Şimdi Ara

Google, Gemini Live'ı ücretsiz olarak kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google, Gemini Live'ı ücretsiz olarak kullanıma sundu
    Google'ın hızla yükselen yapay zeka destekli uygulaması Gemini, Android kullanıcıları için Canlı Ses Modunu ücretsiz olarak kullanıma sunmaya başladı. Gemini Live, yalnızca Gemini Advanced kullanıcılarına açıktı ve erişim için aylık 20 dolar ücretlendirmeyle üyelik gerekiyordu. Gemini Live, kullanıcıların Gemini ile gerçek zamanlı, etkileşimli sesli görüşmeler yapmasını sağlayacak. Bu, yapay zeka ile etkileşim şeklinde büyük bir adım.

Ayrıca Bkz.OpenAI o1: Tarihin gerçek anlamda ilk “akıl yürüten” yapay zekası

Yapay zekayla doğal sohbet: Gemini Live

Gemini Live Voice Mode, bir sesli asistandan çok daha fazlası. Kullanıcıların genellikle komutlar verdiği veya basit sorular sorduğu temel ses özelliklerinin aksine Gemini, dinamik ve anlamlı konuşmalara olanak tanıyor. Karmaşık bir konuyu açıklamak, yeni bir konuya derinlemesine inmek veya yapay zekadan fikir almak olsun, kullanıcılar bir sohbet gerçekleştirebiliyor. Kısaca yapay zeka, belli bir soruya yanıt vermek yerine iki yönlü sohbete katılıyor.

Bu yeni ses özelliği Android Gemini uygulamasına entegre edildi. Bu nedenle uygulamayı güncellemeniz yeterli. Canlı Ses Modunu açıp doğrudan Gemini ile konuşmaya başlayabilirsiniz. Gemini Live henüz Gemini uzantılarını desteklemiyor. Dolayısıyla Gmail, YouTube Müzik ve diğer uygulamalara erişimi yok ancak bu özelliğin de yakında geleceği söyleniyor. Son olarak, Gemini canlı ses modu şu anda yalnızca İngilizce dilde kullanılabiliyor.

Kaynak:https://9to5google.com/2024/09/12/gemini-live-android-free-users/

• Hani nerde hemen söyleyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende nie yok bu. Ülkeye göre mi.

• Gemini uygulaması indirince kullanabilmek için Google asistanı devre dışı bırakıp gemini uygulamasını aktif etmem gerektiğini söylüyor ama gemini asistanın yaptığı çoğu şeyi de yapamıyor (cihaza müdahale etme anlamında) bu saçmalığı nasıl yaptılar anlamıyorum.

• Gemini Live şu an için Google Pixel Buds Pro 2 kulaklıkları ile İngilizce olarak kullanılabiliyor. Bu, Gemini Live'ın sesli komutlarla ve doğal dil işleme yetenekleriyle daha iyi çalışmasını sağlıyor.
    Nasıl kullanılır:
    * Pixel Buds Pro 2 kulaklıklarını telefonuna bağla.
    * Google Asistan'ı etkinleştir ve "Talk to Gemini" (Gemini ile konuş) komutunu ver.
    * Artık Gemini ile doğal bir şekilde sohbet edebilir, sorular sorabilir ve çeşitli görevler için ondan yardım isteyebilirsin.
    Nerede kullanılır:
    * Bilgi arama: Haberler, spor sonuçları, hava durumu gibi konularda bilgi almak için.
    * Öğrenme: Yeni bir dil öğrenmek veya belirli bir konuda daha fazla bilgi edinmek için.
    * Eğlence: Şaka anlatmak, oyun oynamak veya sadece sohbet etmek için.
    * Üretkenlik: E-postalar yazmak, listeler oluşturmak veya not almak gibi görevler için.
    Önemli Not: Gemini Live şu anda Türkçe dil desteği sunmuyor. Bu özellik gelecekte eklenebilir.
    Daha fazla bilgi için:
    * YouTube'da Gemini Live hakkında videolar izleyebilirsin.
    * Google'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.
    Umarım bu bilgiler işine yarar!

• advanced gemini özelliği açıldı 1 aylık ücretsiz deneme üyeliği sunuyor ama live özelliği olan al voice sağ altta yer almıyor mesaj gönder butonu mevcut google ve google gemini play store marketimde güncel olarak yer almakta

• Telefonumda aktif oldu kapattım sadece basit özellikli asistan daha çok işime yarıyor alarm kur diyorum not al diyorum basit özellikleri yapsın yeter, gemini'ye alarm kur dedim alarm nedir diye bana anlatıyor 😃

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok fazla kullanılmasada yinede işe yarayacak yanları var.

https://teknodestek.com.tr/google-asistanin-sesi-nasil-degistirilir/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.