Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

nexus 7 32 gb kullanıyorum normalde pc ye usb den bağladığımda sorunsuz okuyor idi bugün bağlantı kurduğumda tablete bi ayar menüsü geldi okumadan işaretleyip yolladım daldınlıgıma geldi artık pc tableti görmüyor jarz oluyor fakat tableti görmüyor ayarlardan bulmaya çalıştım bulamadım ztn ayarlar menüsünde hiçbirşey yok uyuz olmuş durumdayım şu anda yardımlarınızı bekliyorum

yardım ecicek yokmu android de nasıl bi ayar yapmamız gekiyo pc görmesi için

hocam ilk mesaja bir göz atın sanırım orada vardı. Bulursam mesajı da editlerim

cevap için tşkler bende bakıyorum şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

nexus 7 32 gb kullanıyorum normalde pc ye usb den bağladığımda sorunsuz okuyor idi bugün bağlantı kurduğumda tablete bi ayar menüsü geldi okumadan işaretleyip yolladım daldınlıgıma geldi artık pc tableti görmüyor jarz oluyor fakat tableti görmüyor ayarlardan bulmaya çalıştım bulamadım ztn ayarlar menüsünde hiçbirşey yok uyuz olmuş durumdayım şu anda yardımlarınızı bekliyorum

lanet olsun ya bulamıyorum google da da aratıyorum saç saçma şeyler çıkıyor daha önce kimse yaşamadımı bu sorunu, usb hata ayıklama modunu açtım pc gördü ama aygıtlar ve yazıcılarda belirtilmemiş olarak gözüküyor :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lanet olsun ya bulamıyorum google da da aratıyorum saç saçma şeyler çıkıyor daha önce kimse yaşamadımı bu sorunu, usb hata ayıklama modunu açtım pc gördü ama aygıtlar ve yazıcılarda belirtilmemiş olarak gözüküyor :S

Hocam işte Google USB driver diye bir link verdi ilk mesajda konuyu açan arkadaş. onu bir yapın bence.

• eski nexus 7 den daha uzun sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukangeckalan

eski nexus 7 den daha uzun sanki

Resimlerde belli olmuyor mu?
  • quote:

Sorununuz şöyle birşey olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

JSS15Q güncellemesini yapan arkadaşlar için bir soru sormak istiyorum.
    Bugün (daha doğrusu dün) hem güncellemeyi yapmak hem de videoya çekmek için JSS15Q factory imajını yükledim. Ancak daha önce JSS15J ile bir problem yaşamıyorken, şimdi Aygıt yöneticisinde Nexus7 ikonunda ünlem görüyorum ve driver güncellenmiyor. Doğal olarak ta Bilgisayarımda MTP aygıtı olarak göremediğim için tablete ulaşamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 3 Eylül 2013; 23:16:53 >

• Arkadaşlar ben istanbul bilişimden yeni nesil nexus 7 aldım.Normalde İstanbul bilişimin 2 yıllık garanti verriyor.Biraz önce ASUS u aradım kontrol ettirdim1 yıl da 17.07.2014 tarihine kadar uluslararası ASUS TÜRKİYE garantisi varmış.
  • quote:

quote:

Sorununuz şöyle birşey olabilir mi?

quote:

JSS15Q güncellemesini yapan arkadaşlar için bir soru sormak istiyorum.
    Bugün (daha doğrusu dün) hem güncellemeyi yapmak hem de videoya çekmek için JSS15Q factory imajını yükledim. Ancak daha önce JQQ15J ile bir problem yaşamıyorken, şimdi Aygıt yöneticisinde Nexus7 ikonunda ünlem görüyorum ve driver güncellenmiyor. Doğal olarak ta Bilgisayarımda MTP aygıtı olarak göremediğim için tablete ulaşamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

yok hocam benim güncelleme sonucu flan olan birşey deil oyun atmak için pcye bağladım ekrana bişe geldim 2 kutucuk işaretliydi bende okumadan direk çıktım 1 kutucuğun işaretini kaldırdım sanırım yanlışlıkla ayardan çıkar çıkmaz pc de bağlantı koptu ondan sonra ne yaptıysam bulamadım o ayarı en son usb hata ayıklama moduna geçtim o şekilde bağlanıyor pc ye ama aygıtlar ve yazıcılarda belirtilmemiş olarak gözüküyor

edit:formatlıcam da içinde bir dünmya oyun uygulama yüklü hepsini baştan indirmek zorunda kalıcam vs soğudum gerçekten satmayı bile düşünüyorum açıksa formatlayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 3 Eylül 2013; 18:56:44 >

