Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her türlü icat ihtiyaçtan doğar.Çin de bunun arkasından sağlam bir işletim sistemi ile cevap verir kanısındayımn.Yarın diğer üreticileri bitirmek için karar almayacağı malum mu Trump'ın.Deli dumrul modunun tek çözümü servislerine olan bağımlılıktan kurtulmaktır.İlerde savaş cıksa bütün iletişimini bitirir adamlar.Yerli yazılım şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Doğru diyorsun da oradan Samsung ve Lg'yi sil Kore hayatta Abd'ye kafa tutamaz. Adamları Abd kurtardı ve şuan Abd koruyor. Diğerlerine gelince.

İçlerinde bir Xiaomi, Asus, Lenovo Huawei büyük. Yarın karar aldı. Windows Lenovo ve Asus bilgisayarda kullanılamayacak? Ne oldu yine boşa çıkarlar. Maalesef öyle kolay değil taşların değişmesi maalesef Amerika kumarhanenin kendisi.
    Acer ve Asus da taiwan firması abd koruması altında samsung ve lg gibi
  • Apple dahil bir çok yüksek teknoloji şirketinin eline vermeye başlamıştı, şerefsizler dünyada hakimiyetlerini egale edecek az sallıyacak bir durum olduğu zaman hemen bir kulp uydurup, icabında iftira atıp saldırıyorlar...
    Huawei gerçekten çok muazzam bir teknolojiye ulaşmış durumda 5G teknolojisinde özellikle çok önde, Amerikanın eline vermiş durumda mesele bu zaten gerisi hikaye...
  • Kullanmış olduğumuz telefonlarda herhangi bir sıkıntı çıkıyor mu ? Bundan haberi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei zaten zor güncelleniyordu iyice zorlaştı.

• RAM miktarı kasmasın diye değil. Arka planda uygulamalar çalışsın diye. 512mb RAM var kasmıyor dediğin iPhone'da multi tasking diye bir olay olmadığı için RAM'e ihtiyaç duymuyor.

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    Trump'ın bir şeyleri düşünüp de hareket ettiğini sanmıyorum. Aklına eseni söylüyor. Aklına ne gelirse yapıyor. Bunun sonucu ne olur diye düşünmüyor.

• Şu an mevcut ve piyasada satılan telefonları ilgilendiren bir durum yok. Onlar aynen kullanılmaya devam edecek.

• Huawei'nin büyümesi göz kamaştırıydı. Üstelik Çinden birçok dünya markası çıktı. Xiaomi,Oppo, meizu bunlardan bazıları. Bu şirketlerce Satılan telefon adet miktarı çok büyük, o yüzden ABD bu işi gözdağı vermek için yaptı bana göre. Sonuçta Çini çöpe atmak demek Avrupaya kalmak demek, avrupadan da kıtanın potansiyeli göz önüne alındığında, kazanç getirisi çok olamayacaktır.
  • legolasbride kullanıcısına yanıt
    Çin kendi ülkesinde Google in bütün hizmetlerini yasaklarken dünya arenasında bunu kullanması iki yüzlü bir yaklasimdi zaten.

• honor marka telefon almayı düşünüyorum, ileride sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Mate 8 kullanıcısıyım ve zaten androidden cidden sıkılmış durumdayım...

4-6-8gb ram ler havada uçuşuyor neymiş efendim android efendi kasmadan çalışsın.

Ulan 512mb lık ios cihazlarda gram kasma yok hiç haz etmediğim halde durum bu ne yazık ki...
    Androidde kasma muhabbeti 4.2 gibi falan bitti çoktan zaten. Üreticilerin kendi yaptıkları arayüzler felaket derece ram tüketimi yapıyordu ve kasıyordu. Mesela samsung telefonlarda rehbere girmek çok uzun sürüyor falan diye bir sürü şikayet vardı marketten rehber uygulaması kurunca şak diye açıyordu çünkü üreticiler halen androidi çözememişti. Ama saf android kasma sorunu 4 ten itibaren halletti hatta 5.1 deki derleyici değişikliği ile günümüzdeki akıcılığına ulaştı. Ram kullanımına bakarsak androidin ram kullanımının kasma ile alakası yok. Android uygulamaları tekrar açtırmamak için eğer boşta ram varsa direkt dolduruyor. Üstelik multitasking konusunda yıllardır android agresif ilerlediği için bu kadar ram gayet normal. 1 gb ramli androidlerde bile ve lineageos kurulup android 7.1.2 yada 8.1 de kasmadan kullanım gayet mümkün. Sadece multitaskingde sorun yaşıyorlar o da zaten 1 gb ramin dezavantajı.
    512 mblik ios cihazlarda kasma yok çünkü o zaman ios aşırı agresif bir şekilde arkaya attığın her şeyi kapatıyordu. iosa multitasking denen şeye ios 7 ile geldi. 1. nesil ipad mini ile güzel çalışıyordu şaşırtıcı şekilde sonra ios 8 ve 9 ile birlikte tablette multitaskingi bırak normal bir halt bile kalmadı youtubeda bile kasıyor.

• Yazılan yorumlar ve konuya olan yaklaşım. En az olan olay kadar dumur ediyor beni...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    ben de honor 10 lite almayı düşünüyorum sanırım bu durum mevcut ya da fabrikasından çıkmış(satışta) olan huawei ve honor ları etkilemeyecek, ben zaten 90 günlük sürede anlaşacaklarını öngörüyorum

• Kendi işletim sistemlerinin durumunu ben çok merak ediyorum, acaba bir iOS bir Android olabilecek bir şey mi geliştirdiler yoksa basit bir şey mi? Hep birlikte göreceğiz
  • Elinize hiç Çin’den gelen orijinal yazılımı olan Çin sürümü bir telefona baktınız mı? Google’ın tek bir tane uygulaması yüklü olarak gelmiyor telefona orada yaşıyor olup google ne alüminyum diyenler dahi vardır eminim. Hepsi Çin’in kendi uygulamaları arama motorları vs. vs...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demekki neymiş
    Ureteceksin abi , A'dan Z'ye herşeyi üretecek kapasitede olacaksın ki hepsine cevap verebilesin .

Huawei de olsan balyozla vuruyorlar kafana

Soc kalmadı ban atmayan , ayıp bu kadarı da

• ARM da desteğini çekmiş sanırım

• bYUğur kullanıcısına yanıt
    Aynen:
    BBC News
    Huawei faces break with UK chip giant ARM
    https://www.bbc.com/news/technology-48363772

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.