Arkadaşlar gc yi kullanalı daha çok vakit olmadı.Yeni birşey farkettim.Mesela facebook a girince sağ altta kırmızı renkte bildiri verir ya,ya da bir yorumda bulundun arkadan arkadaşın da yorumda bulundu,onu bildirmek için olan bölümle gc de sorun var gibi görünüyor.Sorunum da şu; ie de arkadaşın yorum yaptığı gibi altta kırmızı simge belirirken gc de sayfayı bir kere yenilemek gerekiyor ki kırmızı simgeyi görebilelim.Var mı bunun çözümü arkadaşlar?
Muhtemelen v1i kullanıyorsun yeni olduğundan dolayı bazı sitelerde sorunlar var Chrome de, betada olsa v2 de birçok sorun giderildi geliştirilmeyede devam ediyor. Tavsiyem aşağıdaki adresten v2 yi kur muhtemelen sorunun giderilir eğer yine devam ederse yukardaki hata veya bozuk site bildirden hatayı ilet genelde çözüm getiriyorlar.
Muhtemelen v1i kullanıyorsun yeni olduğundan dolayı bazı sitelerde sorunlar var Chrome de, betada olsa v2 de birçok sorun giderildi geliştirilmeyede devam ediyor. Tavsiyem aşağıdaki adresten v2 yi kur muhtemelen sorunun giderilir eğer yine devam ederse yukardaki hata veya bozuk site bildirden hatayı ilet genelde çözüm getiriyorlar.
v1 e göre avantajları nelerdir ? Mesela gc ilk çıktığında mouse tekerleğine bastığında okları algılayamıyordu hala mevcut mu o sorun ?
quote:
Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe
@ByAdmin
v1 e göre avantajları nelerdir ? Mesela gc ilk çıktığında mouse tekerleğine bastığında okları algılayamıyordu hala mevcut mu o sorun ?
Hayır o dediğin artık var.
Akılma gelen; bazı siteleri sorunlu açıyordu yada açmıyordu örn: ttnet kota sitesi ve yazdıklarınızı otomatik olarak tarıyor yanlış yazdığınızda altı çizili oluyor. Benim en çok beğendiğim tarafıda daha hızlı olması
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
quote:
@ByAdmin
Hayır o dediğin artık var.
Akılma gelen; bazı siteleri sorunlu açıyordu yada açmıyordu örn: ttnet kota sitesi ve yazdıklarınızı otomatik olarak tarıyor yanlış yazdığınızda altı çizili oluyor. Benim en çok beğendiğim tarafıda daha hızlı olması
İndireyim bakalım. O bahsettiğim sorunun giderilmesi iyi olmuş.
quote:
Verdiğim adrestekini kurmadan önce beta olmayan exe sini kurmalısınız arkadaşlar uyarayım.
Verdiğim adrestekini kurmadan önce beta olmayan exe sini kurmalısınız arkadaşlar uyarayım.
Bende 1.versiyonu vardı.Onu sildim,verdiğiniz linktekini kurdum.Bir sorun olmadı.En azından benim gördüğüm kadarıyla.Ayrıca o herhangi birşey yazdığında altında çizgiler oluşması bence oluyor.Nasıl düzeltebiliiriz?
Şimdi deniyorum bende sorun yok.
Şunu dene Yukardaki sayfa şeklindeki simgeden Kodlama/Türkçe ve Otomatik algıla işaretli olsun eğer yine aynı hatayı alırsan yukardada yazdığım gibi önce beta olmayan sürümünü sonra beta olan v2 sürümünü kur.
gogole chrome eski versiyonlarında ciddi güvenlik açıkları vardı. bu yeni sürümde dahada iyileştirilmiş durumda. sinsi güncelleme sayesinde her 5 saatte bir update sorgulaması da güzel
Şimdi yine sorun yapmaya başladı.Sildim,google chrome sitesinden yeniden indirdim.Hala sorunum devam ediyor napmalıyım?
Chrom un son versıyonunu kullanıyorum ama yazı karakterleri IE ye göre daha silik,tercihlerden yazı karakterleriyle oynamama rağmen düzelmedi,nasıl halletcez bunu yoksa herkesde bu şekılde mı ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme