Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Bilişim üzerinden ön sipariş verdim. Cihaz elime sağlam ulaşır ise buraya da birkaç fotoğraf atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

@chatin_62

Dostum sen biliyormusun bilmiyorum ama bir sorayım dedim ben google book a kitap yükleyip okumak istiyorum önceki nesilde yapamamıştım sattıktan sonra bir arkadaş birşey yapınca oluyor demişti bende merak ettim bütün sayfaları gezdim ama bulamadım adamın yazısını sana sorayım dedim google book a nasıl kitap atabilirim biliyormusun ?

Şu an vaktim yok ama müsait olduğumda yazarım. Ayrıca sanırım bununla ilgili bir rehber de hazırlamak gerekir. Bunu da hazırlayıp 1. sayfaya koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

Bence anakonumuz için imza hazırlanmalı, siz ne düşünüyorsunuz ? Zaten sayımız var varlığımızı belli edelim

Ben kullanamam ama kullanmak isteyenler için (hazırlayan olursa eğer) 1. sayfaya seve seve koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

İstanbul Bilişim üzerinden ön sipariş verdim. Cihaz elime sağlam ulaşır ise buraya da birkaç fotoğraf atarım.

ya biri beni 32 gb lik gereksiz aslında 16 lık yeter desin ve ikna etsin bende verecem 16 lığını o çok muhterem yerden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

quote:

İstanbul Bilişim üzerinden ön sipariş verdim. Cihaz elime sağlam ulaşır ise buraya da birkaç fotoğraf atarım.

ya biri beni 32 gb lik gereksiz aslında 16 lık yeter desin ve ikna etsin bende verecem 16 lığını o çok muhterem yerden :)

bende s3 var. ikisinde de farklı şeyleri depolayacağım. zaten NFC diye birşey yaptılar harika oldu. Film resim video tablette durur. Her an ulaşmak istediklerim de telefonda işte bu kadar basit. Ki sadece telefon hafızası bile bence oyun vs yüklenmez ise yetiyor. Ben oyun oynarsam bile tabletten oynarım artık.

Yalnız inşallah bir sıkıntı çıkmaz , tırsmıyor değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

quote:

Bende eski nexus 7 32 GB vardı ve Son Derece yoğun kullanmama rağmen içindeki boşalan 10 GB altına düşmedi hiç. Bu nedenle yeni nexus 7 yi 16 GB aldım tüm oyunları ve programları yükledikten sonra şu an 8 GB boş yer var.
    Ayrıca eski nexus 7 de değişik depolama kapasiteleri farklı kalitede bellek modellerine sahipti ve Problem çıkabiliyordu. Yeni nexusta su anda xda da takip ettiğim kadarı ile böyle bir sorun yok.
    Ama eski ekran 720p çözünürlüğe sahipti ve izlemek için tablete attığım filmler maksimum 5gb di, şimdi 1080p lik film tablete sığmayacak oda ayrı bir sorun. Eğer 1080p film izlemek niyetiniz yoksa ve tablette fazla dosya tutmayacaksaniz bence 32 gb pek gerekli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada 16 GB alıp 1080p izlemeyeceksiniz diye birşey yok root edip stickmount ile usb takıp izlersiniz, PC'den, xmbc den ağ üzerinden paylastirip izlersiniz v.s. Gibi

• Bu Ürünün Garanti Durumu Nedir ? , Türkiyede Bir Sorun Olduğu Zaman Servis Sağlanıyor mu ?
  • Istanbulbilisimi arayip stoklarin guncellenmesi hakkinda bilgi alan var mi? Yurtdışından dolayı arayamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellanus

Bu arada 16 GB alıp 1080p izlemeyeceksiniz diye birşey yok root edip stickmount ile usb takıp izlersiniz, PC'den, xmbc den ağ üzerinden paylastirip izlersiniz v.s. Gibi

eyvallah. filmle pek alakam yok ama bekleyecem biraz daha 7 gün kadar :) olmadı 16 gblik ala bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

Istanbulbilisimi arayip stoklarin guncellenmesi hakkinda bilgi alan var mi? Yurtdışından dolayı arayamıyorum.

Hocam Bugün Aradım Bilgi Almak İçin , Stokta Olmadığını Söylediler Bende İnternette 8 İş Günü Sonra Olacağını Yazan Yazıyı Hatırlattım Evet dediler.
  • Iki model icin de gecerli mi dedikleriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

Iki model icin de gecerli mi dedikleriniz?

16GB Modelini Sordum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Bu Ürünün Garanti Durumu Nedir ? , Türkiyede Bir Sorun Olduğu Zaman Servis Sağlanıyor mu ?

istanbul bilişimden aldım, görevli istanbul bilişim garantisi var Asus Türkiye ilgilenmez dedi. Tabi bu durum ülkeye henüz Asus Türkiye tarafından n7 getirilmediğinden kaynaklanıyor
  • türkçe test videosunu paylaşırmısınız ?
  • quote:

quote:

Bu Ürünün Garanti Durumu Nedir ? , Türkiyede Bir Sorun Olduğu Zaman Servis Sağlanıyor mu ?

istanbul bilişimden aldım, görevli istanbul bilişim garantisi var Asus Türkiye ilgilenmez dedi. Tabi bu durum ülkeye henüz Asus Türkiye tarafından n7 getirilmediğinden kaynaklanıyor

Dua edin de cihazınız bozulmasın. Yoksa garantiye yolladığınızda 1 ay yedek parça beklersiniz. Eski nexusda bir çok kişi bu sorunu yaşamıştı. Ben de dahil. Yeni çıkan ve türkiye'de satılmayan ürünlerde sorun çıkar.

• Arkadaşlar yatay kullanımda tuş takımını ortadan bölerek yanlara yakınlaştırma nasıl yapılır, iPad mini de vardı küçük eller için kolay yazım sağlıyor.

Birde USB ye otg kablo ile USB stick bağlamak için illakl root yapmak mı gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur59 -- 2 Eylül 2013; 9:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

quote:

quote:

Dua edin de cihazınız bozulmasın. Yoksa garantiye yolladığınızda 1 ay yedek parça beklersiniz. Eski nexusda bir çok kişi bu sorunu yaşamıştı. Ben de dahil. Yeni çıkan ve türkiye'de satılmayan ürünlerde sorun çıkar.

Tüketici haklarına göre böyle aylarca bekletme diye bir durum söz konusu olamaz. Cihazınızın kaç gün serviste kalabileceği bellidir. Bu süreyi aşarsa ya yeni cihaz vermek yada cihazı geri almak zorundalar. Bu sadece İstanbul Bilişim ile de ilgili değil. Tüm servisleri bağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur59

Arkadaşlar yatay kullanımda tuş takımını ortadan bölerek yanlara yakınlaştırma nasıl yapılır, iPad mini de vardı küçük eller için kolay yazım sağlıyor.

Birde USB ye otg kablo ile USB stick bağlamak için illakl root yapmak mı gerek

Bu kullandığınız Klavye uygulaması ile alakalıdır. Ayarlarından aktif edilebiliyor. Ben Swiftkey kullanıyorum ve onda bu özellik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

quote:

quote:

ülkede yokken yurtdışından nexus4 aldım, 9 ay oldu ve hala sorunsuz allaha şükür, tablette de sorun çıkmaz heralde

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.