Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt markası Honor'da etkilenecek diyordu uzmanlar.
  • Çok iyi oldu. Bu büyüklükte bir şirket sırf bu yüzden batacak değil heralde. Kendi sistemlerini, işlemcilerini pekala geliştirebilirler. Tabi bir süre tökezleyecekler ama iyi çalışırlarsa kim bilir belki de google a rakip olurlar. Ben sahsen o şerefsizlerin ürünü yerine tercih ederdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2016 da ülkemize gelen gr5 huawei telefon kullanıyorum zaten bu model hiç android güncellemesi almadı şu güne kadar custom rom da yüklemeyi denemedim geçen bataryası gitti 100 tl ye değiştirdim çatlayana patlayana kadar devam huawei ile.
  • Şimdi panikle 2. elde huawei ilanları patlama yapar, chevrolet Türkiyeden çekiliyorum dediğinde millet panikle arabasını tüplü şahin fiyatlarına elden çıkarmıştı korkudan bakalım aynı şey olucakmı
  • Mate 8 kullanıcısıyım ve zaten androidden cidden sıkılmış durumdayım...

4-6-8gb ram ler havada uçuşuyor neymiş efendim android efendi kasmadan çalışsın.

Ulan 512mb lık ios cihazlarda gram kasma yok hiç haz etmediğim halde durum bu ne yazık ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ---- google amerikan bir firma olmasına rağmen bu tür durumlarda tarafsız ve net birşeyler gördükten sonra bu adımları atmalıdır.
    ---- eğer gerçekten bir sebep gösteremez ve ülke baskısıyla bu işi yapmışsa bu sadece çin menşeli bir firmaya yada çine değil tüm kullanan insanlara yapılmış bir baskıdır.
    ----Ciddi ciddi durumu takip etmek istiyorum. Eğer bu şekilde birşey sezersem tüm google uygulamarını yada cihazlarını ciddi ciddi kullanmamayı düşünüyorum...
    Bence bu konuda kimim karda kimin zararda olduğunu tartışmak yerine yapılmış olan tehdidi konuşmak gerekiyor.

• Telefon yazılımı son derece az kaynağa ihtiyaç duyarak milyonlarca insanın akıllı telefondan istediğini rahatlıkla verebilir. Ancak Android buna kasmıyor. Aksine, zamanla telefonu kasıp, sana 3-4 yılda bir yeni telefon aldırıyor.

Benim akıllı telefona geçtiğimden beri kullanım amacım değişmedi. GPS, internet, mail kontrolü, bankacılık işlemi, whatsapp. Bu kadar. Bunu 10 yıllık bir telefon da rahatlıkla yapar normalde, ama yapamıyor.

Buna bir çözüm lazım. Umarım Trump'ın bu artizliğinden tırsan Google'ın bu kararı, Huawei tarafından yeni bir işletim sisteminin yayılmasına vesile olur.

Benim gibi telefona hiç ilgi duymayan, 10 yılı aşkın süredir aynı şeyler için akıllı telefon kullanmak zorunda olan insanların bu zinciri kırmalarına bir yardımları dokunur.
  • Bence google kendi ayağına sıktı. Cep telefonu üreticilerinin çoğu Çinde. Ve hepsi bu tehdit altındayken açıktan olmasada google alternatifi bir oluşumu el altından desteklerler. Google platformuna netflix yada benzer platformlar ne kadar destek verir bilmiyorum ama sorun uzun süre cozumsuz kalmayacaktır. Paniğe gerek yok bence.

• Huawei, samsungdan sonra en çok android satan bir firma.
    Böyle olunca Playstore gelirleri azalacak. Android niye kendi ayağına sıksın?

Birde zaten önceki teleonlar için android zaten lisans verilmiş deniliyor.
    Bundan sonraki çıkaak cihazlarda ise kendi play marketini oluşturur
    maiil,bulut,haritalar uygulamalarında alternatifleri yüklü olarak gelir kanımca,
    detaylı okumak isteyen varsa Huawei'nin geleceği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkltprmk -- 22 Mayıs 2019; 10:2:23 >
  • 90 gün süre verilmiş zaten. Önümüzdeki haftalarda problem tatlıya bağlanır merak etmeyin.

• Zamdan önce vatana p30 pro almaya gitmiştim, kurnazlar satışi kapatmislardi zam yansıyacak diye, geri donmustum haliyle. Allah korumuş yoksa bir dünya zarar edecekmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara_06 -- 22 Mayıs 2019; 10:27:16 >
  • Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti

An itibariyle Samsung...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFF95B10 -- 22 Mayıs 2019; 10:30:17 >

• Şaka gibi gerçekten Trump dünyayı krize soktu bu böyle gitmeyeceği aşikar amerikanın son başkanı olacak trump

• IG I kullanıcısına yanıt
    P30 serisi etkilenmeyecek ki. Mate 20 serisi de etkilenmeyecek, daha önce çıkan hiç bir model de etkilenmeyecek. Çıkacak olan P40 ve Mate 30 serisi ve daha sonra çıkacak olan modelleri kapsıyor.

• Huawei, Portekiz merkezli Aptoide uygulama mağazası için görüşmelere başlamış. Zaten son 6 yıldır da kendi işletim sistemleri üzerinde çalışıyorlarmış ve bu işletim sistemi Android ile uyumlu olacak. Yani APK dosyaları vs yüklenebilecek.

• Görüşmeler Ağustos'a ertelendi. Tahminin ABD göz dağı vermeye çalıştı. Ağustos'ta da tekrar görüşülüp karar verilecek. Google geri adım atacak gibi duruyor. Çok mu zor Google isterse Avrupa veya Asya merkezli yan şirket kurup bu şirket üzerinden Huawei ile çalışmaya devam edebilir.

• Kara_06 K kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olur mu mantıklı mı? P30, Mate 20 serisi ve daha önce çıkan telefonlar etkilenmeyecek böyle bir karar alınırsa. Yoksa herkes ben bu telefonu Android için almıştım deyip iade etmeye çalışır. Kabul etmezlerse hakem heyetine başvurulur yine tüketici lehine karar çıkar.

• Valisi, Belediye Başkanı Coca Cola’yı Fanta içerek protesto eden nesil olarak sağlam bir Google protestosu başlatırız işi çözeriz...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.