Şimdi Ara

Gönül Rahatlığıyla Alınabilecek 4k Televizyon Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav arkadaşlar 4k televizyon alayım dedim. Burada geçirdiğim her saniye, okuduğum her mesaj beni biraz daha kararsızlığa itti. Neredeyse bütün modellerde herkes en az 1 sorun yazmış ve almayın demiş. Yok mu piyasada alınabilecek 1.5 ile 3 bin arasında televizyon?

• Xaida kullanıcısına yanıt
    Led tv alacaksan sorun çıkma şansı yüzde 99
    Kalan yüzde 1 i denk getirmek lazım milli piyango almak daha mantıklı gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyruun. http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42ub820v-42107-cm-uhd-smart-led-tv-cmr-900-hz-dahili-uydu.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC2C35452 -- 9 Aralık 2015; 16:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Hem bu rakamlara hemde 4K tv hiç mümkünatı yok

neyi mümkünatı yok. 1500 den başlıyor 4k fiyatları 3 bin az para mı. Piyasada yüzlerce o fiyata 4k televizyon var nasıl mümkünatı olmuyor?

Valla yorumlarda birbiriyle çelişiyor hocam o lg yi çok öneren var çokta eleştiren var ne yapsam bilemedim.neyi mümkünatı yok. 1500 den başlıyor 4k fiyatları 3 bin az para mı. Piyasada yüzlerce o fiyata 4k televizyon var nasıl mümkünatı olmuyor?

Valla yorumlarda birbiriyle çelişiyor hocam o lg yi çok öneren var çokta eleştiren var ne yapsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaida

quote:

neyi mümkünatı yok. 1500 den başlıyor 4k fiyatları 3 bin az para mı. Piyasada yüzlerce o fiyata 4k televizyon var nasıl mümkünatı olmuyor?

Valla yorumlarda birbiriyle çelişiyor hocam o lg yi çok öneren var çokta eleştiren var ne yapsam bilemedim.neyi mümkünatı yok. 1500 den başlıyor 4k fiyatları 3 bin az para mı. Piyasada yüzlerce o fiyata 4k televizyon var nasıl mümkünatı olmuyor?

Valla yorumlarda birbiriyle çelişiyor hocam o lg yi çok öneren var çokta eleştiren var ne yapsam bilemedim.

Arkadaş mümkünatı yok derken sanırım şunu kastetti.
    4K diye geçen çoğu TVnin içindeki dahili uydu alıcılar 4K yayınları açmıyor.
    Paneller 4K destekliyor ama harici 4K uydu alıcısı gerekiyor ki piyasada zaten 4K uydu alıcısı yok gibi bir şey.
    TRT den başka da şu anda 4K yayını yapan kanal yok.
    4K TV alırken 4K yayınları açıp açmadığını mutlaka görerek alın.
    Yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: artemes

quote:

quote:

Arkadaş mümkünatı yok derken sanırım şunu kastetti.
    4K diye geçen çoğu TVnin içindeki dahili uydu alıcılar 4K yayınları açmıyor.
    Paneller 4K destekliyor ama harici 4K uydu alıcısı gerekiyor ki piyasada zaten 4K uydu alıcısı yok gibi bir şey.
    TRT den başka da şu anda 4K yayını yapan kanal yok.
    4K TV alırken 4K yayınları açıp açmadığını mutlaka görerek alın.
    Yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.

Philips dışında ve 2014 Lg modelleri dışında 4k'yı 2015 modeller acıyor birçoğu..

Şöyle bişey var gönül rahatlıgıyla alınabilecek led tv yok.Çünkü çok sorunlu bu tv ler ışık sızması,ölü piksel, bulutlanma vs vs sıkıntıları 5 bin liralık tv de bile mevcut.Şansınıza 2 bin liralık ledtv de bunlar karşınıza cıkmayabilir.

• joven kullanıcısına yanıt
    e almıyalımmı yani nedir 3bin tl ye tv alamıcaksak ohooo.. ozaman soru şu

3000 tl ye iş görür tv ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    LG 55UF7787 İŞ GÖRÜRMÜ HOCAM ?

