Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34

"Foxconn" Tayvan yapımı dünyanın en büyük farkında olmadığımız en prestijli teknoloji firmasından bahsediyoruz. Tayvan Adası zaten Çin Cumhuriyetinin. Ayrıca 2 li zigon sehpa yaptırmıyorsunuz hocam öyle her şirketin üstlenebileceği kadar hafif ve anlamsız bir işten bahsetmiyoruz. Foxconnun yaptığı faaliyeti bir anda durdurmak büyük yara verir. Benim fikrim arkadaşlarında dediği gibi Google(Abd) Huaweiye muhtaç, Huawei de aynı şekilde Google a muhtaç. Bu gözdağı gerçek olamaz. Olursa Abd boykot edilir Chevrolet ve Ford piyasasından tutun Laptop satışlarına kadar düşüş yaşar. İthalatta kayıp yaşarlar. Öyle basit değil milyonları mağdur etmek.

Alıntıları Göster
    Sizin bu yorumunuzu tüm yabancı basın yapıyordu, okudum, dinledim.... dün tekrardan okudum ve "bu kadar basitmiş" başlıkları gördüm, evet, kimse ihtimal vermiyordu, ama Trump ve dolayısıyla ABD için bu kadar basitmiş... uzun vadede ABD'ye fayda sağlayacağını hesaplayarak tüm olasılıkları hesaplayıp göze almışlar ve öyle almışlar bu kararı... bu kadar basitmiş yani...

• Sonra dedim ki iyi Apple kullanıyorum.

Zamdan 1 gün önce İphone x almıştım ohh kebap
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Satışlar sanki avrupada yapılıyor. Satışlar Çin de yapılıyor. Çin in nüfusu kaç milyar hesapla bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Hocam olayı bence buyutmussunuz Apple Türkiye de bile fabrika açabilir. Aynı işi yapacaklar sonuçta.
    Kral olay zaten yeterince büyük. Ben büyütmüyorum. Siz olayın farkında değilsiniz herhalde.

Madem Abd artislik yapıyor ozaman alttan yardım aldığı dış şirketlerlerle de iletişimi ve işbirliğini kesicek. Bunu göze alamazlar diyorum bende. Bu bir tehdit ve 1,2 aya kalmaz kılıfına uydurup tekrar hiç birşey olmamış gibi devam edicekler. Kuzey koreyle de nükleer savaşa giriyordu bu sarı kafa. Artıları eksileri konuşuldu "Civciv herşey öyle kolay değil" dendi buna sonra irana, Venezuela'ya sardı.

Ağzından salyaları akan pitbull köpeği gibi nereye saldıracağını bilmiyor hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Satışlar sanki avrupada yapılıyor. Satışlar Çin de yapılıyor. Çin in nüfusu kaç milyar hesapla bakalım
    Yani? Çin de yapılınca Google kar etmiyor mu?

• Bikaç ay içerisinde anlaşma yapılır android lisansı devam eder huaweinin

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Bende öyle umuyorum.

• Telefondan çok menunum ama google servislerinin kapanması durumunda maalesef telefon benim için çok kullanışsız hale geliyor bütün iş maillerimiz gmail servisleri üzerinde. Bu durumda tüketici hakem heyetine vs gidip telefonu iade etme hakkımız olur mu?
  • Aslında huawei (Çin) haklı gibi gözükse de Amerika tamamen haklı. Google Çin’de engelli vaziyette, gerek servisleri olsun gerekte arama motoru Çin hükümeti tarafından yasaklandı. Hadi Amerika’yı geçtim ekşi sözlük dahi yasaklı durumda. Zaten Google’nın Çin de kaybettiği fazla bir şey yok. Ama global de Google’nin zararı çok büyük olacak. Çin hükümeti diğer Çinli firmaları zorlar ise yeni bir işletim sistemi kapımızda aslında bu durum dünya için büyük bir sorun arkadaşlar. Çin hükümeti bu cihazları gerçekten istihbarat için kullanıyor adamların felsefesi belli zaten “ hile yapabiliyorsan ve yanına kalıyorsa , yap.” Bariz şekilde belli. Google yine iyi qualcom da büyük risk içinde , Çin hükümeti firmaları zorlar ise kirin işlemci ve Çinli alternatifleri gelebilir. Bazı arkadaşlar şey diyebilir işte işlemci içinde kullanılan izinler Amerikan izini gerekiyor , sertifika , telif hakkı vs vs. Çin hükümeti bunları çokta iplemiyor. Zaten bu “ticaret savaşı“ patent olayı yüzünden başladı. Adamlar patent kurallarına uymuyor bu olay bu gün Amerika’nın ve Avrupalı devletlerin canını sıkabilir, yakında birimde çanımızı sıkmaya başlayabilir. Hatta başladılar bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kendi işletim sistemini çıkarmadıkları hata. Microsft bu işi beceremedi elini ayağını çekti ama çinliler bu işi becerir.

