|
Bildirim
yeni harita renk paleti çok kötü bence. mesela artık alternatif yollar çok zor ayırt ediliyor. ana yol ve sokak ayrımı daha keskindi. bakınca 3 sokak ötesi ana caddeymiş oraya geçeyim falan diyordum şimdi gitti o. |
10-15 gün önce bende vardı zaten. Ama keşke her yol farklı renkte gösterilse. Bazen üst üste binen yollarda girişi kaçırabiliyoruz. Otoyol yeşil, karayolu mavi, yan yollar gri ya da sarı olsa. Şu caddeye girin demek yerine sarı yol ya da yeşil yol boyunca ilerleyin dese.
|
Ben anlamadım bu yeni renkler belki 3 aydır bende mevcut ama herkese yeni gelmiş gibi haberler tweetler var. Yabancılar dahi twitter'da bu yeni renk düzenine şaşırıyor bu hafta. Nasıl bir güncelleme dağıtma yol haritaları mevcutsa artık.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
yeni harita renk paleti çok kötü bence. mesela artık alternatif yollar çok zor ayırt ediliyor. ana yol ve sokak ayrımı daha keskindi. bakınca 3 sokak ötesi ana caddeymiş oraya geçeyim falan diyordum şimdi gitti o. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 26 Kasım 2023; 2:12:24 > |
|