Bildirim
Gom player komut dizisi hatası
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bende de var. Ne yaptıysam olmadı.
İnternette bununla ilgili bi cevapda bulamadım... -
bende de aynı sorun var çok uyuz bi durum yardım pls -
yok biri bu problemi çözecek... -
Merhaba arkadaşlar. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve yaklaşık 3 saattir uğraşmama rağmen çözemedim.
Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan yada fikir üretebilecek arkadaşlar varmıdır acaba.? -
bir ihtimal ama tarayıcılarınızın geçmişini ve ön belleklerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. -
bendede aynı sorun var deli oluyorum kmplayerde aynı -
bütün browserları sıfırladım sildim ve güncelledim ama en sonunda vlc ye geçtim gom un tüm kısayollarını ezbere biliyordum ama yapacak bişey yok galiba şu an için gözdem vlc player hızlandırmasıda süper ki hozlandoronca sesler bebek sesine dönmüyor ... -
Çözüm var mı arkadaşlar çok kötü bi durum değilde insanı uyuz ediyor. -
-
arkadaşlar bu hatayı kaybetmek için bende çok uğraştım en sonunda başardım :)combofix programını indirin kurun bütün virüs programlarını kapatın internetin açık olması şart tabii program virüsü bulup siliyor sonrasında pcyi yeniden başlatın hata kayboluyor.... -
arkadaşlar olay skinden kaynaklanıyor ayarlara girin ilk 3 skin default biri müzik için. diğer iki defaulttan birini seçin kapatın.ben bu skinlerle sorun yaşamadım.kendi kurulumundna bildiğimiz gom player rengi olan skin ise sürekli komut dizini hatası veriyordu. -
aylar önce açmıştım konuyu ben çözümünü buldum...bence sorun skinde değil.... yandex toolbardan kaynaklanıyor internet exploreri sıfırlayınca düzeldi bende sizde bi deneyin -
bende internet explorer ile ilgili geçmişi , yandexi falan sildim düzeldi -
Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyordum gom yazan başlıktan ayarlara girdim general bölümünden güncellemeleri ve mesajları kapattım sorun düzeldi hata vermiyor artık diğerlerini yapmama gerek kalmadı yani denemenizi tavsiye ederim. -
Arkadaşlar ben bir problem yaşamıştım.Sanırım sizde gom player'de bir problem yaşamışsınız.Bunu internette bir çok kaynakta bulabilirsiniz.Ben şu sitede çözümünü buldum
>>
gomplayercim.blogspot.com
gomplayer.org -
Beyler bende bu sorun Windows 7 üzerinde oluyordu arkadaşlardan biri skini değiştirin demiş, kendi skinleri arasında ne seçtiysem aynı hatayı yine verdi. Bende hem daha gösterişli ve sade hem de bu hatayı almadığım bir skin buldum sizin için zippyshare'a yükledim eğer link kırılırsa söyleyin bi' daha yükleyeyim ayrıca bu skini yapan çizen bir Türktü adını hatırlamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: hopewind
gom player bu ara durduk yere hem geç açılıyor(yaklaşık 3 dk buluyor) hem de resimlerde ki komut dizisi hatalarını veriyor. gom playerı silip tekrar kurmama hatta diğer tüm playerları silip tekrar ayrı ayrı kurmama rağmen düzelmedi.( gom player hızlandırarak izleme özelliğinden dolayı benim için vazgeçilmez olduğundan) Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler
Skin Dosyası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 15 Temmuz 2016; 8:52:56 >
-
beyler %100 çözüm videosu yapmak çok kolay bol şans
https://www.youtube.com/watch?v=vAlF-4HChvw -
quote:
Orijinalden alıntı: taz_maniac
arkadaşlar olay skinden kaynaklanıyor ayarlara girin ilk 3 skin default biri müzik için. diğer iki defaulttan birini seçin kapatın.ben bu skinlerle sorun yaşamadım.kendi kurulumundna bildiğimiz gom player rengi olan skin ise sürekli komut dizini hatası veriyordu.
skin ile hallettim -
Sırf bu hata yüzünden mp classic e geçtiğimi biliyorum, ama mpc de hızlandırınca sesi inceltiyor, gom playerdaki gibi korumuyor
Benzer içerikler
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- mac mini için monitör tavsiyesi
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- to be filled by o.e.m
- udf dosyası nasıl açılır
- telefon şarj olmuyor
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran kartı resetleme
- biosa nasıl girilir windows 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X