|
Bildirim
Kotlin'i napacaz peki sayın Google Bey ? Onu bırakıp bu Dart + frameworkü mü öğrenelim.Evet biri dil biri framework. Yarın Fuchsia OS kotlin desteği sunacak mı yoksa Dart'ı mı dayatacaksın bize ?
Epey önce bi yazılımcının vidyosunu izlemiştim.Adama gerçekten hak verdim.Hergün yeni birşey çıkıyor, dil framework vb. bunları kullanmayana da gerikalmış gözüyle bakılıyor gibi bişey demişti. Tamam belki o kadar prof. değiliz ama bi yerden başlayıp o yolda geliştirsek kendimizi olmaz mı ? Kalkıp şimdi yazdığımız projeyi flutter'a mı taşıyalım. İşe javadan başladık, kotlin çıktı. Tamam ikisi kardeş dedik ona da alıştık kullanıyoruz.Projeyi kotlinde yazmaya başladım. Büyük kısmı da bitti. Bi de flutter çıkardınız. Ben uğraşamam abi.Bi dil ile daha uğraşmak istemiyorum |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Piyasaya sürekli sacma sapan framework basmaktan bıkmadılar, millet de bunları kullanmaktan bıkmadı.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Nisan 2024; 12:20:10 > |
Genellikle Ecnebi Z kusagı böyle seylerle artizligine ugrasıyor bizimkiler de onlardan görüp özeniyorlar abidik gübidik frameworkler.. Böyle abidik gübidik frameworklere itibar etmeyiniz.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Mayıs 2024; 11:50:54 > |