Google Haritalar'ın arayüzü yeni renklerle güncellendi
-
-
maalesef iğrenç olmuş.
-
Apple Maps'e benzetmeye çalışmışlar.
-
Suların rengini #9cc0fa'dan #91d9ec'ye, yolların rengini #f8eabe'den #86a7bc'ye çevirmişler. Bu gereksiz bilgiyi de ben vermiş olayım.
-
Ben beta sürümünü kullanıyorum dahaden gelmedi yeni renkler.
-
Türkiye’de uydu görüntüsü hâlâ sansürlü. Bunu haber yapan kimse de yok. Yazık. 7 senedir rezillik var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobil uygulamada daha pastel ve koyu renklere geçilmiş geçenlerde kullanırken "Ne olmuş buna" şeklinde bakıyordum.
Mesela navigasyonda giderken yol daha açık renk bir maviydi şimdi biraz daha lacivert olmuş.
Ha büyük bir değişim mi değil :)
-
çok kullanışsız olmuş, özellikle gece yolları karıştırıyorsunuz, renkler birbirine çok yakın
-
Keşke Google Transleti de güncelleştirseler. Bariz bir şekilde haberleri bile yanlış çeviriyor çok garip bir durum. CNN Amerika sayfasındaki bir haberin metnini google translate ve deepl sitesi bambaşka çeviriyor ne garip!
-
Süreyya hanimin muthis degisimi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çeviride DeepL tavsiye ederim sanırım en iyi site. Keşke tarayıcıya yerleşik gelse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama belli bir kotası var sonrası paralı ama işini en iyi yapan çeviri DeepL. Google tamamen saçmalarken kullanmak ve çeviriye inanıp iş yapmak büyük bir handikap ve hata olur. Resmen anlamından farklı çeviriler yapıyor.
-
Haber yapan var ama çözüm yok. Yeterince üatüne gidilmiyor. Nefret ediyorum 8 yıldır böyle. 2020ye kadar bazı değişikliklerle sansürsüz kullanıyordum o açığı da kapattılar. Hükümet isteğiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel olmuş. Pastelize renkler kullanın yerine göre yakışıyor bu tarz uygulamalarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Suların rengini #9cc0fa'dan #91d9ec'ye, yolların rengini #f8eabe'den #86a7bc'ye çevirmişler. Bu gereksiz bilgiyi de ben vermiş olayım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X