Şimdi Ara

Google Play Oyunlar Hakkında Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar iyi ve hayırlı bir gün diliyorum. Benim uzun süredir aklımı kurcalayan ve internette üzerine araştırmalar yapıp sonuç alamadığım bir konu var. Bunu da sizlere sormak istedim belki bilen vardır beni yönlendirir diye. Aklımı kurcalayan soru şu google playe çıkan yeni(son) oyunları nereden görebilirim? Yeniden kastım 2-3 haftalık değil ciddi manada google playe 31.10.2019 tarihinde ABC oyunu en son çıkan oyun gibi gösteren bir panel var mı veya son çıkan oyunları nasıl bulabilirim? Çünkü bazı oyunlar var +1bin indirme ama +1bin olduğu için çok nadir denk gelme şansım oluyor ismini aramadığım ve anahtar kelimeleri kullanmadığımda taktirde çıkmaları pek mümkün değil.

Bilen bilir Steam de yeni çıkanlar diye kategori vardır orada tam benim aradığım son çıkan oyunları gösteren bir panel var ve orada da liste halinde oyunlar yer alır. Anlatmak istediğimi tam olarak uzun da olsa anlatmışımdır diye düşünüyorum. Umarım sorumun cevabını alırım. Örnek resim steamde bahsettiğim kısım.

Google Play Oyunlar Hakkında Sorum Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 31 Ekim 2019; 6:19:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.