cemaat bi toplaşın. sony xperia tipo(st21i tek sim veya tapioca diye de bilinir.) telefonum var. hem orjinal yazılımında hem de yüklediğim diğer yazılımlarda(cyanogenmod 10,11/jbmp5) google play hizmetlerini yükleyince telefon çekmemeye başlıyor. örnek veriyorum telefon çalışırken sinyal çubukları normalde mavi renkte olmalı. google play hizmetlerini yüklüyorum telefonu başlatıyorum çubuklar beyaz renk oluyor. yani sadece kullanlabilir ağ olduğunu gösteriyor. ağı kullanamıyor. arkadaş whats apptan mesaj atıyor mesaj gelmiyor, ancak uygulamayı açarsam geliyor. düz mesajda da allah hak getire. artık yarım saat sonra mı bir saat sonra mı... aramalar ilk birkaç gün sorun olmuyor ancak zamanla telefon hiç çekmeyip simkart okunamadı hatası vermeye başlıyor. lütfen google play hizmetleri olmadan çalıştır demeyin. gmail,youtube falan çalışmıyor, whats app çalışıyor ama yedekleme yapmıyor.
dipnot: benim hesap ayarlarıyla ilgili sorun vardır dedim ve yeni bir mail hesabı açıp onunla giriş yaptım yine aynı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme