer.org
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopewind

gom player bu ara durduk yere hem geç açılıyor(yaklaşık 3 dk buluyor) hem de resimlerde ki komut dizisi hatalarını veriyor. gom playerı silip tekrar kurmama hatta diğer tüm playerları silip tekrar ayrı ayrı kurmama rağmen düzelmedi.( gom player hızlandırarak izleme özelliğinden dolayı benim için vazgeçilmez olduğundan) Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler
    Beyler bende bu sorun Windows 7 üzerinde oluyordu arkadaşlardan biri skini değiştirin demiş, kendi skinleri arasında ne seçtiysem aynı hatayı yine verdi. Bende hem daha gösterişli ve sade hem de bu hatayı almadığım bir skin buldum sizin için zippyshare'a yükledim eğer link kırılırsa söyleyin bi' daha yükleyeyim ayrıca bu skini yapan çizen bir Türktü adını hatırlamıyorum.

Skin Dosyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 15 Temmuz 2016; 8:52:56 >

• beyler %100 çözüm videosu yapmak çok kolay bol şans
    https://www.youtube.com/watch?v=vAlF-4HChvw
  • quote:

Orijinalden alıntı: taz_maniac

arkadaşlar olay skinden kaynaklanıyor ayarlara girin ilk 3 skin default biri müzik için. diğer iki defaulttan birini seçin kapatın.ben bu skinlerle sorun yaşamadım.kendi kurulumundna bildiğimiz gom player rengi olan skin ise sürekli komut dizini hatası veriyordu.

skin ile hallettim
  • Sırf bu hata yüzünden mp classic e geçtiğimi biliyorum, ama mpc de hızlandırınca sesi inceltiyor, gom playerdaki gibi korumuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.