AMAC tv izlemek areada netten video vs .bazende 3d film 4k olmasada olur ama dahili uydusu ve wifisi olsun yeter
    hocam ona yapcak bisey yok bazısında oluyo bazısında olmuyo. bende SAMSUNG d7000 var evlenirken almıstım. ozaman d8000 en üstüydü cok farkı yoktu. neyse bi problem yoktu kurulurken testlerini falan yapmıstım sonra hafif ısık sızması sorunu ortaya cıktı. haa iş gördümü gördü.halada onnumara tv memnunum kullanıyorum .. bu işin ucu bucagı yok onda sorun bunda b,lmem ne onu alcana sukadar ver sunu al uzar gider . gönül ister sorunsuz olsun herözelliği tam olsun ama kafa karısıyor ozamanda .. ben cok adam biliyorum 2 bin tllik tv alcakken 4 bine cıkanı surayı okumasan daha karlısın. adam buraya sıcak fırsat bakmaya gelio 200 tl indirimde almak iiçin tv yi bütce 2 bin 200 kazancakkken 4 binlik tv alıyo gidio. fazla kurcalamamak lazım bu işi. taa 4yıl önce cok hevesliydim acaip kasıyodum buradaki cogu arkadaş gibi. sonradan yaş ilerledikce sallamıyosun heralde .. neyse gene ilginiz için sağolun.. varsa 3000 bin bandında bi tv bana söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 10 Aralık 2015; 15:12:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husock

hocam ona yapcak bisey yok bazısında oluyo bazısında olmuyo. bende SAMSUNG d7000 var evlenirken almıstım. ozaman d8000 en üstüydü cok farkı yoktu. neyse bi problem yoktu kurulurken testlerini falan yapmıstım sonra hafif ısık sızması sorunu ortaya cıktı. haa iş gördümü gördü.halada onnumara tv memnunum kullanıyorum .. bu işin ucu bucagı yok onda sorun bunda b,lmem ne onu alcana sukadar ver sunu al uzar gider . gönül ister sorunsuz olsun herözelliği tam olsun ama kafa karısıyor ozamanda .. ben cok adam biliyorum 2 bin tllik tv alcakken 4 bine cıkanı surayı okumasan daha karlısın. adam buraya sıcak fırsat bakmaya gelio 200 tl indirimde almak iiçin tv yi bütce 2 bin 200 kazancakkken 4 binlik tv alıyo gidio. fazla kurcalamamak lazım bu işi. taa 4yıl önce cok hevesliydim acaip kasıyodum buradaki cogu arkadaş gibi. sonradan yaş ilerledikce sallamıyosun heralde .. neyse gene ilginiz için sağolun.. varsa 3000 bin bandında bi tv bana söylerseniz sevinirim

Yerli marka takıntınız yoksa Vestel 55UA9300 modelini tavsiye edebilirim.
    Ben de uzun zamandır bu modeli takip ediyorum, bunu alacak gibiyim.
    3000 TL ye alabilirsiniz.

Bu ekran büyük derseniz de daha ucuza 48UA9300 alabilirsiniz.

Tabi tercih sizin.

• TRT 4k yi gs astana maçinda hangi modeller goruntu olarak öne cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dylanobrien -- 11 Aralık 2015; 16:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv de ne yapacağına bağlı, maç falan izleyeceksen LG den uzak dur.
  • artemes çok teşekkürler incelemeye alayım vestel hiç düşünmemiştim .

sayın joven ben kullanmayacağım birine alacağım .. elimdeki paneli gercekten seviyorum. gerçek 800hz hakkaten fark ediyor. bi işlemcisinde iş yok onuda zaten kullanmıyorum.. görüşleriniz için teşekkürler
  • quote:

Yav arkadaşlar 4k televizyon alayım dedim. Burada geçirdiğim her saniye, okuduğum her mesaj beni biraz daha kararsızlığa itti. Neredeyse bütün modellerde herkes en az 1 sorun yazmış ve almayın demiş. Yok mu piyasada alınabilecek 1.5 ile 3 bin arasında televizyon?

49ub850v tam size göre bir tv 4k yayınları açabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende anne babaya hediye tv alayım diye olaya girdim girmez olaydım :( 3500 üst limitim var en az 50 inç olsun istedim ve sadece mediamarkttan alabilirim zira 1000tl hediye çekim var :/ o yüzden bana tv önerebilen çıkar mı :(
  • Hocam bunun LG 49UF8507 modeli var sanırım o daha üst modeli. Arasında ne gibi farklar var fazla bir fiyat farkı yok neden bunu önerdin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.