Şimdi Ara

Google Drive .edu mail uzantilarina Limitsiz depolama veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
6
Favori
12.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soylentilere gore edu uzantili mail sahiplerine google limitsiz depolama vermis gsuite kullananlar hesaplarina bi baksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 24 Aralık 2017; 14:0:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşırı yararlı bir durum ama maalesef benim üniversitem kayıtlı değilmiş. İlk önce üniversitenin G Suite for Education sistemine kayıtlı olması gerekiyor. İlgilenen arkadaşlar üniversitesilerinin gerekli bölümlerine başvuru yapmaları için istekte bulunabilirler.
    Edit; alttaki arkadaşlar bilgi çalmaya çalıştıklarını söylemiş. Adamların böyle bir niyeti olsa bu tür girişimlerde bulunamazlar diye düşünüyorum çünkü yasal yolla ve değil, isteseler zaten o bilgilere ulaşırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 24 Aralık 2017; 13:26:26 >
  • üniversitelerin bilgilerini çalmayı hedeflemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    aynen bilmeyen atlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Soylentilere gore edu uzantili mail sahiplerine google limitsiz depolama vermis gsuite kullananlar hesaplarina bi baksin.

gercek hocam soylenti degil universite e postamiza tanimlandi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aöf deneyen var mı arkadaşlar?

• laider kullanıcısına yanıt
    Anadolu Microsoft ile anlaşmalı ondan dolayı olmaz ama onedrive alanı veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yandex disk direkt link sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Google drive PDF indirme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kontrol nasıl yapılıyor. Edu uzantılı mail adresimle gmail account kısmına girmeye çalıştığımda böyle bir hesap bulunamadı diyor. Kontrol bu kısımdan mı yapılıyor ?
  • Amerikaya hicbir zaman güvenmedim, algı işlerini kültürel deformasyon itinalı ve uzmanlıkla yaptıgı seyler.
    Günümüzde harici disk kullanan gun gectikce azalıyor. Bendeniz dahil (aile resimlerim videolar haric) herseyim yandex de googlede megada. google bilgilerimizi calarmı, koskoca google bizim bilgilerimizemi kaldı diyene gülerim.
  • Microsoft 1tb bulut veriyor office de bedava

Autodeskde bir sürü şey veriyor

• Yaklaşık 1 sene önce farketmiştim. Sınırsız alanı veriyor ama dosyalarınıza yöneticiniz ulaşabilir vs diye bir uyarı çıkmıştı, kullanmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdi diyelim. çoğu mail kapatılıyor okul bitince. drive açık mı kalacak
  • Çözünde alalım geleceğe tek ulaşacak firma google diye düşünüyorum

• Önce üniversite başvuracak

Onlar feto derdinde

Kimse sallamaz guugl drayv falan

Biz birşey yapamıyoruz benim anladığım.

• takriben 5 yıl kadar önce ben başvurdum meslek yüksekokulu olarak. doğrulamak için web sitesine bir kod koymamı istedi. okulun sitesini ben yönettiğim için koydum koud ve doğrulandı. sonra şahsi domainimi ekledim yönetim panelinden. şimdi şahsi domainime ait mail adresleri oluşturduğumda onlara sınırsız depolama veriyor sağolsun.

tabii ki hizmetin devamı için sadece okulda kayıtlı olan hocalara ve öğrencilere veriyorum bu hizmeti. Üniversitemizde bu henüz mevcut değil. sadee meslekyüksekokulu olarak biz sunuyoruz. yani illa üniversite başvuracak diye bişey yok. kendi websitesi olan birimler de bunu yapabilir.

not: talepte bulunmayın sadece kendi okulumdaki öğrencilere veriyorum hizmeti ve hangi okul diye de sormayın bizim okuldaki öğrenciler biliyor zaten bu hizmeti verdiğimi.
  • Google Drive .edu mail uzantilarina Limitsiz depolama veriyor

Haber verdiğiniz için teşekkürler.
  • Edu.tr uzantılı bir mail adresini alın sicakfirsatlar.edu.tr olsbilir mesela internette satan siteler var ondan sonra forumdakilere mail adresi verirsiniz

Edit :https://www.atakteknoloji.com/domain-sorgulama-sonuclari?domain=sicakfirsatlar.edu.tr
    10 tlymis fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 24 Aralık 2017; 20:43:59 >
  • yalnız kaç yıldır var bu. ben kullanıyorum ama yüklediğiniz herşeyi okulunuz görebiliyor o yüzden fotoğraf yüklemek için ideal değil. ikinci problem okul bittiğinde veya google okula desteğini kestiğinde dosyalara ne olacak bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. bilen varsa aydınlatsın.
  • Okulla ilişki bitince giriş yapamazsınız

• Bizim okul Microsoft ile anlaşmalı. Windows 10, ofice, one drive vs ücretsiz. Okul eğer Google ile anlaşmalı ise veriyor.

Okul bitince mail adresi de geçersiz oluyor. Ayrıca sistem yöneticisi istediği takdirde dosyaları görebilir. O yüzden pek bir anlamı yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.