Şimdi Ara

gomlek cebinde Cep telefonu tasimak kalbe zararli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gomlek cebinde Cep telefonu tasimak kalbe zararli mi? bununla ilgili bir yazi arastirma goremedim nette,
    nokia n serileri buyuk oldugu icin pantola sigacak gii degil bu yuzden gomlek cebinde muhafaza ediyorum fakat ileride bunun zararini gorurmuyum bimiyorum, bu konuda duyduklarinizi paylasirsaniz sevirim..

sagligini dusunen ayni zamanda sigara icen visor

• kalbinde taşikardi ve ya brodikardi sorunu olan,
    veya tehlikeli ekstra sistol olan ve bunun için kalp atım hızını dengeleyen pil kullanan
    hastalar için tehlikeli.
    kalbi tamamen sağlam olanlar için tehliklei olduğunu sanmıyorum ama,
    unutmayalımki kalp denilen mükemmel mekanizma çok hassas
    elektrik dalgalarıda yayar.
    on çün mümkün olduğunca kalp üzerinde taşamamak gerektiğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 29 Temmuz 2006; 17:42:53 >
  • int'te okumuştum,kalbin üzerinde taşımak kalbin atışını yavaşlatıyor.erkekler için bel hizasında (yani pantol cebi eya kemer kılıfı gibi) taşımak ise spermleri öldürüyor.ama taşıyabilecek başkabir yer olmadığı için mecbur pantol cebinde taşıyoruz.
  • bi arkadasim cantasinda pusula vardi , cep telefonunu pusula yaklastirina pusula icindeki otlar fildir fildir donmeye basladi , artik doguyu batiyi gostermez oldu alet, comcurdu aleti cep telefonu . artik bu tel nerede tasiyayim karar veremedim bende elimde tasiyorum..

kilif alacak olan visor
  • dostum tel bir insana zarar vermemesi için en az 1 metre uzağında olmalı.dediğim gibi belde taşımak kalp hizasında taşımak ve genelde hepimizin yaptığı yastığın altına koyup yatmak bunlar çok zararlı.birde teli bil.veya televizyonun yanına koyduğun zaman zararı daha fazla oluyormuş.

mesela diz cepleri var orada taşı
  • Yok hocam ne olur ne olmaz ben özellikle dikkat ediyorum ona ceketimin iç cebine bile koymuyorum zararlı olur die bence sizde dikkat edin
  • walla ben de hep korkmuşumdur, g..tme bi zarar getireceğinden...
    ama konuşurken kulaklık kullanılması gerektiğine inanıyorum, 20dkdan sonra telefondaki ve kafamdaki ısınmayı hissedebiliyorum...
    ki bi çok arkadaşımda da gördüm...
    uzun konuşmalar yapmak zararlı kulaklıksız...

bi de düşük seviyeli radyasyon spermlerdeki y kromozomunu etkiliyomuş...

o yüzden elektronik ve bilgisayarla çok haşır neşir olan insanlar, özellikle mesleklerinde...
    genelde kız çocuğu sahibi oluyolarmış, büyük bi yüzde ile...

son söylediğime yok daha neler demeyin, biraz araştırın sadece, inanacaksınız...

:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

int'te okumuştum,kalbin üzerinde taşımak kalbin atışını yavaşlatıyor.erkekler için bel hizasında (yani pantol cebi eya kemer kılıfı gibi) taşımak ise spermleri öldürüyor.ama taşıyabilecek başkabir yer olmadığı için mecbur pantol cebinde taşıyoruz.

kardeş ne diyon sen teli hemen satıyom o zaman geleceğimi tehlikeye atamam

• - Cep telefonunu kalbimize yakın yerde taşımak çok sağlıklı değil. Özellikle telefonun titreşimi açık olduğunda kalbimize yakın tutarsak kalp ritmi bozuluyor.

- Ayrıca cep telefonlarında arama yaparken çalma sesini duymadan telefonu kulağımıza dayamamalıyız. Telefon bağlanmadan önce bir takım zararlı sinyaller gönderiyor. Bu da insan beyni için zararlı.

- En sağlıklı çözüm bluetooth kulaklıklar veya kablolu kulaklıklar... Bunlar elimizde yoksa telefon görüşmelerini çok uzatmamalıyız.
  • Çorabımızın içinde taşıyabiliriz.
    Eskiden arkadaşlar otlanmasın diye sigarayı çorabın içine koyardık.
    Pek mümkün olmuyor ama en iyisi el çantasında taşımak. Ayrıca telefonun en kuvvetli ve zararlı sinyal yaydığı an çağrının ilk geldiği andır. O nedenle çağrı gelir gelmez telefonu kulağa götürmemek gerekir. İki-üç kere çaldıktan sonra önce telefonu açıp sonra kulağa götürmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 29 Temmuz 2006; 19:15:25 >
  • Arkadaşların dediği gibi gömlek cebinde taşımak kalbe herhangi bi zarar vermez. Ama kalp pili kullananlar için zararlıdır. Çünkü elektromanyetik alana maruz kalan aletin çalışmasına etki eder. Kulağımıza tutup konuştuğumuzda zararı yaydığı enerjiden dolayı kulaktaki küçük kemikleri titreştirir ve zarar verir. Kulakta bildiğiniz gibi vücudun en küçük kemikleri örs üzengi çekiç bulunur. bunların titreşmesiyle duyarız. Sonuçta elektromanyeti alan yaydığı için kısmen zararlı. Ama etrafımızda o kadar zararlı aletler varki ki ALLAH sonumuzu hayretsin.
  • bi zararı olur mu biliyorum ama biri ordan çekip alıp götürürse telefonu baya bir zararı olur hem kalbine hem cebine
  • walla sürekli pant cebimde,acaba arka cepte nereye zararı war

size sorusu olan peacer
  • Telefonlardaki SAR oranı çok önemli(kullanma kılavuzlarında yazar bu oranlar genelde) bu değer "0" a ne kadar yakınsa o kadar iyidir. Telefonu taşırken vücutla teması da ne kadar az olursa o kadar iyidir.

DÜZELTME:Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 30 Temmuz 2006; 22:07:28 >
  • gömlek cebinde taşımakta, kılfta taşımakta hatta pantolan cebinde taşımakta zararlı aslında derecelerine göre, eğer mümkünse özellikle gömlek cebinde taşıma arkadaşım...bende farklı bir şey daha ekleyim yatarken baş ucunuza teli açık koyup yatmayın, mümkünse kapatın, gündüz daha fazla gergin olmamak için.
  • en iyisi hiç taşımamak hepsi ölüme götürüyor bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 30 Temmuz 2006; 23:37:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

erkekler için bel hizasında (yani pantol cebi eya kemer kılıfı gibi) taşımak ise spermleri öldürüyor.

Spermler asıl kullanmadığın zaman ölür.
  • ben uyurken bile kapatıyorum genelde radyasyon yayiyor alet.
  • inanılmaz radyasyon alanı war uyurken teli aynı odada bırakma ki değil iç cepte taşımak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet

inanılmaz radyasyon alanı war uyurken teli aynı odada bırakma ki değil iç cepte taşımak

evet cep telefonu yeni bir teknoloji bence ilerde çok büyük rahatsızlıklar çıkacak bu yüzden çünkü insanlar

saatler boyunca konuşuyorlar .. umarım ben yanılırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.