Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler acil biri yardım edebilirmi tabletin dokunmatiği çalışmayı bir anda durdurdu tabletın ekranı heryeri çalışıyor ama parmagımı algılamıyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(
  • Yeni rom yada root benzeri birşey yaptın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellanus

Yeni rom yada root benzeri birşey yaptın mı?

hayır daha dün geldi tablet 11 saatir kullanıyordum bi anda dokunmatik çalışmayı kesti öyle duruyor köşede wifi açık şarjın bitmesini bekliyorum :(
  • Tableti kapatmaya çalışınca ne oluyor işe yaramıyor mu?

• quote:

Tableti kapatmaya çalışınca ne oluyor işe yaramıyor mu?

kapatma tuşuna basılıtutuyorum kapat yazısı ve diğer 2 seçenek geliyor ekran çalışmadıgından basamıyorum :(
  • Kapatma tuşuna bas parmağını çekme 10sn sonra resetlenir tablet. Yeniden başlayınca sıkıntı kalmaması lazım.

• quote:

Kapatma tuşuna bas parmağını çekme 10sn sonra resetlenir tablet. Yeniden başlayınca sıkıntı kalmaması lazım.

Eyv düzeldi sağol dostum :)
  • Nette yaşanılan Yeni nexus sorunlarına bakınca ekran driverinin biraz sıkıntılı olduğu anlaşılıyor yeni updateler ile dahada düzelecek inşallah. Kolay gelsin.

• quote:

Nette yaşanılan Yeni nexus sorunlarına bakınca ekran driverinin biraz sıkıntılı olduğu anlaşılıyor yeni updateler ile dahada düzelecek inşallah. Kolay gelsin.

İnşallah yalnız tablet yağ gibi gerçekten video izlemekten gerçekten zevk alıyorum stero hoparlörler üst düzey ses veriyor gerçekten full hd film izlediğimde beni gerçekten büyüledi ekranın renk tonları kontrast oranı parlaklığı mükemmel!! 620 tl yi hak ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

Nette yaşanılan Yeni nexus sorunlarına bakınca ekran driverinin biraz sıkıntılı olduğu anlaşılıyor yeni updateler ile dahada düzelecek inşallah. Kolay gelsin.

İnşallah yalnız tablet yağ gibi gerçekten video izlemekten gerçekten zevk alıyorum stero hoparlörler üst düzey ses veriyor gerçekten full hd film izlediğimde beni gerçekten büyüledi ekranın renk tonları kontrast oranı parlaklığı mükemmel!! 620 tl yi hak ediyor :)

620 tl nerde yav ? :)

• aynen söyle gidip bizde alalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Bu Ürünün Garanti Durumu Nedir ? , Türkiyede Bir Sorun Olduğu Zaman Servis Sağlanıyor mu ?

istanbul bilişimden aldım, görevli istanbul bilişim garantisi var Asus Türkiye ilgilenmez dedi. Tabi bu durum ülkeye henüz Asus Türkiye tarafından n7 getirilmediğinden kaynaklanıyor

Dua edin de cihazınız bozulmasın. Yoksa garantiye yolladığınızda 1 ay yedek parça beklersiniz. Eski nexusda bir çok kişi bu sorunu yaşamıştı. Ben de dahil. Yeni çıkan ve türkiye'de satılmayan ürünlerde sorun çıkar.

Tüketici haklarına göre böyle aylarca bekletme diye bir durum söz konusu olamaz. Cihazınızın kaç gün serviste kalabileceği bellidir. Bu süreyi aşarsa ya yeni cihaz vermek yada cihazı geri almak zorundalar. Bu sadece İstanbul Bilişim ile de ilgili değil. Tüm servisleri bağlar.

uluslararası garantili ürünlerinde hiçbir şey talep edemezsiniz. Eğer Türkiye'den almışsanız hak hukuk meselesi dediğiniz gibi olur. Ama o kadar sıkıntıya girmek ister misiniz? Valla ilk nexuslar gibi üretim hatalarıyla dolu ise bir daha düşünmek gerekir.

Cihazını yurtdışından getirtenler de bunu göze alarak alıyorlar zaten. Yada almalılar.
    Bizim burada bahsettiğimiz zaten cihazını Türkiye'den alanlar değilmiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 3 Eylül 2013; 8:10:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

@chatin_62

Hocam gördüm yorumlara falan baktım hatta oradaki video'yu da izledim ama harddisk konusunda bir açıklama yok. Neyse tablet gelsin de kendi kendime çözerim ben , rahatsız verdiysek affola

USB'den bağlanan her türlü depolama aygıtı için geçerlidir. İster disk olsun, ister flash bellek farketmez. Sadece disklerde güç yetersizliği durumu olabilir. Bunu da harici bir güç adaptörü ile güç sağlayarak çözersiniz.
  • beyler bayanlar gps ile alakalı bir sorum olacak. eski nexus ve yeni nexus 7 lerde gps varmı varsa nasılsdır. yani wi-fi modeli olduğunu varsayarsak ve haritaları indirip bir yere gittiğimizde internet olmasa bile gps i kullanabiliyormuyuz ? yani içinde gps donanımı mevcutmu. özellikle yeni nexus 7 kullananlardan cevaplar bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

nexus 7 32 gb kullanıyorum normalde pc ye usb den bağladığımda sorunsuz okuyor idi bugün bağlantı kurduğumda tablete bi ayar menüsü geldi okumadan işaretleyip yolladım daldınlıgıma geldi artık pc tableti görmüyor jarz oluyor fakat tableti görmüyor ayarlardan bulmaya çalıştım bulamadım ztn ayarlar menüsünde hiçbirşey yok uyuz olmuş durumdayım şu anda yardımlarınızı bekliyorum

yardım ecicek yokmu android de nasıl bi ayar yapmamız gekiyo pc görmesi için
  • quote:

quote:

nexus 7 32 gb kullanıyorum normalde pc ye usb den bağladığımda sorunsuz okuyor idi bugün bağlantı kurduğumda tablete bi ayar menüsü geldi okumadan işaretleyip yolladım daldınlıgıma geldi artık pc tableti görmüyor jarz oluyor fakat tableti görmüyor ayarlardan bulmaya çalıştım bulamadım ztn ayarlar menüsünde hiçbirşey yok uyuz olmuş durumdayım şu anda yardımlarınızı bekliyorum

yardım ecicek yokmu android de nasıl bi ayar yapmamız gekiyo pc görmesi için

hocam ilk mesaja bir göz atın sanırım orada vardı. Bulursam mesajı da editlerim

• GPS bulunmayan cihaz mı kaldı dostum? Elbette gps mevcut nexusların hepsinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzu

GPS bulunmayan cihaz mı kaldı dostum? Elbette gps mevcut nexusların hepsinde.

biliyorum dostumda :) yok a-gps yok s-gps yok konumlandırılmış yok şu gps bu gps. şaştım kaldım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

620 tl nerde yav ? :)

İngiltereden getirttim dostum :-)

• Beyler bir sorum daha olacak nexus un ekran bölümüne gittiğimde kablosuz ekran yaziyor nedir bu kablosuz ekran aktarimimi ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.