• Sorun pc içindeki android driverleri ile ilgili kendi laptopumda da aynı sorun var ama deneme yaptığım diğer bilgisayarlarda sorunsuz tanıdı. Çözüm için herhangi bir şey yapmak için zaman bulamadım ancak çözüm bulunca paylaşacağım, ama driverları değiştirmek en akıllıcası gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnun musunuz arkadaşlar tabletten. Deneyimlerini alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyen29

Arkadaşlar ben istanbul bilişimden yeni nesil nexus 7 aldım.Normalde İstanbul bilişimin 2 yıllık garanti verriyor.Biraz önce ASUS u aradım kontrol ettirdim1 yıl da 17.07.2014 tarihine kadar uluslararası ASUS TÜRKİYE garantisi varmış.

ciddiysen harika olur ama fake hesap olabilirsin

edit : Fake gibi durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 3 Eylül 2013; 21:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

Beyler bir sorum daha olacak nexus un ekran bölümüne gittiğimde kablosuz ekran yaziyor nedir bu kablosuz ekran aktarimimi ?

Evet Wireless Display denen olay nexus 2013 de resmi olarak destekleniyor, diğer adı "miracast". Çok genel olarak Olay Wifi direct üzerinden ekran paylaşımı. Eğer Miracast destekleyen bir tv niz yoksa bir "miracast dongle" a ihtiyaç duyacaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben istanbul bilişimden yeni nesil nexus 7 aldım.Normalde İstanbul bilişimin 2 yıllık garanti verriyor.Biraz önce ASUS u aradım kontrol ettirdim1 yıl da 17.07.2014 tarihine kadar uluslararası ASUS TÜRKİYE garantisi varmış.

Fake değil tamamen gerçek ve ciddiyim

• quote:

quote:

quote:

Fake olması için bir sebep yok. Bu kadar paranoyaklığın gereği de yok zaten. Siz hiç herhangi bir yerden birşey alırken Donanımhaber'den chatin_62'nin yada bilinmeyen29'un tavsiyesiyle alıyorum dediniz mi yada internetten satın alma yaparken herhangi bir yerde herhangi birinin tavsiye ettiğini yazdınız mı? Ben sanmıyorum. Normal şartlarda ve normal olan hiçkimse böyle birşey yapmaz. Peki madem bizim adımız geçmeyecek, bizim burada herhangi bir firmayı önermemizin yada oraya yönlendirmemizin bize ne gibi yararı olacak? Kaldı ki gerçekten birçok firma kendi elemanlarını forumlarda tutarak cihazları hakkında kullanıcılara yardımcı olmaktadırlar. Forumda böyle bir sürü kişi görmeniz mümkündür. İsimleri de zaten firmanın ismi yada onu andıracak isimlerdir. Bunlar hep Müşteri Memnuniyeti adına yapılan şeylerdir. Ama tabiki bu kişiler cihazlarla 1. derecede ilgisi olan firmalardır. Yani tutupta Gold'un, Hepsiburada'nın, İstanbul Bilişim'in, Vatan'ın v.s. burada adam tutmasına gerek yoktur. Zaten istese de tutamazlar. Çünkü ürün yelpazeleri çok geniş.

Biraz mantık yürütülürse şu kanıya zaten varılabilir.
    ASUS ürettiği her cihaza 1 yıl uluslararası garanti vermektedir. Bu demektir ki elinizde herhangi bir ASUS ürünü varsa, nereden aldığınızın önemi olmaksızın 1 yıl uluslararası garantiniz cepte.
    Bu 1 yıl sonunda ne olacak? Ona bakalım.
    Eğer cihazı yurtdışından aldıysanız garanti süreniz bitmiş olacak.
    Eğer cihazı paralel ithalat aldıysanız, garantiniz 1 yıl daha aldığınız firma ile devam edecek.
    Eğer cihazı resmi Asus Distribütör ve satıcılarından aldıysanız, garantiniz yine 1 sene daha ASUS ile devam edecektir.

