Şimdi Ara

Gomis ve Denayer'in bu kadar uzun saçlı olması doğru mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi onca şey varken buna mı taktın diyebilirsiniz ama bence önemli bir problem. Tamam uzun saç ikisine de yakışıyor ama bu adamların biri stoper biri santrafor. Yani kafa topuna en çok çıkan 2 mevki oyuncusu. İkisinde de nerden baksan 2-3 kilo saç var. Dikkatli izlediğinizde ikisinin de saçlarından dolayı kafa toplarında sıkıntı yaşadığını görebiliyoruz. Özellikle Denayer yan toplarda , köşe vuruşlarında doğru düzgün kafaya çıkamıyor. Bakın Maicon'a cillop gibi kafası var fişek gibi çıkıyor hava toplarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cillop gibi saç iyidir. kesilmiş saç kesilmemiş saçtan daha iyidir. ulan arıza adam geldi aklıma onlar koşarken ağırlığı ben hissediyorum neredeyse

• millet geyiğe saracak ama bence güzel bi nokta. kestirmeliler :)

saç yüzünden kafayla topa vursa top alakasız yere bile gidebilir :)
  • Saçları neden etkilesin ki? Topa kafanın üstüyle vurmuyorsun, alın ile vuruyorsun. Görüşünü de engellemez arkadan topluyorlar. Bir de 2-3 kilo demişsin, naptın yahu saç bu alt tarafı.

• saçlar 2-3 kilo etseydi türk kızları kel gezerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

saçlar 2-3 kilo etseydi türk kızları kel gezerdi

İyiydi

• Kiloya çok takılmayın ama 100 gram olmadığı da aşikar. Gomis'in vurduğu bazı kafa topları saçma sapan yerlere gitti. Denayer'i zaten nerden tutsan elinde kalıyor. Sanırım tek çözüm Denayer oynatılmayacak. Gomise de mümkün olduğunca yerden oynanacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Saçları neden etkilesin ki? Topa kafanın üstüyle vurmuyorsun, alın ile vuruyorsun. Görüşünü de engellemez arkadan topluyorlar. Bir de 2-3 kilo demişsin, naptın yahu saç bu alt tarafı.

Onu öyle düşünmeyin işte. Tam zıpladı, uzun kısımlar geldi alnını kapattı, topta alakasız yere gitti. Olamaz mı?

• dikkat dagitiyor olabilir fakat bu adamlar hic bi zaman oyle bi kisaltip bi uzatan, model degistiren adamlar olmadilar ki. yillardir boyle, alismis olmalari lazim.

bunun disinda gomis bi santraforda olmasi gereken pek cok ozelligi bunyesinde barindirsa da; hava hakimiyeti konusunda normalde de ortalamanin bi tik altinda. fiziken zaten daha cok kalcasini kullanan, yere saglam basan bi yapisi var, sicrama konusunda iyi degil. fakat denayer baya atletik oyuncu, onun icin mantikli bi onerme.

• Denyer'in saçı uzun olsa ne olur olmasa ne olur?
  • Denayer'ı seven bir ben kaldım forumda heralde ?
  • gomis 20 gol attığındada saçı vardı abi geçiniz. Nedved , Ronaldinho akla gelen isimler
  • Pozisyon gereği kafasının arka tarafıyla vurduğu zaman topun şiddeti azalabilir onun dışında etkilemez bence.

• drogba

batistuta

ibra

direk aklima bu 3 u geldi. sac onemli degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Denyer'in saçı uzun olsa ne olur olmasa ne olur?

+1

Denayer'in leşliği saç kestirmekle kurtarılacak gibi değil.
  • Ağırlık yapar performansı etkiler ama 90dk buna alıştılarsa sorun yok

• uzun olması neden zoruna gitti ? hmm
  • "Dikkatli izlediğinizde ikisinin de saçlarından dolayı kafa toplarında sıkıntı yaşadığını görebiliyoruz. "

Helal olsun nerden anladın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Bu listeye David Luizi de ekleyebilirsiniz. Adamda ki saç kafa vuruşuna engel olmuyor hatta daha iyi vuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Denayer'ı seven bir ben kaldım forumda heralde ?

Gel bi sarılalım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.