Şimdi Ara

Google apk sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona her kurulan uygulama herseyimizi kişi listesi telefon rehberi vs. ogrenmek istiyor paranoyak oldum. Apk ları torrentten cekıp yukleyebılıyorum fakat bu lanet google programlarından kurtulmam gerekıyor telefonum rootlu olmasına ragmen kaldıramıyorum bi adet google uygulamaları olmayan rom yapılabilirmi

• İster marketten yükle ister torrentden apk indir yükle yine uygulama aynı izni ister.
  • BekleGeliyorum kullanıcısına yanıt
    yok izin vermiyorum zaten calıştırmada apkyı privecy policiden engelliyorum herseyi ama googleye izin vermeden benimparasını ödediğim gps donanımı calısmıyoruyuz oluyorum google apps ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: JSF

yok izin vermiyorum zaten calıştırmada apkyı privecy policiden engelliyorum herseyi ama googleye izin vermeden benimparasını ödediğim gps donanımı calısmıyoruyuz oluyorum google apps ye

Gps google'ın tekelinde değildir.Donanımdır ve her program google'dan bağımsız olarak kullanabilir.Mesela igo veya sygic aura programları gibi navigasyon programları.Navigasyon için google haritalar,street gibi programları kullanıyorsan birşey diyemem.Android 4 ile gelen google konum bilgisine erişim iznini ayarlardan iptal ettiğinde google seni takip etmiyor.Ama igo gibi navigasyon programları hala çalışabiliyor.
  • Calismiyor gps anonim bilgi toplama istiyor ben bu google apk larini komple hic yuklemek yada silmek istiyorum rootlu tel ile bile silemiyorum google play dahil tum uygulamalardan nefret ediyorum ve bir ftp acicam tum uygulamari indirilebilir apk halinde oraya aticam 2.sirada ise linux kernelini android kerneli degistirecem linuxta iyi androidde yeniyim bu konuyu aglaticaz azcik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Google a ait diyebiliriz. O yüzden izin vermiyordur.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    çözücem çözücem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IOS Google Maps sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler çözdüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.