Şimdi Ara

Google Apps Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Mail Hizmeti olarak Google Apps i kullanıyorum. Fakat Aksamdan beri google apps hesaplarıma ulaşamıyorum. Sizlerden de ulaşamayan varmı genel bir sorunmudur.

• Evet bende sub domain olarak belirlediğim adreslerden ulaşımıyorum dün akşamdan beri, ama telefonumda ki google mail ve bilgisayarımda google apps uygulamaları üzerinden ulaşabiliyorum ancak. Bir problem olduğu kesin. Ben belki dns kayıtlarında sıkıntı vardır diye, hosting'in Mx kayıtlarını kontrol ettim, ama herşey aynı ve doğru. Sorun google da, umarım en kısa sürede problem çözülür.
  • evet bende sadece bende oluyor sanıp ayarlarla oynayıp durdum.

ulaşmak için
    https://mail.google.com/a/domainadiniziburayazin.com

seklinde gecici olarak ulasabilirsiniz
  • @ahmet atakan

O şekilde de gelen kutusuna giremiyoruz, yönetici panelinden gelen kutusuna gitmeye çalıştığımızda, subdomain olarak belirlediğimiz isim üzerinden gelen kutusuna girmeye çalışıyor, ve yine giremiyor. O yolu da denedim biliyorum. Benim şimdilik çözümüm, yönetici panelinden indirdiğim google apps araçları ile girmek. Telefondan da zaten gmail programı ile girebiliyorum. Ama bu işin bir an önce çözülmesi gerekiyor :@
  • Google Apps a bağlı web siteme giremiyorum.Sizde de durum aynı mı ?
  • Web sitesine girişte problem yok, Mail giriş ekranı için oluşturduğum mail.domainadım.com subdomain çalışmıyor bende. Doğal olarakta mail hesabımıza ulaşamıyorum. Birazdan Cname kaydını kaldıracağım, google.com/a/domain adım üzerinden kullanmaya devam edeceğim. Cname kaydını kaldırmazsam, buradan da giriş olmuyor. Düzelene kadar böyle idare edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android Team -- 2 Aralık 2010; 9:55:44 >
  • Tunnel den siteye giriş yapılabiliyor.Sanırım Google ve TTNET arasındaki davanın getirdiği sorun bu ve en acısı ;bunun zararlarını çekecek olan bizleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    IOS Google Maps sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Android Team,
    Bende ise tam tersi.Mail,doc.vs giriş yapabiliyorum ama siteme giremiyorum.
  • Senin iş baya kötüymüş. Evet, Dashbord'tan da Email ayarlarını, varsayılan adres olan mail.google.com/a/site seçeneğine döndürdüm, şuan gelen kutusuna girdim. Yani Cname kayıdını kaldırmaya aslında gerek yokmuş ama, biz işimizi yinede sağlama alalım :)
  • ben kendime ait proxy server kullanıyorum onu kullanınca rahatça girebiliyorum, fakat proxy yi devre dışı bırakınca halen giriş yapılamıyor, sanırım sorun ttnet ile alakalı, trace yapınca 2. basamakta ta takılıp kalıyor.
  • Hiç yoktan problem çıkarıyorlar :@
  • Varmı bir gelişme sizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbosphorusxx
    Varmı bir gelişme sizde ?

Maalesef :( Belge üzerinden denedim şimdi, halen aynı.

• Rezilliğin daniskası artık bu iş.Y.T bitti sıra buna geldi.Ekmek yiyoruz bu siteleden biz ve kalkıp bunu engelliyorlar.
  • yorumlardan birisi çok doğru;

şimdi google altyapısınıda kullanan ciddi bir siten olsa battın gittin,
    türkiyede internetten iş yapmak neyinize kebap dükkanı açın açacaksanız
  • Feedburner optimized bütün RSS feedlerine erişim de uçtu, nasıl bir bloklama ise anlamadım gitti.

Linklerdeki tartışmalara da baktım google apps kullanan vatandaşı düşürdükleri durumda gerçekten ayıp.
  • Az önce ben de buna benzer bir konu açtım, meğersem tek sorun ben de değilmiş.

Bilmiyorum sizlerde var mı fakat URL Forwarding'lerde çalışmıyor ben de.
  • Pclabs zaten haberini yaptı bunun. Sıkıntının ghs.google.com adresinin IP yasak listesine girmesinden olabileceğini söylemişlerdi. Bekliyoruz bakalım...
  • Selam.

Cname kaldırdım ve 216.239.32.21 ile A kaydı oluşturdum. şimdik bağlanabiliyorum, mail gönderebiliyorum ancak mail alamıyorum. bunu nasıl gidereceğiz?

aşağıdaki gibi bir bilgi buldum ve önceki bilgileri kaldırarak bunların girişini yaptım ama yine de mail alamıyorum.

sizce bir yerlerde hata yapıyor muyum? bazı siteler sorunsuz olarak kullanabiliryorlar :(

İlk önce A Records ve C NAME ayarlarını tamamen silin (diğer mevcut ayarlar kalsın). Ardından 5 adet A Records ekleyeceğiz ve bu aşağıdaki gibi olacak (örnektir)
    örnek.com 216.239.32.21
    *.örnek.com 216.239.34.21
    ftp.örnek.com 216.239.36.21
    mail.örnek.com 216.239.38.21
    www.örnek.com 216.239.32.21

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.