Şimdi Ara

Google Haberler ve Hava Durumu Uygulaması - App Store'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Google Haberler ve Hava Durumu Uygulaması - App Store'da

Fiyat: Ücretsiz

Boyut: 9,6 MB

Geliştirici: Google

Diller: Türkçe, Almanca, Arapça, Fransızca, Hintçe, Hollandaca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Norveççe, Norveççe Bokmål, Portekizce, Rusça, Sırpça, Ukraynaca, Vietnamca, Yunanca, Çekce, Çince, İbranice, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca

Uyumluluk: iOS 7.0 veya üst sürümünü gerektirir. iPhone, iPad ve iPod touch ile uyumlu. Bu uygulama iPhone 5, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için optimize edilmiştir.

Açıklama:

Manşetteki öykülere, yerel haber ve hava durumuna ilişkin size özel kapsamlı ve kişiselleştirilmiş görünüm.
    • 65.000 yayından haberler
    • En Önemli Öyküler, Teknoloji, Spor ve Hava Durumu gibi kategorilere basit kaydırma hareketleriyle erişim
    • Ülkeye özgü 60 sürüm, ana ekran widget'ları ve kişiselleştirilmiş haber bölümleri (Hollywood, NASA, Moda veya ilginizi çeken diğer konular) ile sayfa düzeninizi istediğiniz şekilde ayarlama
    • Bir öyküye hafifçe vurarak çeşitli bakış açılarını (ayrıntılı makaleler, Fikirler ve yerel görüşler dahil) görme

iTunes Link:

Google Haberler

Ekran Görüntüleri:

• Tr de varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WTF Viqqy kullanıcısına yanıt
    Evet TR de var ama google hesabı ile giriş yapınca uygulama ingilizce oluyor. Yani ulusal haberlere bakamıyorum sadece dünya haberleri görünüyor onlar da yine ingilizce. Çözümü bilen varsa paylaşsın mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Evet TR de var ama google hesabı ile giriş yapınca uygulama ingilizce oluyor. Yani ulusal haberlere bakamıyorum sadece dünya haberleri görünüyor onlar da yine ingilizce. Çözümü bilen varsa paylaşsın mümkünse.

Hocam ben de kurdum, ancak ingilizce olmadı türkiye haberlerini gösteriyor. Siz konum servislerine izin vermemiş olabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Hocam ben de kurdum, ancak ingilizce olmadı türkiye haberlerini gösteriyor. Siz konum servislerine izin vermemiş olabilir misiniz ?

Hocam konum servislerine de izin verdim ama yok giril yapınca ingilizce oluyor. Google hesabıma baktım acaba bi iş için başka ülke mi seçtim diye yok o da doğru ISPARTA/TÜRKİYE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 8 Ekim 2014; 12:05:04 >

• Gereksiz gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imodder kullanıcısına yanıt
    güzel ve açıklayıcı olmuş, teşekkürler...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary! -- 8 Ekim 2014; 12:25:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildirim & widget olsaydı tadından yenmezdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.