Şimdi Ara

goodnotes pil eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • goodnotes resmen bataryanın ruhunu söküyor saatte 12-14 arası gidiyor tüketimi azaltmanın bir yolu var mı. notability almadım goodnotes daha iyi diye ipados 17'ye geçtiğimden beri anası ağladı uygulamanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam sanırım ben de yaşıyorum aynı sorunu konuyu takip edeceğim

• Hocam App geliştiricisine ingilizce detaylı durumu anlatan ileti gönderin uygulama güncellemesi sonrası düzelir gibi duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Notability aynı şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    muhtemelen optimizasyona ihtiyaç var ama anlamadım gerçekten bu kadar şarj harcaması feci anormal.

• muzdarip olan varsa yukarı

• Ben iPad Pro 11 inç kullanıyorum bende de iOS 17’ye geçtikten sonra şarj çok daha az gitmeye başladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt
    hocam bende de aynı model var. ipados 17.0.1'e guncelledigimden beri boşta şarjı hic gitmeyen tablet sabaha kadar %2 götürüyor. böyle olacaksa sürekli 17.5 geldiği zaman daha güncellemem durduk yere

• Pages’e PDF ekleme özelliği geldiği için güncelledim ben. Yüksek ihtimalle daha da geliştirirler Pages’i ücretli uygulamalara daha iyi bir alternatif olur. Öyle olursa güncellerim.
    Pages yazmışım notlar olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolandirici33 -- 26 Eylül 2023; 17:16:28 >
  • Ben de güncelleyince goodnotes çok hızlı yemeye başladı. Herkese olmuş anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu goodnotes ios için paralı mı acaba ben de kullanmayı düşünüyorum kalem alarak. Ayrıca ücretliyse bunun alternatifi ne kullanılabilir yks amaçlı not almak ve yks pdfleri çözmek amaçlı kullanışlı bir uygulama olarak?

• Julianos kullanıcısına yanıt
    tek seferlik 900 yıllık 300 lira. alternatifi stok gelen not uygulamalari belki kullanilabilir ama aynı performansi alamazsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.