Şimdi Ara

google in yeni telefonu g1 android

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yurt dışından getirebilicek birini buldum
    google g1 android ne düşünüyorsunuz almaya değermi 1400 ytl fiyat verdi unlock muş
    yorumlarınızı bekliyorum

• Android işletim sistemi açık kaynaklı olması ve Google tarafından geliştirilmesi itibariyle takdire şayan,
    önümüzdeki günlerde birbirinden yaratıcı binlerce ücretsiz yazılım çıkacaktır Android için,
    türlü türlü türevlerine şahit olacağız, teknoloji manyakları akla hayale gelmeyecek modifikasyonlar yapacaklardır.

ama çıkan ilk cep telefonu yani G1, gerek tip gerekse özellik olarak iyi değil...
    o cihaza o kadar para saymak bu koşullarda gereksiz...

Android yeni çıkan bir sistem, ilerde daha hızlı daha şık cihazlarda da göreceğiz,
    o zaman değerlerdirmek lazım derim ben.

düzeltme: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muteber -- 21 Kasım 2008; 5:23:31 >
  • fotosu yok mu
  • Acele etmemekte fayda var. Android işletim sisteminin iyi olduğu söyleniyor ama hiç bir detay belli değil.
    http://www.dinolog.com/2008/09/23/google-androidli-htc-g1-tanitildi/
  • son 1200 ytl ye buldum
    birde se c905 var oda 800 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potenza -- 21 Kasım 2008; 12:22:50 >
  • Android HTC G1' de bluetooth ve flash desteği yokmuş. Dediğim gibi acele edilmemeli HTC' nin yanı sıra diğer markalarında ürünleri beklenmeli.
  • Bencede beklemelisin
  • ben hiç beğenmedim bu telefonu x1 çok daha iyi... tabi htc diamond pro da bundan daha iyi...
  • kardeş bence c905 al 8 mp daha ne olsun
  • onda çok kalın bi cihaz ve işletim sistemi canımı sıkıyor yoksa güzel cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.