• Bunlarin hepsi market oyunlari. Cunku herkes herkese muhtac bir ekosistem var artik. Dunya ekonomisi kuculuyor, raporlar cok kotu, bunlar goz dagi vermeler. Her ulkenin diger ulkelerin marketlerine girmeye ihtiyaci var. ADB Cin siz, Cin ABD siz var olamaz. Trump is adami, o kafayla oynuyor..
  • Amerikada Devletin ne kadar güçlü olduğunu bir daha gördük tramp google işletim sistemini vermeyin diyor konu kapanıyor ama bizde tam tersi devlet vergi istedimi özel sektörden hemen tehdit ediyorlar işçileri çıkartırım diye devlet geri basıyor ondan sonra daya tabana vergiyi.

• Hali hazırda kullandığı EMUI arayüzünü bir işletim sistemi haline getirip, uygulama problemini de çözebilir ise, Huawei fanları Huawei kullanmaya devam edecektir. Huawei daha büyük bir şekilde de gelebilir, ismi silinebilir de.

• sen google nin nasıl oluşturuldugunu biliyon mu ? bence bilmiyorsun

tamamen istihbarat amaçlı oluşturulmuş bir şirket .. aynı şekilde huwei de . kişileri aşan bir mesele

google face wats gercek sahibi istihbarat tır .. pentagon dur
    https://qz.com/1145669/googles-true-origin-partly-lies-in-cia-and-nsa-research-grants-for-mass-surveillance/
    Medium
    How the CIA made Google - INSURGE intelligence - Medium
    https://medium.com/insurge-intelligence/how-the-cia-made-google-e836451a959e

diosun ya çin istihbarat için kullanıyor cihazları e abd de bunu uzun yıllardır yapıo zaten

patent ile alakası yok iletişim sistemini kontrol ile ilgili .

• hypercubematrix H kullanıcısına yanıt
    Hepsinin amaçı zaten bizim ülkede de olsa bizde kullanırız bunu anlamayacak kadar mal değilim. Lakin görüyorum ki sen çok bilmişsin.

• Benim işime gelir alo demek için kamerası iyi telefon lazım tam aradığım fırsat o kadar özellikli telefonlara milyarlar vermeye ne gerek var veririz lira alırız artık

• sonuç olarak ne olacak?

ne zaman kopucak bağlantı? net konuşan yok?
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    B planları var , huawei buyuk bir firma 5G teknolojisi dunyadaki en hizli testleri yaparak gelistiriyor . Batarlar mı cihazları yazilimsiz birakirlar mi , bi tane trump donuzuna boyun egeceklerini saniyosaniz bence yaniliyosunuz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat Burç

Yav he he.
    ABD çini gerçek manada ambargo ile bitirebilecek olsa bir saniye bile durmazdı.
    Abd güçlü Çin de bir o kadar güçlü şuan. Belki ondan biraz daha az ama öyle bitirilebilevek bir konumda değil.

Alıntıları Göster
    he Çin felaket güçlü
    nesi güçlü kardeşim sadece insan gücü var ve Abd. o insan gücünü kullanan birinci ülke
    o nedenle tam olarak bitirmek istemiyor ,çünkü en çok kendi firmaları orada fabrika açmış ve insanları köle olarak çalıştırıyor

siz şuan kendine ait ürettiği şeyleri kendi imkanlarıyla üretiyor falan zannediyorsunuz
    Allah bilir Çin yazan İntel gibi ürünleri gerçekten Çin kendi teknolojisi ile üretiyor zannediyorsunuz

diğer konu ise Çin'in en büyük gelir kaynağı Abd.

gerçi yav he he diyen birisine ne anlatmaya çalışıyorsam ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.