google play den indirme yapmaya çalışırken sürekli kablosuz ağdan indirmeye çalışıyor " kablosuz bekleniyor" mesajı veriyor. ancak kablosuz bağlanmadığım zamanlar 3g üzerinden indirmeyi başlatmıyor. zira daha çok nete 3g bağlanıyorum. önceden böyle bir sorun yoktu.. 1-2 gündür böyle. kablosuzdan indirme sorunu gördüm ama, 3g indirme sorununa rastlamadım aramalarımda.. çözüm yolu bilen varmı acaba?
Play store ayarlarında bir seçenek var: Yalnızca kablosuz üzerinden güncelle Bu seçeneğin yanındaki tiki kaldır.
Arkadasim o secenegi degistirmistim zatem ama olmadi. Zaten orda guncelleme diyor. Bendeki sorun ilk indirme. Sadece kablosuz indirebiliyorum...
Ayarlar/pil ve veri/pil tasarrufu ordaki tiki kaldır indirecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Paco de Lucia
Ayarlar/pil ve veri/pil tasarrufu ordaki tiki kaldır indirecektir.
arkadaşım sağolasın.. aynen dediğin gibi yaptım. sorun çözüldü..
Ayni sorunu yasiyorum o tikleri bulamadim indirme bir turlU saglanmadi
quote:
Orijinalden alıntı: merzer
Ayalar--->Pil Ve Veri Yöneticisi---> Veri Tasarrufu tikini kaldır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mrt32
quote:
Orijinalden alıntı: merzer
Ayalar--->Pil Ve Veri Yöneticisi---> Veri Tasarrufu tikini kaldır.
Alıntıları Göster
biliyorsunuzdur da ben yine de söyleyeyim sakın SD Card Datası olan uygulamaların datasını 3G üzerinden indirmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: iDenis
biliyorsunuzdur da ben yine de söyleyeyim sakın SD Card Datası olan uygulamaların datasını 3G üzerinden indirmeyin
Alıntıları Göster
Google play e benim gibi kredi kartı tanıtamayan var mı? Uygulama satın alamıyorum.Pc den denedim cihazı resetledim bankayla konuştum google a msj attım sorun çözülmedi hala
quote:
Orijinalden alıntı: Türkmenli
Google play e benim gibi kredi kartı tanıtamayan var mı? Uygulama satın alamıyorum.Pc den denedim cihazı resetledim bankayla konuştum google a msj attım sorun çözülmedi hala
Alıntıları Göster
arkadaşlar aynı sorunla 1 gündür uğraşıyorum motorola atrix yukarıdada arkadaşımızın belirttiği gibi ayarlar pil ve veri yöneticisi veri tasarrufunun karşısındaki tiki kaldırın sorun halloluyor.Çok şükür halloldu Allah razı olsun hepinizden
Arksdaslar merhaba bu ayarlar pil telefonun kendi ayarlarindan mi google play store ayarlarindan mi? Telefonda dediginiz ayarlar pil ve veri yoneticisi veri tasarrufunu bulamadim yatdimci olursaniz sevinirim
Buarada telefonum note 3
quote:
Orijinalden alıntı: mahogani
Buarada telefonum note 3
Ayarlar = veri kullanimi = menü tuşuna bas arka plan verilerini kısıtlamala da tik varsa kaldır.
quote:
Orijinalden alıntı: mubayin_beyin
quote:
Orijinalden alıntı: mahogani
Buarada telefonum note 3
Ayarlar = veri kullanimi = menü tuşuna bas arka plan verilerini kısıtlamala da tik varsa kaldır.
Alıntıları Göster
teşekkürler işe yaradı.
quote:
Orijinalden alıntı: Starnova
teşekkürler işe yaradı.
Alıntıları Göster
İki sorun da aynı olduğu için videoda da bahsediyor. Çözüm de aynı
vay konu hortlamış.Teşekkürler bilgilendirme için.Şuan motorola kullanmıyorum ama kullananlara yardımcı olur
Teşekkürler arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: szuzum
Teşekkürler arkadaşım
aynen kardeş
AYARLARA GİR VERİ KULLANIMI VAR GİR ONA ORTA TUSUN YANINDAKİ YANİ SOL TUŞ GERİ TUŞ DEĞİL ONA BAS VERİLERİ OTAMATİK (OTO SENKRONU ETKİNLEŞTİR) VAR ONA BAS SONRA PLAY STOREYE GİR BAK DEĞİŞTİMİ DİYE
hocam uygulamalardan google play uygulamasını fabrika ayarlarına döndürün sonra ana menüye dönüp google play uygulamasını açın kendi ilk önce güncelliyor son sürümüne ve sorun çözülüyor yani ben bu şekilde çözdüm az önce