• 1. sayfadaki Factory image yükleme ve root yapma konularına, gerekli olan dosyaların linkleri eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 3 Eylül 2013; 23:14:43 >
  • Artık bayağı bir New Nexus 7 kullanıcısı oluştu. JSS15Q versiyonunu kullanan ve Nexus7'yi bilgisayarında medya aygıtı (MTP aygıtı) olarak görebilen yani tabletin içini görüp dosya alışverişi yapabilen kimler var? Kimler benim gibi driver sorunu yaşıyor? Yoksa herkes JSS15J ve öncesi romları kullanıyor ve sorun yaşamıyor da JSS15Q yapan sadece ben miyim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fake olması için bir sebep yok. Bu kadar paranoyaklığın gereği de yok zaten. Siz hiç herhangi bir yerden birşey alırken Donanımhaber'den chatin_62'nin yada bilinmeyen29'un tavsiyesiyle alıyorum dediniz mi yada internetten satın alma yaparken herhangi bir yerde herhangi birinin tavsiye ettiğini yazdınız mı? Ben sanmıyorum. Normal şartlarda ve normal olan hiçkimse böyle birşey yapmaz. Peki madem bizim adımız geçmeyecek, bizim burada herhangi bir firmayı önermemizin yada oraya yönlendirmemizin bize ne gibi yararı olacak? Kaldı ki gerçekten birçok firma kendi elemanlarını forumlarda tutarak cihazları hakkında kullanıcılara yardımcı olmaktadırlar. Forumda böyle bir sürü kişi görmeniz mümkündür. İsimleri de zaten firmanın ismi yada onu andıracak isimlerdir. Bunlar hep Müşteri Memnuniyeti adına yapılan şeylerdir. Ama tabiki bu kişiler cihazlarla 1. derecede ilgisi olan firmalardır. Yani tutupta Gold'un, Hepsiburada'nın, İstanbul Bilişim'in, Vatan'ın v.s. burada adam tutmasına gerek yoktur. Zaten istese de tutamazlar. Çünkü ürün yelpazeleri çok geniş.

Biraz mantık yürütülürse şu kanıya zaten varılabilir.
    ASUS ürettiği her cihaza 1 yıl uluslararası garanti vermektedir. Bu demektir ki elinizde herhangi bir ASUS ürünü varsa, nereden aldığınızın önemi olmaksızın 1 yıl uluslararası garantiniz cepte.
    Bu 1 yıl sonunda ne olacak? Ona bakalım.
    Eğer cihazı yurtdışından aldıysanız garanti süreniz bitmiş olacak.
    Eğer cihazı paralel ithalat aldıysanız, garantiniz 1 yıl daha aldığınız firma ile devam edecek.
    Eğer cihazı resmi Asus Distribütör ve satıcılarından aldıysanız, garantiniz yine 1 sene daha ASUS ile devam edecektir.

Çok güzel tespit ve analiz yapmışsın seni kutluyorum arkadaşım

• Bu arada yeni Android sürümü belli oldu:
    Android v5 Key Lime Pie öldü, yaşasın Android v4.4 KitKat

http://www.android.com/kitkat/

http://www.youtube.com/kitkat

• quote:

Orijinalden alıntı: macellanus

quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

Beyler bir sorum daha olacak nexus un ekran bölümüne gittiğimde kablosuz ekran yaziyor nedir bu kablosuz ekran aktarimimi ?

Evet Wireless Display denen olay nexus 2013 de resmi olarak destekleniyor, diğer adı "miracast". Çok genel olarak Olay Wifi direct üzerinden ekran paylaşımı. Eğer Miracast destekleyen bir tv niz yoksa bir "miracast dongle" a ihtiyaç duyacaksiniz.

Teşekkürler :-)
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Daha öncede yazmıştım bir driver problemi var gibi duruyordu. Bugün halletim sorunu dosya transferi yapabildim.
    Daha önceden nexus 7 (2012) için root etmek için naked adb driverları yüklemiştim bu da bir şekilde nexus 7 (2013) ün MTP driver ile çakışmış. Tableti pc ye takıp tableti sistem aygıtları içerisinde aygıtı kaldır seçeneği ile sildikten (!!Önemli:yazılımı sil tickini de işaretleyip) driverı kaldırdım. Sonra tekrar tableti bilgisayara bağlayınca olay çözüldü.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.